- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Most ismét kérdeznék, de már üzemeltetés:
1. Valami viszont még nem kerek. A TV hangját nem tudom a hangszórókra küldeni. Optikai audió-t dugtam az erősítőbe (TV/CD bemenet) a TV-ből, de nem szól. Az lenne a kérdésem, hogy a kábel mind2 végének világítani kellene? Mert az erősítőbe dugott fele, ha kihúzom világít, de a másik (a TV-ben lévő) nem, ott a TV-ben lévő csatlakozó világít. Lehet a kábel a rossz? Vagy csak valamit rosszul/nem állítottam be? Onkyo TX-SR508.
2. A másik kérdésem: kaptam egy antennát az erősítőhöz, de annak kb. 50 cm-es kábele van. Hol tudnék olyat venni, aminek olyan 3m-es kábele van, illetve milyet kellene vennem, vagy tök mind1?
3. Kedves Polk Audio PSW110 tulajok: milyen kábel kell ehhez a ládához? A sima, vagy az "Y"? Meg szeretném venni a kábelt, még mielőtt megjön a láda. Köszönöm.
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen egeret válasszak?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Politika
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest