- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
válasz
TazLeacher #34787 üzenetére
Hello Jer1cho!
Ami antennát kaptál az erősítővel, az szinte semmire sem jó. Az URH sáv vételére valóban használhatsz a kábel tv antenna ágáról (a tv bemenet előtt egy szűrő beiktatásával leágazást készítesz) a 75 Ohm-os csatlakozóhoz koax kábellel. De szerintem, több állomás jó minőségű vételére alkalmas, 2 - 5 méteres antennát készítenek neked a Kácsa-ban. Én is tőlük szereztem be, és elcsodálkoztam a vétel minőségén. Korábban mindenféle szobaantennával próbálkoztam, és ez a 3000 ft-os megoldás lett a legjobb! -
törölt tag
válasz
Én is Gratulálok!
1: Csak a forrásoldalnak kell világitania de digitális adást és médiajátszó hangot tudsz csak rajta küldeni,analógnál hatástalan. Tehát ha világit tévéről akkor jó a kábel.Csak lehet be kell állitanod.
2: csatlakozom: az antennát tedd antenna koax kábel végére.
3: Emlékezetem szerint mindkettő jó. De ezt Polk tulaj majd megerősiti. Vedd sztem a simát.Hackeee: még mindig nem javasolt:felesleges ellenállást iktatsz közéjük és ha nem jol csinálod,egyenáramot kelthet és bugni fog..
-
Z_A_P
addikt
válasz
Gratula az uj cucchoz!
1. a TV-n nincs vm allitas az audio resznel? Esetleg azt nezted mar?
Az erosito a TV-re van allitva mikor nezed? (Lama kerdes tudom).
Amugy nekem is ra van vezetve a sima TV adas az erositore, de az az egy dolog ami nagyon szarul es halkan szol, nem is szeretem. Szerencsere nem nezek TV adast2. Ha tudsz, NE antennat hasznalj, hanem kabellel vezesd a radiot az erositobe, ugyanolyan koax kabel kell hozza mint a TV jelhez. Eg es fold a kulonbseg.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen processzort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tesla topik
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Drón topik
- További aktív témák...
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest