- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz Inhouse #71428 üzenetére
Tiszta sor. Csak van az embernek olyan időszaka, amikor a 800 Ft-os korong és a 1x.000 Ft-os gép közül az előbbit kell választania. Én is így voltam anno. Most már, mint írtam nekem is van szinte minden fontosabb gépem, így oszcillálós multigépem is.
darvinya: akkor hajrá. Én személy szerint nagyon bírom a csináld-magad gépeket, eszközöket.
inf3rno: nekem egy legolcsóbb Extool gépem van. Tudtam, hogy nem fogom minden nap használni (évi 15-20 alkalommal kell átlagosan, ezért sajnáltam a pénzt jobb gépre). Amin viszont nem érdemes spórolni az a vágólap. A gyári Extool-okat megettem egy hét alatt. Ami most rajta van (Makita, vagy DeWalt nem tudom, de márkás) azokat már bő egy éve nyúzom és még jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- AKCIÓ! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
- Be Quiet Pure Loop 360 (360mm es Vízhűtés)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest