Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cecil

    aktív tag

    De ha már itt tartok kikérném a véleményeteket hangfal ügyben:

    Az elkövetkező hónapban elég sok válltozás fog történni nálam, nagyjából már az irány meg van de pár kérdében talán tudtok segíteni.

    1., mindenképp 2 sub-os rendszert szeretnék a mostani T1-nek mennie kell, mert sehol nem találok hozzá párt, illetve a 2db T2 verzió is ugrott hasonló okokból.
    Viszont nekem nagyon bejött a zárt rendszer és a neutrik csatis + LFE egyidejű bekötés amit a REL-ek tudnak ezért ezt a subot néztem ki, rögtön 2db-ot:
    [link]
    ha összejön a keret lehet hogy az egyel nagyobbat:
    [link]

    ráadásul elég jó áruk is van.

    mindkettőből létezik előre és lefelé sugárzó kivitel, nem tudom melyik lenne a jobb, a frontok belső oldalára kerülnének a vászon/tv alá az új media tároló 2 oldalára.

    2., hangfalszett: itt 90% hogy egy Paradigm Monitor v7 család jön a Polkok helyére
    [link]
    Elég jó áron hozzá tudok jutni ezekhez
    Meghallgattam őket (monitor 9 frontokat) és nekem nagyon bejövős volt a produkció amit kaptam, főleg, hogy méretileg mekkora dobozok szóltak!

    amit nem tudok eldönteni, hogy az én 23nm-re kellenek-e a 11-es front, vagy elég a 9-es, főleg a 2 sub támogatással (neutrik bekötéssel 2.0-ban is dolgoznak a frontokat kiegészítve a sub-ok)

    a center biztosan a nagyobb Center 3-as lesz.

    Hátsó szekcióval vagyok még bajban, alapból a Mini monitor volt a választás, de elgondolkoztam a sorround 1 illetve 3-akon is amik bipólok (sajna a 3-as pár majd duplája a Mini-knek...)

Új hozzászólás Aktív témák