- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
VoidXs #23194 üzenetére
Gondoltam kimaradok ebből a vitából, de a tinicsürhe kicsapta a biztosítékot nálam! A lájk használata, átvétele, helyénvaló. Nincs olyan szavunk amivel helyettesíteni tudnánk.
Tinicsürhe tagja pedig te is voltál amikor fiatal felnőttként, magad is formáltad ezt a szép magyar nyelvet.
Az hogy más nyelvek szavait átvesszük és magyarosítjuk, engem nem zavar. Az viszont sokkal inkább amikor keresztnevekkel tesszük ezt.Amúgy saját magamon figyeltem meg, hogy míg tanulmányaim alatt egészen helyesen tudtam írni tollal, addig áttérve billentyűzetre drasztikusan romlott a helyesírásom. Többször elgondolkodom szavak helyesírásán mint kézzel írva ami valahogy reflexből jött. Mostanra viszont a tolltól szinte görcsbe rándul a kezem olyan ritkán használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- PR-Telecom
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Reklámblokkolók topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest