Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Azért van fent, mert ha már 1* van hozzá, akkor miért ne?

Amúgy igen én is szeretem saját magam eldönteni mi történjen és mi ne!
(#1675) ZSZS-CMSC: Nekem mindig fent vannak, ha már 1* NVidia!

Órákon keresztül játszottam vele így napi szinten, ez a felbontás addig van, amíg fut az Autosport (és csak ehhez változtatta meg a felbontást, 1-2-höz maradt a FullHD).
Nem vettem észre, h különösebb problémát okozott volna, azt is csak onnan tudtam +, h valami nem kerek, amikor rányomtam a Steam ablakára, h előjöjjön és minden fele akkora volt, mint rendesen szokott lenni. Akkor kezdtem el keresni, h mitől lehet, így jöttem rá, amikor ezt a felbontási beállítást +láttam!
Igazából a monitor miatt aggódtam, mert gondolom nem egészséges a natív felbontáson felül működtetni (vagy a monitor natív felbontása nem szentírás? Nem tudom!)!?
(#1676) ZSZS-CMSC: Ezzel viszont maximálisan egyetértek, ezért (is) van fent!

(#1678) ZSZS-CMSC: Igen, így több* újragondolva én is inkább a programhibára gyanakszok, de milyen idegesítő, amikor X.-re csinálod és tudod, h az eddigi legjobb körödet futod és hipp-hopp annyi az egésznek 1 ilyen hiba miatt!

THX all a segítséget és a véleményeteket!

Új hozzászólás Aktív témák

- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Robotporszívók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi