- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
Csak1valaki #125517 üzenetére
Dobd el az orvosi kézikönyvet Dokikám mert nem jött át a lényeg. Te megint állítottál valamit ami nem igaz. Márpedig, hogy doppingszert használnék. Erre írtam a predátoros példát, hogy az akaratomnak és a kitartásomnak köszönhető a jelenlegi fizikumom (ami olyan amilyen) nem pedig a doppingnak. Így már érted?
Tudod hány beszámolót láttam már arról, hogy tart mindent az illető, és mégsem fogy?
Én is láttam párat. Egészséges átlag formásodni izmosodni vágyó emberek beállított étrenddel és edzéstervvel még mindig a nagy többségében a be nem tartott étrend és az elkummantott edzések miatt nem hozzák a várt eredményt. Nem azt állítottam, hogy nem lehet egészségügyi probléma a háttérben.
Elme irányít, igen. De hiába akarod vezetni a kocsit, ha nincs benne benzin. Ha valakinek összeomlik az anyagcseréje, akkor hiába "elmélkedik". Ez egy nagyon szépen elterjedt dogma, miszerint csak a kalória számít. Persze...
Ki beszélt itt a kalóriákról?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- További aktív témák...
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged