Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaTTeS

    senior tag

    Sziasztok!
    Édesapám szeretne egy 5.0 szettet vásárolni, a helység 28nm körüli újonnan felújított egybe nyitott nappali-konyha. Az árkategória nagyon maximum 200e Ft. Kitétele volt, hogy nem lehet fekete színű, illetve a legjobb ár/érték arányú hangdobozokat keressem ki neki. Leszűkítettem 4-re a fő listát. Mindenképp elmennék vele időpontfoglalás után jövőhéten a Streamaudióba meghallgatni. A lista:

    Dynavoice Challenger M65-EX szett (számomra ez a legszimpatikusabb, bár a frontok mérete problémás lehet)
    Polk Audio TSX-330 szett
    Wharfedale Diamon 10.5 szett
    Boston Acoustics A250 szett

    Gondoltam még a Wharfedale Obsidian szettre is (mert az 150e Ft-ban megállna), de meghallgatás hiányában nincs nagy bizodalmam hozzájuk. Illetve a Mission M34i szettre.

    Vegyesen zene, film, tv műsor lesz rajta nézve nappali révén. Használt nála kizárt. Újat akar és pont, ne is feszegessük a témát. Mélynyomó már van, évek óta egy Yamaha YST-SW515 személyében. Erősítő jövőre kerülne megvásárlásra (egy Pro Logic képes 1000 éves, de nagy kategóriás Onkyo szolgáltatná addig az erőt).
    Az itthoni viszonyítási alap az én DALI Concept 6 szettem adná egy régebbi, de jó hangú Rotel elő-végfok párossal.

    Bármilyen javaslatot, ellenérvet, ötletet, megerősítést hogy jól választottam megköszönök. Akár jöhet privátban is válasz, de jobban örülnék, ha a fórumot gazdagítanánk a témával. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák