Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• BBéci

legenda

válasz Joshi #25087 üzenetére

Ismétlem, a különbséget úgy kell elképzelni, mint UT50 és ST50 plazmák között. Nincsenek hibák, de az egyiknek jobb a képminősége, mint a másiknak.
    Az eset, amit a tévét bámuló emberről írtam, az másról szólt, ott valóban voltak hibák, méghozzá úgynevezett artifaktok, a digitális képalkotás hibái. Leginkább azért, mert be volt kapcsolva az összes képjavítónak nevezett funkció. Azért hoztam fel, mert sokan, a többség nem tudja, mire kell figyelni, a rosszat természetesnek veszi, nem ért hozzá, nem látott szebbet, jobbat, hibátlant.
    Előfordult, hogy nem láttam két HDMI kábel képminősége között különbséget, pedig az egyik kétszeresébe került, mint a másik. Olyankor egyértelmű, hogy az olcsóbbikat kell választani és az kaphat kiváló ár/érték arány minősítést. De abból ostobaság lenne általánosítani és kijelenteni, hogy a drágább kábel nem jobb.
    9 éve, amikor az első plazmatévét teszteltem, Scart kábeleket is hasonlítgattam egymáshoz. A sajátom MM-ban 2000 forintba került, amit kaptam a tévéhez, az 13000-be. Még mindig ugyanazt az olcsó vackot használom, mert rendesen elverte a vastag, aranyozott csatlakozójú, márkásat. Egyik sem volt hibás, de egyértelműen és tisztán látszott a különbség.

(#25086) Deadzone41
    Talán a színhelyesség nem a legjobb szó, de a Te hozzáállásod, hogy valamit kizártnak tartasz, ki sem próbálod, az szintén nem a legjobb.
    Olyan is lehet a különbség, mintha egy vékony függöny elhúznának a tévé, vagy a vetítő lencséje elől. A kép megtelik élettel, sokkal inkább valóságosnak tűnik a látvány, mint előtte. Ha napsütötte tengerpartot látunk, jó kábellel szinte érezzük a bőrünkön forróságot, míg a rosszabbikkal csak nyugtázzuk, igen süt a nap.

Új hozzászólás Aktív témák