- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
mike1978
tag
válasz
nebulo5 #34120 üzenetére
Szia,
Azért írtam a "lehetőleg nem Yamaha vagy Pioneer" mondatot, mert Ő az olcsóbb árkategóriában keresgél, és ott sajnos a Yamaha-val nagyon elszalad a ló....ráment a "legolcsóbb készüléket is én gyártom" címre...
Az adott összegből amit rászánt Bance01, abból csak a legolcsóbb gagyi végfok ic-s alap készülékek jönnek ki az említett márkából....
Az 1400-as erősítő egy más kategória...először is amikor megjelent akkor a közép(közép-felső) kategória modellje volt, és 2004-ben még annyira nem a legolcsóbb-legtöbbet tudó szlogen ment a gyártóknál....kevesebb volt a parasztvakítás, így jobb készüléket kapott az ember a pénzéért...
Használtan ezeket a gépeket sokkal jobban megéri megvenni, mint a mostani alap modelleket, de ezek sem kelnek el 60.000.-Ft-ért. Mindezek tetejében a Yamaha elsősorban mozisabb hangú készülékeket gyártott...a fő csapásvonal mindig is a házimozi volt...mindazonáltal zenén sem teljesített rosszul, főleg egy-két csúcs kategóriás készüléke....
És megnyugtatlak, én is Yamahát használok : Yamaha, csak ezek a készülékek sok emberben már nem "tetszetősek a HDMI és egyéb szolgáltatások hiánya miatt.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hyundai, Kia topik
- Netfone
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen notebookot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest