Aktív témák

• mike1978

tag

válasz nebulo5 #34120 üzenetére

Szia,

Azért írtam a "lehetőleg nem Yamaha vagy Pioneer" mondatot, mert Ő az olcsóbb árkategóriában keresgél, és ott sajnos a Yamaha-val nagyon elszalad a ló....ráment a "legolcsóbb készüléket is én gyártom" címre...
    Az adott összegből amit rászánt Bance01, abból csak a legolcsóbb gagyi végfok ic-s alap készülékek jönnek ki az említett márkából....
    Az 1400-as erősítő egy más kategória...először is amikor megjelent akkor a közép(közép-felső) kategória modellje volt, és 2004-ben még annyira nem a legolcsóbb-legtöbbet tudó szlogen ment a gyártóknál....kevesebb volt a parasztvakítás, így jobb készüléket kapott az ember a pénzéért...
    Használtan ezeket a gépeket sokkal jobban megéri megvenni, mint a mostani alap modelleket, de ezek sem kelnek el 60.000.-Ft-ért. Mindezek tetejében a Yamaha elsősorban mozisabb hangú készülékeket gyártott...a fő csapásvonal mindig is a házimozi volt...mindazonáltal zenén sem teljesített rosszul, főleg egy-két csúcs kategóriás készüléke....
    És megnyugtatlak, én is Yamahát használok : Yamaha, csak ezek a készülékek sok emberben már nem "tetszetősek a HDMI és egyéb szolgáltatások hiánya miatt.

Aktív témák