- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
deicide #15199 üzenetére
Nem alap tuningolva volt nálam is.
Gondoltam, hogy nem sli az eredmény alapján.
Egyébként ahogy néztem a felépítését tekintve a 780 GTX re ez igaz akkor ?
GeForce GTX TITAN GeForce GTX 780
GPU GK110 GK110
CUDA Cores 2688 2496
TMUs 224 208
ROPs 48 40
Memory 6GB GDDR5 5GB GDDR5
Interface 384-bit 320-bitTehát igazából egy Titán kicsit megnyirbálva?
Ideje lenne neki csinálni egy topicot illetve ahogy néztem már csináltak egyet csak igen hamar zárva lett. Nem akarsz nyitni egyet neked van róla a legtöbb infód
-
deicide
veterán
válasz
ImpersonatoR #15198 üzenetére
A tegnapi mérés még nem volt az igazi, mert az új bios zavart okozott az erőben, a ramok 1333-on mentek 2133 helyett
Ma reggeli mérés alapján alapon 61.1fps, a tuningos pedig alább (+160mhz GPU és +450MHz ram). A linkelt eredményed az alap Titan eredménye?
Megtévesztő a x2, de a másik GPU nem ment, ellenőriztem afterburneben.
-
-
gainwardgs
veterán
Ezeket a min fps tüskéket akarom kideriteni mitől vannak
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
Tökmindegy #15160 üzenetére
Ettől az én 670-em is többet megy egy picivel
-
Rexcor
őstag
válasz
gainwardgs #15171 üzenetére
Akkor meg mi értelme volt benchelni.
-
apevia
aktív tag
A beta 320.14 .
-
WaterWawe
őstag
válasz
deicide #15179 üzenetére
Hát akkor akik megvették a Titánt azok most foghatják a fejüket, mivel ez lenyomja őket. 680 SLi vs. 780 SLi +20 fps Valley-ben, amennyiben tényleg bejön a számításod és 120 körüli fps-t kapunk vele.
Szerintem a 700-as szériából egyedül a 780-nak van értelme. Ilyen szempontból nekem van 2db GTX770-em, csak nem ez a neve. Arra leszek kíváncsi hogy LN2 biossal avagy a Classified EVboot kütyüvel meg lehet majd közelíteni a 780 szintjét. Ebből kéne 780 Lightning
-
keIdor
titán
válasz
Brutus880 #15178 üzenetére
Majd olyan 130k alatt esetleg, de bevallom ez a 680 SLi is csak néhány játékba kell, oda is az 1440p miatt.
Ami tetszik a 780/Titan-ban az a sávszélesség és a memória mennyisége, nincs limitáció. De borzasztó drága, és PS4, Xbox Fusion(?) előtt egyáltalán nem ésszerű venni, számomra biztos nem. -
Brutus880
tag
Így készült a Metro Last Light
(#15185) Keldor papa: Hát én meg bántam hogy megvettem egy konzolt(Xbox 360 250GB+kinect) játszottam vagy 2-3 játékkal most meg azóta is porosodik a TV alatt... Jó ha ment vagy 1 hónapot de lehet hogy sokat is mondok.
-
WayneGace
őstag
válasz
ForRedGlory #15180 üzenetére
warez
-
Dreamie
őstag
válasz
ForRedGlory #15180 üzenetére
gondolom amerikai reggel lehet tolni.
-
ForRedGlory
félisten
Miost én vagyok nagyon lemaradva, de milyen Metro benchmark ez, amikor holnap jelenik meg?
(#15181) Dreamie: elnézve itt 1-2 ember lakhelyét, nem ámérikát látok.
-
deicide
veterán
válasz
WaterWawe #15176 üzenetére
Nem egészen értem, most újra futtattam, megint kikapcsolt SLI-vel, 62fps lett így a 70.9 helyett
De most a GPU 2 Usage 0%
Normális driverrel olyan 125fps körül lesz majd, ami megfelel a Valley toplistában a Titan SLI eredményeknek.
Ez így még mindig közel 40% a 680-hoz képest.
-
Brutus880
tag
Na akkor írja meg mindenki hogy kifog majd váltani erre a misztikus 780-ra?
Kezdem én: Nem -
-
deicide
veterán
válasz
Tökmindegy #15164 üzenetére
-
deicide
veterán
válasz
Unigine Valley:
GTX670 SLI maxra húzva: 90fps
GTX780 SLI +100mhz mag és +400mhz ram: 117fps, ez kerek 30%nézek mindjárt 1 kártyával is.
-
gombcomp
senior tag
válasz
Kösz a reklámot Master!
Annyit azért tudni kell,hogy itt egy 5GHz-es
proci,és egy eléggé pettingelt Lighting van az eredményben. -
Rexcor
őstag
válasz
gainwardgs #15156 üzenetére
-
WayneGace
őstag
válasz
Egyszerűbb szerintem így:
FPS: 100
Min. fps: 100
Max. fps: 100Score: 1000
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
deicide #15159 üzenetére
Mondjuk itten van Gombcomp éppen eladó kártyájának az eredménye.
Na mond a százalékot)
-
deicide
veterán
válasz
gainwardgs #15158 üzenetére
23-ig nem mondhatok sajnos konkrét eredményeket, de ha mondasz mondjuk unigine valley eredményt, akkor tudok mondani egy százalékos eredményt ahhoz képest.
De egyelőre a mókolt, nem neki való driver miatt sem mondanék semmit. Holnap hazahozom a gyári cd-t és azon biztos van normális driver.
-
SzlobiG
félisten
válasz
gainwardgs #15156 üzenetére
Akkor kb most egy szinten vannak a vga-k.
(#15158) gainwardgs Az engem is érdekelne, hogy 250k-ért mivel nyújt többet.
-
SzlobiG
félisten
válasz
gainwardgs #15152 üzenetére
Tolj már egy benchet olyan beállításokkal mint nekem volt kiv vagyok hogy megy nv-n.
-
SzlobiG
félisten
Jött patch metrohoz nem tudom Nv-n javított-e, de AMD-n nagyon sokat eltűnt az árnyék villogás és kapott vagy +30-40% boostot is. Bench
Na most már én is neki kezdek így vsyncel gém közbe fix 60fps.
-
blaca83
őstag
válasz
Tökmindegy #15147 üzenetére
Ebből is látszik mennyit értesz a dologhoz, na mindegy...!
Ha Neked "EZ lesz a következő kompromisszum mentes VGA az NV től. Mint annó az 580" akkor hajrá mindjárt kettőt vegyél majd belőle.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
blaca83 #15146 üzenetére
Ki mondta hogy sikerszéria lesz? Én nem. A többit viszont én úgy látom amint leírtam
Nekem legalábbis.!!!Az összes többi amit leírtál számomra érdektelen,értelmetlen,haszontalan amúgy ,de még egyszer köszönöm,hogy megtiszteltél
Csak máskor ne csak olvasd ,hanem értelmezd is amire éppen válaszolsz
-
blaca83
őstag
válasz
Tökmindegy #15144 üzenetére
Azt veszel szerintem is amit akarsz és mindannyian azt csinálunk a pénzünkkel amit akarunk!
De a 7xxx NEM lesz sikerszéria és amit Te írtál "EZ lesz a következő kompromisszum mentes VGA az NV től. Mint annó az 580" szintén NEM lesz.
Inkább egy bukott széria lesz, egy öngól az Nvidia részéről!
Mint írtam, pont az ára miatt nem lesz érdemes váltania annak sem aki a felső kategóriában van mert kicsi az eltérés és annak sem aki mondjuk a közép kategóriában van egy 560 TI-vel.
Egészen addig amíg a (670) 680-as le nem kerül a listákról és ki nem futtatják őket.
Még egyszer "nagyon szívesen"....
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
blaca83 #15142 üzenetére
Aham
De mit cáfoltál?
Aztat írtam ,hogyaszongya" ÉN MÁR FÉLRE IS stb stb
" Most te akkor cáfolod,hogy én veszek?
Magam nevében írtam ,az hogy ki mit csinál ,engem úgy nem érdekel ,hogy azt el se hiszedDe mégegyszer kösz ,hogy megosztottad velem az értékes véleményedet.
deicide
Veszünk kamionról
-
blaca83
őstag
válasz
Tökmindegy #15141 üzenetére
Én erre értettem, illetve ezt "cáfoltam":
"Én már félre is tettem a korpát rá,szerintem EZ lesz a következő kompromisszum mentes VGA az NV től. Mint annó az 580."
-
blaca83
őstag
válasz
BeLucZ #15100 üzenetére
Nem tudom, hogy "sima 670"-et vagy a Phantom-ot választottad-e a Gainward-ból de a Phantommal még nem volt gond az ismerősi körömben.
(és azt a 95 K-t bőven megéri)Az EVGA-val szerintem elégedett leszel akár az FTW akár a Signature 2-t választod.
@Tökmindegy: Amíg elérhető lesz és ki nem futtatják teljesen a 680-at addig nem hiszem, hogy sokan térnek át a 7xxx-es szériára.
Akinek 680-avagy 670-e van annak nem éri meg a váltás a magas ár miatt. Aki meg kisebb szériáról lépne feljebb az meg nem hiszem, hogy 200 K-t kifizet inkább vesz 670-680-at.@ deicide:
Várjuk a tapasztalatokat és az eredményeket a 7xxx-es szériáról! -
-
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
A GTX680 bekapcsolható az általános számításokba (GPU gyorsítás) pl.: 3DMax 2013 x64 alatt? Ez driver vagy 3DMaxtól függ?
-
törölt tag
Hivatalos megjelenése a gtx 770-780-nak mikor lesz?
-
TTomax
félisten
válasz
BeLucZ #15121 üzenetére
Persze,ez sincs aranyból,lehetnek hibás darabok...mint bármely más gyártónál,de az alap koncepció szerintem nagyon jó...
Más:
Én nem tudom milyen AA van a Metro LL-ben,de finoman szólva is bugos ...az még csak hagyján hogy 2Xre 100-120 fpsböl 70-80at csinál,meg 4Xre 40-50et,de hogy ha kikapcsolom határozottan jobban néz ki a játék,arról nem beszélve hogy kisimul...frametime 10ms alatt marad tartósan...ha ráadom meg ugrál...szóval nálam off és 100-120fps-el megy mint a szél...azért rakhattak volna bele egy txaa-t ha már nV szponzorált... -
BeLucZ
addikt
válasz
TTomax #15119 üzenetére
én nem is mondtam, hogy nem hiszek neked, furcsálltam is hogy a srác így beleszólt a beszélgetésembe az ügyintézésnél, azon meg még jobban meglepődtem hogy fikázza az evga-t, lehet volt egy szériahiba, vagy hibás szállítmány, eddig én sem úgy ismertem meg a márkát, hogy olyan hú de sok baj lenne vele, semmivel sem lehet több a hiba arány mint a többi gyártónál
-
TTomax
félisten
válasz
BeLucZ #15118 üzenetére
Az eVGA fóruma csak tele lenne,ha hibás lenne a 670ftw sorozat...nézd meg magad [link],jött hozzá egy firmware update,de amikor én vettem nekem már rajta volt...az FTW-vel gyakorlatilag megkapod az alap 680 teljesítményt,picit csendesebben és olcsóbban...
Höhhhh...most nézem ez még újabb bios... ez még nekem sincs fenn...
-
BeLucZ
addikt
Na leadtam cserére a 670-est, most várhatok 2-3 munkanapot "gyorsított" eljárásban, ami azt jelenti hogy majd talán jövő szerdára lesz vmi belőle és akkor igényelhetem azt hogy evga legyen helyette és kiperkálom a difit, bár az egyik srác nagyon le akart beszélni az evgaról, mert hogy az szar és hogy sok a hibás belőle( amin megmondom őszintén meglepődtem, biztos hogy dobnék egy hátast ha a 670 ftw is szar lenne és gyári hibás, biztos azt gondolnám, hogy megátkoztak az égiek
)
a sors most büntet, mert átpártoltam a 7970-ről
sebaj, addig erőltetem a témát, amíg nem lesz egy hibátlan 670-esem
előbb - utóbb csak összejön......
-
Tényleg létezik 660 ti 256-os memória busszal?
Egyébként jó karik? Az msi-s olcsó változata van valakinek? -
-
Tirexi
addikt
Azért mert feleslegessé vált, másra kell a pénz. Már nem tolom olyan hardcore módon mint régen. (kezdek kinőni belőle)
Az eddig vételek során az volt a legjobb teljesítmény/ár érték a számomra így értettem.
Remélem így már érthető, de ha gondolod betűzöm vagy leírom még 2x-er.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest