- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
De ahogy írod vasbetonhoz fúrókalapácsot használsz nem úgy mint én a korábbi ütvefúrómmal.
Már nekem is van fúrókalapácsom ps aksis (az 1,1 J energiájú egykezes), azzal is megtudom oldani.
Ugyanakkor jobb szeretem az ütvefúrót, mert precízebben lehet vele dolgozni. Mármint nem ver szét mindent.
Meg minek vigyen az ember több féle szerszámgépet, ha elég az ütvefúró is a hátizsákba mert csak 1 lámpát vagy 1-1 polcot kell felfúrni és felcsavarozni, míg a fúrókalapács esetén plusz befogót is hurcibálhatod-ottfelejtheted.Meg téglához nem szabad fúrókalapácsot használni, bár ebbe már nem mertem belekötni amikor a klímámat szerelték.
Bár tény hogy ebben a performanceban van anyag, a kis pillekönnyű csavarozók ilyen téren jobb célgépek, csak megint a hátizsák köbméter...Na ezért kérdeztem hogy mit tudnék kezdeni a tengely ütéssel, mert akkor szuper szerszámom lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest