Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimi62
csendes tag
WD 5000AAKS Kérdés!!
Nem hagyott nyugodni a kérdés mi lehet a WD-vel!
Letöltöttem a honlapjukról a WDdiag programot, és nekiálltam lefuttatni ! KB 4-5 órába került!
A teljes ellenőrzést végrehajtottam és a lemez teljesen hibátlannak látja a program!
Utána le kellett formáznom mert a diag teljesen újnak állította vissza mintha sosem lett volna használva! Megörültem hogy semmi baja a vinyónak!
Feltettem egy új W XP-t aztán feltettem a szuper HDsentinelt és Újra kiírta a 6 hibás szektort!Aztán visszavittem a vinyót a boltba és azt mondták erre hogy semmi baja csak a Sentinel egy megbízhatatlan program és sok problémájuk van vele!! A másik hogy még egy HD tune-t is feltettem és kiírta hogy 78% os a lemez ! WD szerint hibátlan !! Hát akkor most kinek higgyek? Én még azért másik programmal is végignézetném a vinyót hogy az mit ír rá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest