Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz Bdanyy #13983 üzenetére
A beépítettet rögzíteni kell a konyhaszekrényben az oldallapokhoz. A külön állót nem tudom.
Egyébként szerintem a beépített szép, nekünk teljesen be van rejtve.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
blattida
nagyúr
válasz Bdanyy #24123 üzenetére
Ha egymáson lenne a két gép, akkor a mosógép csak elöltöltős lehet. Amire érdemes figyelni: kapacitás, centrifuga fordulatszáma, energiafogyasztás, lehetőleg legen benne súlyautomatika, a nagyon sok pluszos vízfogyasztás nem jó, mert ugyan kevés vizet fogyasztana, viszont nem lenne annyira jó mosás szempontjából és hosszú ideig is tartana egy ciklus. Gyerekzár, hangjelzés, időzíthetőség, hátralévő idő kijelzése, ezek mind szempontok lehetnek.
Szárítógépből mindenképp nedvesség érzékelőset vegyetek, hogy csak addig menjen a gép, ameddig szükséges. Ha van rá keret, akkor vehettek hőszivattyúsat, ami valóban sokkal kevesebb villamos energiát fogyaszt, cserébe, nagyobb a hibalehetőség. Ott is lehet időzíthetőség, gyerekzár, kapacitás lehetőségekről beszélni, mindez ár kérdés is, természetesen.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz Bdanyy #24129 üzenetére
Ezek önmagukban nem rossz gépek, inverter motorosak, van vízkár elleni védelem bennük, sok plusz kényelmi funkció, viszont aeg, kicsit drága és alapból csak egy év garancia vonatkozik rájuk.
Ha ilyen igényeid vannak és nagyjából ennyit szánnál a gépekre, akkor érdemesebb lenne lg-ket nézni.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz Bdanyy #24132 üzenetére
Az lg nagy háztartási gépei jók, mindig is azok voltak, amúgy is sokkal régebben gyártanak már ők gépeket, mint mobil eszközöket és a telefonjaik is a gyors fejlesztésnek és a rövid életciklusoknak köszönhetik a rosszabb minőségüket, tartósságukat.
Nem véletlenül tudnak ők például a hűtőgépek között drágábbak lenni.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Gömbike
senior tag
válasz Bdanyy #58329 üzenetére
Én inkább ezt venném meg ebben az árkategóriában: [link]
Nézegettem az Aeg-et élőben, de nem jött át. Ezért Samut vettem kerámia belsővel.
Ha akkor lett volna, akkor a belinkelt gépet szereztem volna be. Tulajdonképpen ez egy Wh,. A wh számomra egy terméket tud kimagasló minőségben megcsinálni, az a mikró. A többi terméke Európában ipari kacat.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Gömbike
senior tag
válasz Bdanyy #67392 üzenetére
Kombigépeknél az értelmezhető eredmény kb. itt kezdődik s még feljebb [link]
A Caso jó választás. Én megvettem a tudatos vásárlók mikrós tesztjét, a pana elég a végén muzsikált a listának.
Ettől függetlenül én mikróban a wh-t tartom a legjobbnak, persze a Miele után.
Több, mint egy évtizede váltottam hőléges mikrókra, az Lg melegített mint állat az 1000 wattjával, a samu szerviz háttere egy vicc, a wh dupla magnetronja a crisp tálban viszont tényleg megsüt majdnem mindent.
1996-ban vettem a wh md142 crisp-es mikrót, a családban a mai napig üzemel.
Most ennek a mikrónak használom a tudását: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
válasz Bdanyy #67395 üzenetére
Dupla magnetron ezekben van: [link] [link]
A 3391 magyar nyelvű kijelzővel rendelkezik, mindent, még a fázisokat is magyarul írja működés közben.
A 339 sb annyiban különbözik a 338-tól, hogy automata pára-nedvesség érzékelő van benne (a 3391-ben is van ), ezáltal a páratartalom alapján kiszámolja az időt a pároláshoz, sütéshez, főzéshez.
A samu mikrómban is volt, annak elromlott a start gombja, a szerviz nem tudta 35 nap alatt megjavítani. A MM biztosítója azonnal küldött egy csereutalványt, de sajna csak 338 volt készleten, így azt hoztam el.
Megtanultam érzésre ( tapasztalatok alapján😃 )sütni benne.
szerk: a kérdésre is válaszolok😆, melegíteni sokkal egyenletesebben melegít, sütni meg majdnem mindent a dual crisp-el sütök.
[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
-
Gömbike
senior tag
válasz Bdanyy #68832 üzenetére
Mosó-szárítógèp a fizikai (+energia pazarló) korlatok miatt nem ajánlott. Ha lehetőség van rá, csak külön őket.
Mikró:
- mik az igények? Hány főnek dolgozik, kiegészítőként süssön is, vagy csak elég bele a grill, vagy az sem kell bele. Szín, vezérlés típusa ( érintő, vagy nyomó, vagy tekerő gomb). Stb.
Hűtő: szintén, mekkora a gondolat, milyen széles, magas, literes, mekkora fér el? Stb.
-
rígel
őstag
válasz Bdanyy #68858 üzenetére
miért kell a keret egyáltalán?
Ez most komoly?
Nem kell! De ha ráteszel egy 60-70 kilós működés közben rezonáló fémdobozt csak úgy egy másik rezonáló/mozgó fémdobozra, ott erősen benne van a pakliban hogy egyszer leesik.És akkor ott az anyagi kár nem biztos hogy elenyésző lesz, arról nem beszélve, hogy ne adj isten gyerekre esik....
Nagyfokú felelőtlenség így használni. -
Gömbike
senior tag
válasz Bdanyy #68858 üzenetére
A mosó valamint szárítógépekről itt találsz bemutató videókat [link]
Mikróból erre a célra, s ilyen színkombinációban a Samsung gyárt jó gépeket [link]
Amire figyelni kell samuèknál, hogy NE mikrokapcsolós, hanem érintőkapcsolós gépet válassz. Nagyon korrekt gépek, de a samu szakszervize egy nonszensz.
Vettem egy ugyanilyet [link] , elromlott a bekapcsoló gombja, persze mikrokapcsolós. A samu szakszervize 35! Nap alatt képtelen volt megjavítani. Sem egy e-mail, sem egy telefon. A MM biztosítójànak a 35. napon elmondtam, mennyire egy @ banda a szervíz, azonnal küldött a biztosító egy csereutalvány. Persze hogy wh-t vettem. [link] Mi már csak ketten vagyunk a Zasszonnyal, kis adagokat egyszerűbb ebben megcsinálni.
De Neked nem kell ez a kategória, nagyon jó és strapa mikrókat csinál a samu egyèbként, főleg az alacsonyabb kategóriàban.A lányom, valamint a húgom 25-30 ezres samu gépeket nyúznak évek óta hibamentesen.
-
BBéci
legenda
válasz Bdanyy #68974 üzenetére
Jó, hogy felhoztad, a kotyogós kévékészítőt használók számára nem ideális az indukciós lap.
Rá kell tenni egy megfelelő méretű vaskorongot, arra a Bialettit.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Bdanyy
addikt
válasz Bdanyy #68832 üzenetére
"Régen Bosch series 4-6 közt elég nagy minőségugrás volt anyaghasználat tekintetében, ez vajon most is így van?)"
Most párat megnézve továbbra is így érzem. Valahogy a mosogatógépek, mosógépek szárítók is anyaghasználatra meg praktikusságra meggyőzőbbek. Jó kérdés, hogy mosogatásban, mosásban is érezhetően jobbak-e.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
pit stop
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Call of Duty: Warzone
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest