Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- SSD kibeszélő
- Autóhifi
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Egy Samsung Sinpoint F1 (1T-s) vinyóm van, de állandóan beakad tőle a gép, ekkor kattog egyet, küldözgeti tonna számra a hibaüzeneteit és kiakasztja a gépet. Pl egyszercsak nem enged belépni egy mappába, mert azt írja sérült, több munkai mentésemet megrongálta és a gép is állandóan vizsgálgatja, mert baja van vele. Ezért is vittem szervizbe, de csak azt a választ kaptam, h ott teljesen jól működik. Itthon áttettem egy másik gépbe, tényleg működik. Csak abban a gépben nem ahol kéne. Kábeleket már cserélgettem,de nem oldotta meg a problémát. Szerintetek mi lehet a baj? Mi nem szeretheti a vinyóm?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- Samsung 870 QVO 2TB 2.5" SATA III SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő