- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1480 üzenetére
Lehet kerekitett, ami nem latszik. De igy is eleg gane dolog, az biztos.
Mas: megvette valaki rajtam kivul az akcios season passt? Csak mert mostanaban tobbet szeretnek multizni (a semminel
) es jo lenne kihasznalni a dlc-s cuccokat, ha megvannak mar.
-
dragonfx
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1441 üzenetére
en nem szeretem az audit. nem leszek arulo.csak a bmw. bar e92 m3 eleg hulladek lett itt. a amg merci jobb.de nem az igazi. en 28%on vagyok. a tc.t nem is figyeltem.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1421 üzenetére
Itt:
(#1418) TESCO-Zsömle: Az analog stick egy használhatatlanul kicsi botkormány.
Erre irtam, h nem használhatatlan és jobb, mint a gomb!
A gáz + a fék nem a gombokon van (annak úgy semmi értelme)!!!
-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1441 üzenetére
Meg mondjam mi a baj? A TC on... Megfogja az autót.
-
dragonfx
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1438 üzenetére
a b mercit én se csipázom ezért hagytam abba azta részt.
milyne nehézségen vagy? -
dragonfx
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1436 üzenetére
én az utolso csikos szériát most nem ugrik be melyik az very hard.on nyomtam és a végén könnyűnek tünt a pályák felénél. összesítésbe torony magasan nyertem.néha direkt buktam. hátha feljönnek rám picit de nem....
a viper nagyon faxa auto....
nekem a dubai a kedvenc pályám. -
raggg
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1423 üzenetére
Ne foglalkozz vele, úgy told, ahogy neked jó. Nyilván nem fog senki meggyőzni ha neked így jó. Neked meg nem kell másokat. :-)
-
raggg
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1421 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy szerintem ezek a játékok nagyon jól megszokhatóak gamepaden (a Forza meg a GT is), mert hát nem mindenkinek van otthon kormánya, így gondolom a fejlesztésnél is figyelembe veszik ezt. A fékezésnél van hogy blokkol nálam a kerék, viszont ha megszokod a két ravaszt elég finoman lehet adagolni a gázt meg a féket, és bár valóban kicsi a stikc, a kanyarodás is elég kellemes ha "megügyesedsz".
-
Syrius XIX
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1418 üzenetére
XBOX kontival szoktam tolni és igenis a kanyarodás az általad emitett egyik "botkormány"-on van, + a másikon a kézifék, Gáz + fék pedig a ravaszokon!
Szerintem ha gombokat akarnék nyomogatni, akkor felesleges bármilyen kontroller, mert arra ott van a billentyűzet!
(#1417) raggg válasza B-L-A-C-K (#1409) üzenetére: Én is, még C64-hez volt!
Aztán egyszer meguntam a dolgot és a belső részt megcsináltam acélból!
Azt már valahogy nem sikerült leamortizálni!
(Igaz lett vagy fél kiló!)
-
CJ4567
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1418 üzenetére
Szerintem egész használható, inkább ez mint bill, Race 07-ben egész szépen tudok vele menni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1411 üzenetére
Az analog stick, nem botkormány
-
válasz
TESCO-Zsömle #1411 üzenetére
Én nem tudok azokkal menni, kontrolleren is a gombokat használom. Egyenesben a finomabb igazításokhoz használom csak az analógokat, és nézelődésre..
-
CJ4567
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1404 üzenetére
BOTKORMÁNNYAL?!!!!!!
-
jaddz90
tag
válasz
TESCO-Zsömle #1404 üzenetére
BOTKORMÁNNYAL??!?!?!??!?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TESCO-Zsömle #1402 üzenetére
Igen ez így elég irreális, és idegesítő...Very Hard-on amúgy versenyen lehet hibázni? Vagy csonton kell menned végig hogy első legyél?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TESCO-Zsömle #1400 üzenetére
Gyenge vagy...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TESCO-Zsömle #1398 üzenetére
Ja jó, Very Hard-on hogy időmérőt nehezen tudsz nyerni akkor az más, én kivégzem a Carriert, és utána én is VH-on nyomom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TESCO-Zsömle #1396 üzenetére
Ja én nem álló rajtnál értettem, hanem verseny közben az egyenesekben, mert ott is jobbak (de ezt te is írtad amúgy is).
"Időmérőn eddig egy pályán tudtam nyerni"
Mediumon? Én kicsivel több mint 2 hete játszok vele napi 1 órát, de az időmérőket végig úgy nyerem hogy 3 kör elég, azaz nem kell újra kezdenem.
Ez a "digitális gáz/fék" mit is takar konkrétan?
Tegnap amúgy unatkoztam csináltam egy kis vidit....Carrier módban most járok ennél a gépnél, nagyon hasít, 383-at mentem vele leggyorsabban eddig.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TESCO-Zsömle #1394 üzenetére
Igen egyenesekben tényleg jók, de azt a szélárnyékra tudom fogni, mivel ha én is egy egyenesbe beállok egy másik kocsi mögé 10-30 km/h-val többet megyek végsebességre. Kanyarba viszont tényleg gyengék. Mondjuk én Mediumon tolom, Very Hardon már gondolom más lenne a helyzet.
Én időmérőket szeretem, mindig lejátszom, viszont igen utolsó helyről is meglehet nyerni Mediumon...
A legnehezebben teljesíthető cucc, az a "legjobb köridő verseny alatt".
Nem tudom különbözik e PC vs PS3 (én ugye PS3-mal tolom), de én 10ből 9x mindig megfutom a leggyorsabb kört. Viszont a csapatársam halál gyenge állandóan, ezért a csapat bajnoki cím csak nagyon ritkán van meg...Ezért mostanában mindig kilököm az elején a vetélytárs csapat egyik versenyzőjét aljas módon (
), és így megvan a csapat bajnoki cím is...
-
3XV
tag
válasz
TESCO-Zsömle #1384 üzenetére
Ez nálam is mindig így van. és az a gyanúm, hogy amíg tart a kör, a pályán levő ellenfelekhez viszonyítja az időt, majd célbaéréskor a köridőtől függően generálja az ellenfelek pályán látható teljesítményétől független idejét.
Ha jól emlékszem, Grid 2-ben is volt ilyen, hogy nem volt köze egymáshoz a pályán autózóknak és az idejüknek/pontszámuknak. -
A.C.E.
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #1384 üzenetére
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1380 üzenetére
Az az igazság, hogy a kanyarban elég béna az AI az egyenesekben meg simán lehagynak.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1377 üzenetére
Nem , nem ez a megoldás! Ki kell törölni a Flash-t és kész! Normálisakkal kell együtt gurulni. Az 1-ben sem volt mégis jó volt.
Szidtuk néha a másikat, aztán kitört kerékkel tovább mentünk.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1375 üzenetére
Jogos, de ez most hogy jön a Flashback-hez?
-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1372 üzenetére
Nézd raceneten, a weboldalon!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1363 üzenetére
Sajnos ez ilyen. Nálam a kormány beállítást lövi le, ha véletlen a billentyűre bökök rá. Szóval ez a probléma mindenkinél fennáll.
-
raggg
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1363 üzenetére
Gondolom ez nem 360 controller (annál nekem legalábbis nem csinált ilyet). Steam fórumait nézted, másnál nem jött elő?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1360 üzenetére
Ahogy indul a játék, csak és kizárólag csak a controllert nyomd meg elöször, mint Enter ugyebár!
-
válasz
TESCO-Zsömle #1360 üzenetére
Nézd meg, nem írásvédett-e valamelyik konfigfile.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest