Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkec
aktív tag
Kiteszteltem egyesével 3 különböző modullal (2 db 512es 400 MHz kingston-nal és egy 256os 333 MHz xerox-szal) és mindegyikkel fagyott (kb 5 perc rendszerstab. teszttől), meg váltogattam a slotokat is. Szerintem a lap miatt fagy, mert a xerox-szal újrakent chipsettel 17 percig stabil volt teszt alatt és nem fagyott, kipróbáltam egyből utána a 2 db kingstonnal, de így már fagyás lett. De nem a fagyás aggaszt már, hanem amit írtam egyszer. Szóval a HDD kattogása alkalmanként + néha lassan pörög fel bootolásnál. Na mindegy, veszek új alaplapot az már szinte biztos, csak nem tudom, hogy a vinyót visszavigyem a boltba cserére, vagy sem.
Úgy sz@r az egész ahogy van, legalábis most ebben a felállásban (régi procival jó volt csak lassabb).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest