- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
Szigeteltünk és nem akartam a falra visszarakni a klímát, ezért tetőtartóban gondolkodtunk. Aztán láttam párat és nem annyira tetszett... Azt találtam ki, hogy ugyanott lesz, ahol volt, csak nem a falon, hanem a szarufákról "lelógatom". Ez készült el a hétvégén, kicsit le kellett porolnom a hegesztési "tudásom". A számomra legkedvesebb varratomról egy kép
[kép] és a kreálmányomról pár.
[kép] [kép]
Alul egy vízszintes 50cm hosszú 60x25mm-es zártszelvény felfekszik majd a falra, ott támaszkodik. Ezt 2db M10 menetes szárral tudom majd megfelelő pozícióba állítani. Talán egy vékony gumilapot is rakok rá, hogy okosabban feküdjön fel a nemesvakolatra.
A menetes szárnak belefúrtam a zártszelvénybe és beleállítottam. Ide kellett egy derékszögbe állítási lehetőség a meglevő segédeszközökkel...a pillanatszorítós képen látszik a megoldás. [kép]
A képeken fejjel lefelé van, a ferde szakaszok mennek a szarufákra, a függőleges szárak 50x50x5-ös szögvasak, ezekre megy a normál fali tartó és arra a kültéri.
A törött csavar egy koronafúró tengelyében volt, ez rögzítette a fúrót. A kitekerésnél ezzel akartam megfogni a satuban elfordulás ellen (fúrás közben a menetes koronafúró rászorul a tengelyre). Nem bírta a csavar, itt látszik, hogy miért...belül üreges volt.
[kép] [kép]Üdv Inhouse
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest