Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
-
PROHARDVER!
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarthur
csendes tag
Szia Sbazsi!
1092 a sebesség. Nem vagyok egy IT-guru, ezért felteszem a kérdést, a távoli gépen (pl. munkahely), ahonnan el szeretném érni a kamerát, hogyan kell telepíteni az ActiveX vezérlőt. Én úgy értelmeztem ezt, hogy csak engedélyeznem kell az Internetbeállításoknál az ActiveX vezérlőket, ezt meg is tettem? Vagy le kell töltenem valahonnan egy programot?
Továbbra is csak az alsó és felső kék csík jelenik meg, a belépéshez szükséges mező nem, már kikapcsoltam a routeren a NAT-ot, hátha az blokkolja a portokat, akkor egyáltalán nem jelent meg semmi, próbálkoztam a DMZ beállításokkal is, de nem jártam sikerrel. Van egy virtuális szerver beállítás is, az ugyanazt eredményezi (alsó-felső kék csík). Valami blokkolhatja a router külső elérését, dehát ehhez van a portforwarding, hogy ezekkel a portokkal kivételeket tegyen. Router tűzfala egyébként ki van kapcsolva.
A saját gépemen, a saját hálózatomról a DNS kiszolgálón keresztül egyébként minden további nélkül be tudok jelentkezni.
Az én Sitecom routerem ilyen speciális, vagy én vagyok ilyen béna? Lassan kidobom ezt a routert!
Segíts, kérlek, ha tudsz!
Üdv.
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR