Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD X2
senior tag
válasz
liksoft #15464 üzenetére
Szia Mester!
Van egy Samsung 753LJ F1-es HDD-m és rendesen működik de a Sentinel program 0%-kondíciót ír rá és ezt a hibaüzenetet
" Meghibásodás várható - Attribútum: 184 End-to-End Error Count, Paritáshibák száma a belső gyorsítótár (cache) és a vezérlő közötti átvitetelben.
A lemez felpörgése során előfordultak problémák. Ezt okozhatja merevlemez probléma vagy nagy terhelés (gyenge tápegység). "Táp rendben , kábelt cseréltem már, másik sata csatira is kötöttem de ez megmaradt hibának.
Már mentettem mindent róla csak kérdezném , hogy akkor ez nem javítható pl: panelcserével??
Persze ha tudok szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest