Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
#72042496 #7000 üzenetére
megnéztem, tényleg nincsen rajta, benéztem, lan vagy telkábel csatlakozó van rajta, de ott az az rs232 is, akkor oda kell az usb-t rádugni.
igen, enyémen van, nem ez a gondom, hanem az, hogy egy részét nem világítja meg, úgy tűnik, mintha ott a led nem lenne jó benne..
erre gondolokreimre:
nekem egy bajom van, régi samsung crt tv egyes parancsait nem tudom megtanítani neki.
elképzelhető olyan, hogy annyira tönkrement már a távirányító, hogy nem ad le olyan infra jelet a harmony-nak, hogy azt pontosan tudja elmenteni?
pl nem tudom a text-et be és kikapcsolni, egyszerűen nem működik, noha azt írja, hogy megtanulta..
igaz még új nekem ez a harmony-s történet.
de mondjuk van otthon 8 távirányító, evidens, hogy kiváltottam, még ha bazi drága is volt. nagyon tetszik, a makro írása meg zseniális. egy gombnyomásra feláll az összes készülék a kívánt módba.
Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest