Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elsötétül a Steam Deck, ha letöltés fut a háttérben
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ez az utolsó hozzászólásom feléd (amíg ez a nyüffögős-panaszkodós stílus megy): Nem, te nem kértél semmi segítséget az ég egy adta világon, csak annyit írtál be, hogy szar a Steam, mert le kell tölteni a játékot, nem lemezről teszi fel (mondjuk ezt én sem értem, mert akkor elég lenne egy kód a tokban és kész).
Nem rajongói topik ez, van, ami nekem sem tetszik a játékban, de a "szar a Steam" típusú bölcseleteket már talán eléggé kivesézted-kiveséztük a Grid 2-nél.PetAIR M3: Jah, szerintem is kiválóan irányítható bill-ről. Az open wheelnél elgondolkodtam a kormányon (már csak a T-kamerás nézet miatt is), de a nyilakkal is meg lehet fogni még a durvább kitöréseket is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Farming Simulator 25
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kuponkunyeráló
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő