-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
VoidXs #23194 üzenetére
Gondoltam kimaradok ebből a vitából, de a tinicsürhe kicsapta a biztosítékot nálam! A lájk használata, átvétele, helyénvaló. Nincs olyan szavunk amivel helyettesíteni tudnánk.
Tinicsürhe tagja pedig te is voltál amikor fiatal felnőttként, magad is formáltad ezt a szép magyar nyelvet.
Az hogy más nyelvek szavait átvesszük és magyarosítjuk, engem nem zavar. Az viszont sokkal inkább amikor keresztnevekkel tesszük ezt.Amúgy saját magamon figyeltem meg, hogy míg tanulmányaim alatt egészen helyesen tudtam írni tollal, addig áttérve billentyűzetre drasztikusan romlott a helyesírásom. Többször elgondolkodom szavak helyesírásán mint kézzel írva ami valahogy reflexből jött. Mostanra viszont a tolltól szinte görcsbe rándul a kezem olyan ritkán használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Activision - Indul a csata a Cronus és társai ellen
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Jövő évre halasztották a Marvel 1943: Rise of Hydra megjelenését
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest