- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
makoss #47304 üzenetére
Mondjuk nem mindet, bár gondolom nem nekik vennéd?!
Már vagy 4-5 éve hallgatom (a hangfalakat és a fórumot is
), de teljesen elégedett vagyok!
Vehetnék "jobb" hangfalat, csak nem tudom miben lenne jobb?! Mert ez pont olyan, amilyet akartam/akarok.
Az is lehet "igénytelen botfülű" vagyok, de a tényen nem változtat, az igényeimet maximálisan kielégíti.
#47305 Gtaati Az már inkább rohan, nem mászik. Komoly centis léptekben halad, így fél métert elég hamar megtesz. Gondolom ez a hangjára is jó hatással lehet...
#47306 makkai Abban a hangfalban annyi mély van, hogy ha a falhoz közelebb rakod, lehet vissza kell majd venned belőle. Nekem Pure módban néha sok is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- LG 65" OLED65B49LA 165cm UHD 4K HDR Smart OLED Tv
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- SMSL Sanskrit 10th dac
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged