Hirdetés
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Woodslave #119318 üzenetére
Másfél éve csak teremben edzek.
Egyébként mondtam, itt nem arról van szó, hogy ugribugri aerobikot csinálok és az majd nekem milyen jó lesz. Nagyon rövid, de extrém intenzív súlyzós edzésről van szó. Teremben. Összetett gyakorlatokkal. Kétkezes rúddal. Több tanulmány is foglalkozik az ilyesmi stílusú edzéssel és vannak pozitív hatások. Tök mindegy, hogy tabatának hívod, vagy akárminek, az alapelvek a következők:
- a lehető legmagasabb intenzitás
- nagy volumen
- a lehető legrövidebb pihenőidők
- teljes testes edzések
- egy edzés rövid ideig tartMik a várható hatások?
- vo2max fejlődik, javul az állóképesség, fejlődik a keringési rendszer
- jelentős izomfáradás
- metabolitok felhalmozódása, vérbőség a munkába vont izomcsoportoknál
↳ ebből a kettőből következtetve izomtömeg növekedés várható
- jelentős afterburn effektus → fokozódik a zsíranyagcsere, testzsír tömeg vesztés várható
- a rövid és intenzív edzések maximalizálják a tesztoszteron és a hgh kibocsátást → katabolizmus valószínűsége lecsökkenEz így elméletben nem hangzik rosszul, kíváncsi vagyok a gyakorlatra. A poweres edzés se hangzott rosszul, aztán sérülés lett a vége. Itt a sérülés valószínűsége sokkal kisebb, mert ilyen megközelítés mellett esélytelen nagy súlyokat használni, az ízületeket kevésbé terheli a módszer. Inkább az idegrendszernek b@xhat oda heti 3 ilyen edzés, de nem is kicsit. Mindegy, kipróbálom, aztán majd úgyis leírom ha izmos lettem tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autószerelők, autószerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Wuthering Waves
- Spórolós topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Micimackó társasjáték eladó
- SPECIALIZED egyedi kerékpár jó állapotban eladó.
- SEIKO CLASSIC SUR375P1 // TITÁNIUM karóra, ZAFÍR üvegezéssel // Teljesen ÚJ // JELENTŐSEN ÁR ALATT
- Eladó bontatlan Garmin VENU 2 óra gránitkék, ezüst kerettel
- Tom Ford Black Orchid All Over Body Spray - 150 ml - testpermet - bontatlan
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest