Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Bluetooth hangszórók
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Grass és a Shadow-t msot High-on használom VeryHigh/Ultra helyett, igy most 1 óráig nem fagyott ki

egyértelműen driver / játék hiba

-
kisza25
félisten
-
Már az udvarig elhoztam mind a kettőt lépésben.... beparkoltam a krómmal, erre ELTŰNT AZ UDVARRÓL AZ AUTÓ!!! MI A F...:???
fél órája szopok át a fél városon egyik autóból a másikba ülve hogy ne veszítsem el őket szem elől... mert tudtam hogy szopat a játék!!! erre csak képes eltűntetni

szó szerint megszakad a szívem... mekkora köcsög az engine

-
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
rumos XIII
üzenetére
Esetleg valakinek ha megvan, elbírná küldeni kb ott, ahol trevor is megvan már? Ha kicsit tovább van, az sem baj.
-
Hokunda
senior tag
válasz
kelekyle
üzenetére
Kéne egy kis segítség!
Tervorral kéne mini tengeralattjárót valamint egy katonai bázisról valami finomságot eltulajdonítani. Mike és Trveor ki lett maxolva repülésből és fegyverkezelésből. Viszont a katonai bázisra, hogy tudok bejutni észrevétlenül? Helikoptert észreveszik, repülőt szintén, terepmotorral is próbáltam beugratni, de nem sikerült. Lopakodni kéne vagy ejtőernyőzni vagy csak valamit nem veszek észre? -
rumos XIII
aktív tag
Eltüntek az elmentéseim, egyszerűen előről kezdte a játékot. Vissza lehet varázsolni valahogy?
-
CJ3
senior tag
válasz
sniper elite
üzenetére
Töltsd be az előző mentést, amikor még megvolt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
sniper elite
üzenetére
Nem single részre ez nem vonatkozik. Single el se kezdtem kb 20000 hiba van fennt róla hogy mi nem működik benne melyik küldetésnél van fagyás melyiket nem adja be, úgy 5 patch után lesz használható..
-
válasz
sniper elite
üzenetére
Rád tudnak küldeni bérgyilkost aki ki is tud rabolni elvileg, achi is van ilyen hogy hagyod hogy kiraboljanak utána meg visszarablod a cuccost, másik lehetőség az hogy legfoglalja a rendőrség..
-
sqpp
őstag
Üdv,
Ért valaki a Directory Mode-hoz? Kéne pár segítség? A szinkron cucc, az hogy működik?
-
sniper elite
senior tag
Azt megtudja nekem valaki mondani, hogy hova tűnt a tegnap vásárolt 1 milliós kocsim? Van raktár meg garázsom is... Nem csak kocsi tűnt el, hanem minden amit vásároltam bicaj és motor is.
-
CJ3
senior tag
Több server-van online-ba?
Az első cypress flats 2 ember kellene hogyan szerezzek? -
RazoR
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Trevornak mikor lesz lóvéja mert így elég para. A kocsibegyüjtős küldetésnél tartok...
-
JackFeryll
őstag
A tőzsdéhez kell tőke. Hiába hoz 40%-ot valami ha csak 100 ezrünk van 10 millió helyett.
Az utolsó küldi után mindenkinek lesz tőkéje, természetesen annyit nyer az ember amennyit kockáztat csak itt nincs kockázat mert scriptelt. Be kell rakni minden pénzt és csak a story után, de ez mindenhol le van írva. -
tipuka
addikt
válasz
UnConnecteD
üzenetére
térkép nem eladó?

-
andrys83
aktív tag
Sziasztok.Ma megvettem a játékot dvd-s formában.Feltelepítettem letöltött 5 giga frissítést.Inditom a játékot és beadja a grafiaki beállitásokat.Safe mode..stb..2 videokártyás a laptopom.persze a második ati 7450 1gddr3.legujabb driver feltéve!Mi lehet a gond?Olyan mintha az ati kártyát nem látné.Előre is köszönöma segitséget.üdv
-
RazoR
veterán
válasz
kemalboy01
üzenetére
Véletlenül nem akkor próbálsz meg váltani, mikor kiírja, hogy ehez a küldihez másik karakter kell, mert akkor nem lehet váltani csak ha kicsit arrébb mész...
-
rup1u5
nagyúr
-
cettlee
őstag
honnan tudom előtölteni ? még aktiválás elött szeretném elöre...
-
kemalboy01
tag
Sziasztok!
Nem tudok átváltani emberre,mivel hogy Michael-el nincs küldetésem
Ha megnyomom az altot csak recordingot vagy turn on action gameplay-t jelenít meg.
3 napja megyek minden felé de nem jöttem rá a megoldásra.Persze mindenkit felhívtam, de semmi ezek után sem Valaki aki útba igazítana,annak megköszönném

-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
nem sajnos (állitolag)
-
kelekyle
őstag
Nagyon vicces ha egy nagyon meredek lejtőnek neki mész akkorát repül az autó felfelé
domboldalnak menjetek neki... csak az a gáz, hogy néha érkezéskor felrobban a kocsi -
Kiskokó
veterán
Saját tapasztalatom :
Itt mindenki elfogyó RAM-ra panaszkodik... hát nekem feladatkezelőt szerint MAXIMUM 4GB nál többet nem evett még a játék.
Hiba üzenet meg kifagyás sose volt még, csak egyetlen egyszer mikor húztam a VGA-n egy kicsit.
Benne van vagy 35óra játék és semmi fagyás.Ma felkerült a szobámba végre a 7200as sorozatos 46"os Samsung- kár hogy nem tudom mi a megoldás azóta se hogy FullHDbe ne húzza a képet meg ne legyen szellemképes

-
kisza25
félisten
válasz
schawo
üzenetére
alapból 512-1024 volt eddig nem kellett semmihez sem több, de most megemeltem 1024-2048-ra így már nem volt gond
más: az eleján a rockstar emblémánál be kellett lőni a fényerőt, na ezt sikerült túl magasra állítanom, hol kell ezt előhívni, mert nem találom
G4ula84: ja muszáj volt, senki sem tolja a BF4-et, meg a BFH-sem mióta ez megjelent
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nerfelik mindig ezeket hogy egyre kevesebb lét adjon.. A the crew ubis játéknál pl már tizedét se lehet keresni mindenki csóró...
-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Itt van, a tőzsdéhez is van leírás.
(#21448) RazoR8402
Nem egyszerű ez, az időzítés se mindegy. -
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Tőzsde, és a gta place-en van leírás a 100-hoz.
-
Wiz Khalifa
veterán
LENNE EGY NAGY KÉRDÉSEM!

Hogy tudok lehetőleg gyorsan 150 millát szerezni Michael-el?
Meg kéne venni a golf klubbot. Már csak azt kell megvennem. 
Illetve mik a rejtett dolgok meg mi kell a 100%-hoz?
-
MeghaL0L
addikt
Valakik szoktak normálisan Heistolni?

Egyedül tragédia az Online, 10/9 Heist-ből menet közben kilépnek illet elrontják megbeszélés hiányában.Akik szoktak azok vegyenek fel , megköszönöm!

nick: sirszevenap
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Vagy harmadszorra fagyok ki a Blitz Play küldinél amikor kizoomolna egyik karakterről a másikra a küldi végénél. Azt írták,hogy a menekülős autót arra a hegyi Mansion-re kell lerakni ahová majd menni fog a switch kamera, elutaztam azzal a nyomvadt fos kukásautóval egészen odáig,elkezdek gyorsan kelet felé menni, erre egy hangyafasznyit kizoomol és megint crash..
Ilyenkor mit lehet csinálni? Nagyon elegem van már, hogy egy órát szarakodtam semmiért... 
-
-
törölt tag
de akkor nem fagy csak szól a win hogy szerinte zárni kellene a gta5-öt mert fogytán a ram, elvetem az ötletét nagyobbra állítom a lapozót(ha már volt) és mehet a game tovább
legrosszabb esetben ha elfogy a ram egy progi alól simán kidob az asztalra amolyan azonnali mentés nélküli kilépéssel, de ilyen win7-nél ha jól emlékszem még nálam nem volt, ez az xp-re volt jellemző -
cettlee
őstag
nincsen dvd- meghajtom, illetve az ssd-n sincsen elég helyem ahhoz hogy le is töltsem és instlláljam a gta-t.
külsö vinyorol tudnám telepiteni, arra milyen modon és honnét tudnám letölteni elöre? mondjuk a dvd tartalmát vagy valami telepitöt.. -
Hokunda
senior tag
Látom a készítők már megint visszatértek ehhez az idegesítő repülősdihez. Mikeal csinálom a repülős sulit, de a helikopter speed run nem igazán akar menni és értelmét sem látom, mondjuk annyira nem kicsinyes és idegesítő, mint a Vice Citys marhaság, de számomra ez is mínusz pont.

-
RazoR
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Ezzel vitatkoznék.... Ki ne találjuk már, hogy egy játék megnézi a procit és látja, hogy az nm alapfeszen megy hanem a csúnya user megrángatta kicsit, de én majd jól kicseszek vele nehogymár azt higyje hogy ha húzta a procit jobban fogok futni, inkább jól kifagyok folyton....
-
urban racer
senior tag
még mindig keresek egy pár fős csoportot délelőtti közös heist-elésekhez

-
-
prokxy
veterán
Itt a GTAV a kezemben, este telepítés, patch-elés, aztán game!

Majd vegyetek fel barilistára, megírom a nicknevem ha lesz!
-
-
RazoR
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nekem se! Mondjuk 16 van... Olyan 6,5-7-nél mindíg megállt, lapozó offon van
Az a fura, hogy onlineban stabil 60 fps-em van, singliben akkor mért ugrál?
-
-
GoZoL
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Sajnos én is ezzel küzdök, ráadásul indításnál is logó környékén kivág. Próbáltam Directx-et újra felrakni meg ini fájlokat törölni, majd streamben helyi fájlok ellenőrzését, egy darabig jó volt de most megint ezzel kínlódok.
-
RazoR
veterán
Aki dobozos gta-s és szeretne képernyőmentést: AB-ben setting-screen capture-hotkey beállítás és egy gombbal lehetcsinálni amit a C:\felhasználók\nyilvános\nyilvános képek mappába ment le
-
A_ScHuLcZ
addikt
Dobozos verzió esetén hogy tudok másik loginnal belépni, ha korábban bepipáltam, hogy automatikusan jelentkezzen be? Hogyan tudom rávenni, hogy engedjen másik felhasználóval bejelentkezni? Ki kellene próbálnom valamit egy ismerősömnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Persze mire odaèrtem már elèggè szètkaptak, aztán helivel minèl gyorsabban elmenekültem 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az első cypress flats 2 ember kellene hogyan szerezzek?

CactuS