Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHC
tag
válasz
Balthazar777 #49744 üzenetére
Csak tippem lenne. Régebben míg használtam cd-olvasót, ha sok hibás szektor volt a lemezen, akkor nem csak a meghajtó lassított le WinXP alatt, hanem a Win visszavette az ATA busz sebességet is, vagyis egy jó lemezt berakva sem értem el vele az előző sebességet. Le kellett törölni az eszközkezelőben a meghajtót, majd újraindítani a gépet, és utána jó lett. Nálad lehet kábelhiba is, bár akkor a SMART értékek között jelentkezne. Mondjuk van nálad UltraATA CRC error count.
Viszont lehet, hogy úgy jártál ahogy én egy WD30EARX-el. Mikor eszembe jut, minden meghajtón szoktam futtatni egy "chkdsk /f" parancsot. Nos ezen a meghajtón 10 óra hosszat tartott, pedig ez nem teljes felület vizsgálat. Sentinellel teljes felülettesztet futtatva sincs hibás szektor, csak lassulás úgy, hogy minden SMART érték teljesen normális, viszont 1700GB-tól a sebesség 100-200kB/sec. Namost én tudom, ha más programmal nincs piszkálva, akkor NTFS fájlrendszernél a katalógus szerkezet a meghajtó közepén foglal helyet, és esetemben belenyúlott a lassú részbe. Ennek a teli meghajtónak a mentése 3 napot vett igénybe. Viszont én füllel is meghallgattam a meghajtót, attól hogy nem jelzett semmilyen hibát attól még kattogott folyamatosan, olyan mintha az újra próbálkozások száma végtelenre lett volna állítva a meghajtón belül.
Ajánlom neked is a füllel való vizsgálatot, az eszközkezelős manőver után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sandisk 1TB SD kártya
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest