Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
De ahogy írod vasbetonhoz fúrókalapácsot használsz nem úgy mint én a korábbi ütvefúrómmal.
Már nekem is van fúrókalapácsom ps aksis (az 1,1 J energiájú egykezes), azzal is megtudom oldani.
Ugyanakkor jobb szeretem az ütvefúrót, mert precízebben lehet vele dolgozni. Mármint nem ver szét mindent.
Meg minek vigyen az ember több féle szerszámgépet, ha elég az ütvefúró is a hátizsákba mert csak 1 lámpát vagy 1-1 polcot kell felfúrni és felcsavarozni, míg a fúrókalapács esetén plusz befogót is hurcibálhatod-ottfelejtheted.Meg téglához nem szabad fúrókalapácsot használni, bár ebbe már nem mertem belekötni amikor a klímámat szerelték.
Bár tény hogy ebben a performanceban van anyag, a kis pillekönnyű csavarozók ilyen téren jobb célgépek, csak megint a hátizsák köbméter...Na ezért kérdeztem hogy mit tudnék kezdeni a tengely ütéssel, mert akkor szuper szerszámom lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- CORSAIR HX Series HX1200 - 1200W 80 PLUS PLATINUM Fully Modular - ALZA garancia 2033.01.16.
- be quiet! DARK POWER 13 850W 80 PLUS TITANIUM - Garancia 2033.08.06.
- Silverstone RVZ02 ITX HÁZ
- Corsair CX430 és CX430 v2
- Használt prémium miniITX számítógépházak - COOLER MASTER Elite 120 Advanced - THERMALTAKE Core V1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest