Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Home server / házi szerver építése
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi hangfal építés
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
Sziasztok!
Vettem egy WB Black 1TB-os vinyót, de nem tudom beüzemelni, hogy felismerje a windows.
Először megpróbáltam ezt a lépéssorozatot: Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Felügyeleti eszközök--> számítógép kezelés--> Lemezkezelés Itt azt írta ki, hogy nem tudott kapcsolódni a virtuális lemezkezelőhöz, mert a tűzfal, vagy hálózat blokkolja. Akkor olvastam, hogy le kell tiltani a Deamon, Powerisot. Én mindegyiket letöröltem, de nem akarta így sem. Egyébként felismeri a win a vinyót, látja hogy mi van bennt eszközkezelőben.
A biosban mindkettő merevlemezem masteron van. De nem tudom jól van-e a biosnban beállítva.
Gondoltam, hogy úgy is új op. rendszert akarok feltelepíteni, így leformázom majd a win telepítőröl.
Akkor pedig kaptam egy ilyen üzenetet:A tuningot visszavettem a biosban, minden alapon van. (Load Optimized defaults)
Ezek után mit lehet tenni? Rossz a vinyó? Lehet nem jól "kötöttem" be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Home server / házi szerver építése
- Google Pixel topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest