Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
hali
teganp vettem egy samsung HD501LJ típusu winchestert de úgy nézz ki h meghal vagy megfog
és ebben kéne egy kis help!
Ma gamelek Carbonal egyszer csak megfagy minden mondom akko restart nah ott is má érdekes dolgok voltak nagy nehez sikerült detektálni a meghajtókat erre amiko betölt a windóz nagyba kattog vmi mint állat és a windóz is megvan fagyva mondom legyalulom a winyót felrakok mindent újra fel is raktam most jó minden de azt letöltöm egy drivert és amiko választom mentési helyet megen kattanás de most tovább ment mondom leszedem hdsentinelt megnézem mit mutat és elszomorító a helyzet:
Meghibásodás várható - Attribútum: 5 Tartalék területre áthelyezett szektorok száma. Lemezfelület vagy fejek hibájára utalhat.
A lemez felületén található 1287 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsőben romlott.
A lemez felületén található 4 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Azonnali merevlemez csere szükséges.Ajánlatos az adatok sűrű mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Először amielőtt nem néztem arra gondoltam mondom biztos a maxtor de nem
Ezt cserélik gariban?
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest