Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
Üdv. Nem tudom ez-e a jó topic de visszaoolvasva kicsit talán illik a kérdésem témája a topichoz.
Tavaly építettem egy könnyűszerkezetes garázst. Most szeretném megcsinálni a szigetelést és a belső burkoást. A kérdésem az lenne, hogy üveggyapot megfelelő választás lehet a falakba? Jelenleg fele áron van mint a kőzetgyapot, elvileg ugyanúgy szigetel is de a kőzetgyapot tömöttebb szerkezetű és talán időtállóbb. Van olyan vélemény is, hogy üveggyapot nem jó falba mert idővel elgyengyül az egész szerkezet és szépen lassan betömörödik a fal aljára. Van ennek valami valóságalapja vagy csak városi legenda?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest