Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
válasz
nepszter1 #40514 üzenetére
Reggeli közlekedés miatt tényleg Nagybajcs a jobb, ezt mindenki aláírja szerintem. Szigetköz totál dugó, agyrém! Amellett Dunaszeg szebb szerintem, de ha Országút mentén, akkor NE, az valami borzalom ahogy ott közlekednek, főleg Dunaszeg Gyulamajornál és affelől-affelé... ha mellékutca akkor döntsön a ház vagy amit Ti beleláttok.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnénk kérni: olyan helyzet állt elő, hogy döntenünk kell, Nagybajcson vagy Dunaszegen fogunk-e lakni.
Mindketten Győrben dolgozunk, így a megközelíthetőség fontos szempont, de emellett érdekelne az is, hogy ki melyik települést preferálná és miért – akár közösségi élet, szolgáltatások, nyugalom, környezet, stb. szempontjából.
Tudom, nem teljesen ide tartozik a téma, de hátha belefér, és van köztetek, aki otthon van ebben.
Előre is nagyon köszönjük a tapasztalatokat, véleményeket! -
Joker88
őstag
Kirándulással kapcsolatban kérnék infót,segítséget..
Hétvégén,ha megfelelő idő is lesz hozzá (elméletileg igen) tervezzük a nyúli (vagy valakik szerint győrújbaráti ? ) kilátót, illetve a nyúli pincesort megnézni..
Mivel szégyenszemre nem voltam még egyik helyen se, hol tudnék ott kényelmesen,szabályosan, normálisan parkolni ? Gondolom,ilyen felvezető gyalogút van a kilátóhoz,nem a dzsindzsáson kell keresztülvágni
?
Google térképen próbáltam nézegetni,de...
-
Dorien
veterán
Most árulok belőle egy 600 ohm-os Black Edition-t. Nem kell?
-
G@ben
addikt
válasz
PociAti #40501 üzenetére
Valami kínai boltra gondoltam, ez sima szivacs lenne, nagyon alap fejhallgató. Ha kicsit lötyög, az sem baj.
-
G@ben
addikt
Kapható Győrben fejhallgatóra való szivacs? Kb 6 cm átmérőjű, semmi extra nem kell.
-
Dorien
veterán
Köszi Druszám!
Jövő szombat délelőtt, ha jó neked... Medion Akoya, i5, 6GB RAM, 17,3", stb., még tőled vettem. Nem vészes a helyzet, mert szinte csak utazások során van használva, de azért már 5 és fél éve nyúzom. Nekem meg már jó ideje nincs idegzetem ilyen pepecselésekhez, inkább viszem egy rutinos szakemberhez.
-
golya32
senior tag
Atalakítunk egy házat és vannak fa ajtók kerettel meg vasajtó kibontva, érdekelhet ilyen valakit?
-
Joker88
őstag
Fényképkeretet állósat dönthetőset vagy akaszthatósat hol tudnék venni? A képek kb 12x16 , illetve 16x16 cm -es nagyságúak..
Illetve : notebook kiportalanítást, CPU ujrapasztázást kinél ajánlatos ? Jelige, minél olcsóbban 😁
Én nem merem ,tuti valami műanyagot elrittyantok 😅 Asus vivobook s513ean ..
-
erdey_a
addikt
'stét kívánok! Tudtok Győrben olyan boltot, ahol lehet mochit venni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!