Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #09634560

    törölt tag

    válasz Datakiller24 #62912 üzenetére

    Nekem Oldfighterén kivül lene még egy-két észrevétel..
    Hátsókat minimum 60-90 cm.-el fül fölé kellene emelni ezt állókkal sehogy se lehet megoldani, állvánnyal is necces: falitartókkal oldják meg.
    Nem tudom mennyyi a kereted, de a Yamaha NS centerhez csak Yamaha NS sugárzókat vegyél, még ha monitorsugárzók akkor is. Vagy add le a centert: annál a Yamahánál ez is jobban szól erről nem is beszélve,pedig ez 100-at se éri, mégis magasan jobb nnála, már az Ikon is elérhető 150-ért, az nem egy világ a yamahával... ..és finoman fogalmaztam.tehát vagy Yamaha NS, vagfy csere, nem gond ha tetszik,mert nem rossz, de nem is kell tulértékelni.. :)
    Azt irod. hangosításban dolgoztál, én készséggel el is hisz, nincs okom kételkedni benne.. viszont pici fogalomzavaraid vannak Öregharcos által emlitettek mellett is.Hangfalaknak nincs teljesitményük, mnert passziv szerepet töltenek be. Viszont 92 dB érzékenységüt szeretnél panelba. Szerintem mehet lejebb is, 87-88 dB-essel is simán ellehetsz, ugyanis nem hangosodik annyira azonos hangerőszint állásnál.
    És épp a panel miatt keresnék nagyobb szegmenst, mert azok szebben szólnak halkabban ezáltel nem terheled túl szomszédaid idegrendszerét.
    Javaslom hallgasd meg a Dali lektort. Polk TSX-et, Boston audiót, JBL ES-t vagy neked lehet a KEF állna közelebb a hangzásvilágodhoz.

Új hozzászólás Aktív témák