Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről

    ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    addikt

    válasz sixpak #62007 üzenetére

    Jó 7-8 éve kezdődött el nálam, hogy használt dolgokat vásároljak. Először az egyetem alatt a PC-hez, mivel rengeteg "új" dologra futotta az ösztöndíjból :DDD , aztán valahogy megszokta az ember! Nem mondom a mai napig szeretem ha van garancia a cuccokra, de eddig azon szerencsések közé tartozom akik nem fürödtek be vele, talán egyszer, de akkor is én voltam az eladó és a beszart winyó árát vissza is adtam... ennyi.

    Csak annyit tudok neked mondani, hogy most vettem a Pioneer LX 60-at, 40-ezer forinttal drágábban mint te az újat. Az első erősítőm nekem is új volt aztán feladtam mert ez más világ sok hasonló dologhoz. Én tiszteletben tartom mások döntését, de gondolj bele ez az erősítő jó 8 kilóval nehezebben olyan hangot produkál ennyi pénzért, hogy nincs az az Isten, hogy én még egyszer újért fizessek. Ráadásul ahol túl olcsó ott áfát csalva még a garancia is kérdéses ezt ne feledd, tapogatózz utána!

    Mejegyzés: sajnos a tapasztalatok alapján az új erősítőd kizárt, hogy annyi ideig bírni fogja, mint a korábbi. Ez sajnos trend és szinte minden kategóriában ott van.

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák