Aktív témák
-
válasz
Joe bácsi #46498 üzenetére
Megnéztem az én tv-m is pontosabban, meg a tied hátlapjárol is találtam képet. Bár az oldalárol nem találtam,de az a lényeg hogy mind bemenet vagyis azért nem szól nállad sem.
Optikai kimenet van csak, azt meg nem tudod hifire kötni.
Egy megoldás van, az én tv-ém oldalán van fülesnek kimenet és annak 3,5 jack kimenete van igy ha szerzel egy olyan kábelt aminek az egyik végén 3,5 jack a másik végén 2 db rca van( mint pl számitogép hangfal bekötéshez is kell) akkor lesz hangod csak akkor meg a tv-én nem lesz hang amig belevan dugva a jack.Persze ha túl sok hangeröt adol a tv mivel ugye a füles kimeneti jele nem fix hanem változtatható akkor torzitani fog.Kis hangerőn hagyod a tv-ét akkor elvileg jó.Sajna jobbat nem tudok ,,,
Aktív témák
- Horgász topik
- Drón topik
- Háztartási gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Tesla topik
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest