- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Most ismét kérdeznék, de már üzemeltetés:
1. Valami viszont még nem kerek. A TV hangját nem tudom a hangszórókra küldeni. Optikai audió-t dugtam az erősítőbe (TV/CD bemenet) a TV-ből, de nem szól. Az lenne a kérdésem, hogy a kábel mind2 végének világítani kellene? Mert az erősítőbe dugott fele, ha kihúzom világít, de a másik (a TV-ben lévő) nem, ott a TV-ben lévő csatlakozó világít. Lehet a kábel a rossz? Vagy csak valamit rosszul/nem állítottam be? Onkyo TX-SR508.
2. A másik kérdésem: kaptam egy antennát az erősítőhöz, de annak kb. 50 cm-es kábele van. Hol tudnék olyat venni, aminek olyan 3m-es kábele van, illetve milyet kellene vennem, vagy tök mind1?
3. Kedves Polk Audio PSW110 tulajok: milyen kábel kell ehhez a ládához? A sima, vagy az "Y"? Meg szeretném venni a kábelt, még mielőtt megjön a láda. Köszönöm.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen program, ami...?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged