- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
arcsin #76649 üzenetére
Köszönöm. Igen, de ez az előny hamar hátránnyá válik, ha nagyobb mennyiséget kell sütni, hiszen akkor időben már ugyanott vagy a többszöri sütéssel és a vele járó mizériával. Ezért nem használom az AirFryert, túl kevés fér bele. Hát, ha ezzel a légkeveréssel tényleg egyenletesebb sütést lehet elérni, akkor megéri a 18 ezres felárat.
-
arcsin
senior tag
válasz
idegen lény #76648 üzenetére
Akkor kezdjül az alapoknál.
Hőlégbefúvásnak hívjuk azt amikor a hátsó ventillátor körül van egy izzószál, így nem csak kavirnyál bent a meleg levegő hanem alapból meleg megy be, egyenletesebb sütés érhető el vele.
Alsó izzószál + hőlégbefúvás mód is szokott lenni a sütőkön, azt én pékáruknál, kenyereknél használom főként.
Az airfry funkció a felső izzószál kombinálva a hőlégbefúvással. Végül is így majdnem ugy müködik mint egy airfryer. Bár szerintem az AirFryer előnye hogy kicsi, hamar felmelegszik, 1-2 zsemlére perecre tökéletes. -
arcsin
senior tag
válasz
idegen lény #76646 üzenetére
Meleglevegő befújásos vagy ventis légkeverés?
-
idegen lény
addikt
Gorenje kombinált tűzhelyben van ventilátoros és légkeveréses típus is. A légkeveréses megéri a felárat?
-
Beni2360
félisten
Sziasztok, ma felavattam az új Electrolux EKM5570 gepemet. Szuper egy jószág. 1,5 kg-s rozsos kenyeret játszi könnyedséggel dagasztotta meg.
-
arcsin
senior tag
válasz
idegen lény #76642 üzenetére
Minden bolt elviszi a régit. Max nem számítják be.
-
idegen lény
addikt
Sziasztok! Mik a tapasztalatok erről a Cserebirodalom boltról? Azért lenne jó, mert a régit is elszállítanák. Amúgy jó vétel ez a Gorenje kombinált tűzhely vagy van ajánlottabb típus ebben az árban? [link]
-
anrab
addikt
válasz
farkas-j #76633 üzenetére
Köszi a válaszodat.
Wifi-nek értelmét én se látom de amiben nincs az se olcsóbb.
Arra találták ki ha sokat vásárolsz felülre-alulra, elindíthatod már az üzletből a gyorshűtést-gyorsfagyasztást.
Biztos vannak smart hűtők amik mérik polconként a belső hőmérsékletet és annak megfelelően adagolják a hideg levegőt de nem ebben az ársávban.
Nekem olyan hűtőim voltak idáig amiken csak átlaghőmérsékletet tudtam beállítani. -
farkas-j
őstag
Nekünk is van egy LG hűtőnk egy GBB60SAYFE típusú. Nagyon szeretjük, de két dologra felhívnám a figyelmedet.
1. A kijelzőn szereplő hőmérséklet az CSAK a beállított értéket mutatja, a belső valós hőmérsékletekről nincs visszajelzés! Ez óriási csalódás volt, és így szerintem egy baromság, is, hogy nem jelzi ki a belső hőmérsékleteket! A 14 éves AEG-ünkön is van hőmérséklet kijelző, ami a beállított értéket is mutatja, de alap állapotban a belső hőmérsékleteket jeleníti meg. Hogy az LG ezt miért nem így csinálta meg, az számomra teljesen érthetetlen és kimondottan bosszantó! (Pedig nem lett volna nagy kunszt az amúgy gyönyörű a kijelzőn.)
2. A WiFi egy teljesen értelmetlen dolog az LG hűtőn! Gyakorlatilag csak a hőmérsékletet lehet távolról beállítani, de azt meg minek? Én egyszer beállítottam a hűtőn, azóta úgy van. Sosem tekergetem, különösen nem távolról WiFi segítségével. Aminek értelme lenne, az a hőmérsékletek távolról való lekérdezése és esetleg egy távriasztási lehetőség beállítása ha egy bizonyos hőfok fölé emelkedne a hőmérséklet. Ezeket viszont nem tudja (legalábbis az enyém). Emiatt kellett Xiaomi hőmérőket beszereznem és betennem, hogy riasztást kapjak ha a hőmérséklet tűréshatár fölé emelkedne.
Hosszabb időre elment a lányom otthonról (külön lakik tőlünk). Volt nála egy áramszünet és amikor visszajött az áram, valami lecsapta a kismegszakítót. Napok múlva mikor átmentem virágot locsolni, a leolvadt hűtővel szembesültem. Minden ment a kukába (a fagyasztóból is), és lehetett kitakarítani a hűtőt és feltakarítani a konyhát a kifolyt levektől. Azóta van a családban minden hűtőben távolról lekérdezhető hőmérő, ami riasztást is tud küldeni mobiltelefonra ha egy bizonyos szintet meghalad a hőmérséklet.
Ha ugyan ez a kinézett hűtő WiFi nélkül is olcsóbban megvásárolható, akkor válaszd azt. -
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy valakinek van-e tapasztalata ezzel a típussal: Samsung WD8NK52E0ZW/LE ?!
Köszönöm a válaszokat előre is
-
mikej95
aktív tag
Sziasztok!
Álló porszívót keresek 100 ezer forintig bezárólag (max 120 ezer, ha ennyi felárért olyan extrát nyújtanak ami az eredeti limitig bezárólag nem kapható).
Legalább 30 perc üzemidőt, mosható HEPA szűrőt, 120W+ maximális szívó teljesítményt elvárnék a készüléktől.
Samsung-tól a Jet 70 ebbe az árkategóriába eső változatait néztem, illetve Dreame T20-at, ezekről viszonylag egybehangzóan pozitívak a vélemények és aránylag biztosítottnak tűnik a pótalkatrész (ha garancia időn túl is működő képesek maradnak).Előre is köszönöm a tippeket.
szerk. Egy olcsó (10 ezer alatti), de megbízható vízforralót is keresek, de néhány oldalal ezelőtt találtam egy Aldi kínálatában lévőt ami megfelelőnek tűnik.
-
anrab
addikt
Hali.
Ötletet nem kaptam így [ezt] nézem ki.
Vélemény a gépről, üzletről? Árukeresőn találtam. Úgy tudom ellenőrzött üzletek. -
Obendi
csendes tag
-
arcsin
senior tag
válasz
Obendi #76622 üzenetére
Mert egyszerűbb fórumon megkérdezni. Sokan a dolgok bekötését is megkérdezik, holottt minden le van írva. Sokan ugy vannak vele hogy nekik nem egy könyv mondja meg hogy használjanak valamit
Nem lehet hogy az a 64 valami idő?
"A kijelzőn a hátralevő idő
értéke növekszik, és majd‐
nem a program befejezé‐
séig tartó időre ugrik." -
Obendi
csendes tag
Tudja esetleg valaki, hogy a 64-es hibakód Electrolux mosogatógépnél mit jelent?
-
-
balojazz
aktív tag
-
adrian14
tag
Sziasztok!
Új konyha miatt nézek háztartási eszközöket és a topikból elég jól tudtam tájékozódni, viszont a mikros hozzászólásokon nem igazán tudtam eligazodni/kevésbé tudtam szűrni a relevánsakra.Kinéztem 3 beépíthető mikrot:
Gorenje BMI251SG3BG
AEG
IKEAA beépíthető mikrokhoz jár minden esetben keret is? A fenti készülékek közül valamelyikkel van tapasztalat? Esetleg tudtok ajánlani 150-100k alatt jobbakat? Annyi a lényeg, hogy tartós legyen és melegítsen. Semmi plusz funkciót nem fogunk használni. Talán az IKEA mikroja jön be nekem a legjobban a képek alapján.
Előre is köszi.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Gömbike #76607 üzenetére
Ha találsz olyat amiben emberi áron van.
128ezerért valami Beko-t, Caddy-t veszel. Ez nem azt jelenti, hogy rossz a gép, de meglepôdnék, ha lenne benne világítás.
Nappal vagy felkapcsolt lámpánál gyönyörûen látni a gép patyolat tiszta belsejét. Mintha új lenne. Van hozzá direkt tisztító cucc, de még nem láttam értelmét, hogy kéne! -
Napfénysüti
nagyúr
Sziasztok!
Nagyjából 50.000 Ft-ig van valami ajánlott dagasztó/robotgép? -
Gömbike
senior tag
Nekem is van benne led világítás, nem is vennék mást. Igaz, már a 16. évét dolgozza, de sokkal igényesebb számomra, hogy bepakolásnál a teljes belsőt fényárban látom.
S belső puceváláskor is hasznos, mert én vagyok olyan lélek, hogy havi egyszer “ tisztába teszem” a gépeket.
-
anrab
addikt
Sziasztok. Fiaméknak kellene egy kombi hűtő.
200 körül, halk és nagy beltér. Ha ez a három lehetséges.
Tapasztalatból, ha van valakinek.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest