Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
Pista0001 #8318 üzenetére
Szerintem az aránytalanul sok erőforrást és túl drága összetevőkre lenne szülség, ha csak 10W körüli teljesítményből kell megoldani: én lecserélném a két szupert-rendi modón gyárilag össze-töpörített dobozos(és emiatt szinte tovább-fejleszthetetlen)gépet egy használható mini-házas brand darabra, éééés: minden(hely-. táp, RAM, CPU...) gond megoldódik!
Sőt: még marad is kis HUF-tartalék a fejlesztésekre.Felnőttek vagyunk, kicsit felnőttesebben fogalmazva: A hozott anyagból gazdálkodás kényszeréből adódó "puki-reszelések" helyett vágjuk át inkább ezzel a Gordiusz-i csomót a szakterület "Nagy-Sanya" módjára
... nevezhetjük "huszárvágás"-nak is ám!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged