Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Ok, de minek? Gondoltam, van itt olyan éppen elég, aki szereti a Steam-et! Ti sem tudtok megoldást, akkor ott sem! Én bízok ebben a közösségben annyira, hogy ha valaki tudja a megoldást, akkor megosztja velem.
(#578) scampolo84 válasza Syrius XIX (#575) üzenetére: Ennek az egésznek van egy 15. 000 Ft-os előzménye is, nem alapból utáltam!

(#579) feri1014 válasza Syrius XIX (#575) üzenetére: Lásd az első mondatot!

(#580) HollyBoni válasza feri1014 (#579) üzenetére: Nem az a lényeg, hanem az, h eddig én még mindennel +szenvedtem a Steam-ben!
Lehet ez a bosszúja azért, mert utálom? 
(#582) CJ4567 válasza Syrius XIX (#575) üzenetére: Így van, ezért kellett a GRID 2-őt is újratelepítenem (am. nem muszáj ugyanott legyen, de ha áthelyezed a Steam-et, akkor az előző helyről töröl mindent, így hiába volt esetleg máshol, nem fogja látni, pedig az lenne a logikus)!
Steam-ről + már nem írok semmit, mert eddig is írtam róla eleget és nem akarok vele fárasztani senkit! 
(#583) Viper26 válasza sirszevenap (#577) üzenetére: Szerintem is szép, egyetértek, de ha már itt tartunk, akkor nem "kéne", hanem kellene!

(#588) - = Zk = - válasza HollyBoni (#587) üzenetére: Szia!
Igaz hogy nem ide tartozik, de ha már kérdezted: Sylvia nagyon jó drift autó volt az 1-ben, de 1 kis gyakorlással Mazda RX7-tel többet tudtam elérni. Ott az volt az anomália (és ezt se tudja senki a mai napig se), h volt akinek 20. 000 pont volt 1 "Tőkéletes" zászlóért és volt akinek 60. 000!!! rengeteg dolgot végigpróbáltunk, sokat kísérleteztünk ezzel, de +oldás nem lett!!! Akinek szerencséje volt, az az első pillanattól kezdve 60. 000-et kapott érte, akinek nem az + 20. 000-et, akármit csinált!
Itt még sajnos nem volt lehetőségem kipróbálni, mert egyenlőre ott tartok, h 6GB felment és a maradék 1,7GB-ot töltögeti a Steam 1 - 1,5 KB/s-mal! nem tudom miért, de ez van!
27 nap múlva kész lesz azt ígéri!

(#591) kpal válasza - = Zk = - (#553) üzenetére: Legjobb tudomásom szerint nem tud (még, vagy nem is fog)!
Valamikor ~ 2 évvel ezelőtt volt szó róla, h +oldják a platformok közötti átjárhatóságot, de ez a mai napig nem történt meg!(#606) Csapoati válasza - = Zk = - (#586) üzenetére: Ezt nem tudom, de azt igen, h az NFSU2-ben, ha tudtam, h most drift versenyt fogok +csinálni, akkor lecseréltem a verdán a 19"-os kerekeket 14"-osra!

(#607) Brian_GT válasza - = Zk = - (#593) üzenetére: Felhőbe mentés esetében nem lehet, mert a mentések nincsenek a gépen tárolva! ezt úgy tudja valaki +csinálni, ha Zk fh nevével és jelszavával lép be a Steam-be! +csinálja helyette és kilép, de ugyanakkor Zk-nál nem futhat a Steam!!! Így + lehet csinálni!
Bizalom kérdése az egész! 

Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet ez a bosszúja azért, mert utálom? 
Steam-ről + már nem írok semmit, mert eddig is írtam róla eleget és nem akarok vele fárasztani senkit! 
Igaz hogy nem ide tartozik, de ha már kérdezted: Sylvia nagyon jó drift autó volt az 1-ben, de 1 kis gyakorlással Mazda RX7-tel többet tudtam elérni. Ott az volt az anomália (és ezt se tudja senki a mai napig se), h volt akinek 20. 000 pont volt 1 "Tőkéletes" zászlóért és volt akinek 60. 000!!! rengeteg dolgot végigpróbáltunk, sokat kísérleteztünk ezzel, de +oldás nem lett!!! Akinek szerencséje volt, az az első pillanattól kezdve 60. 000-et kapott érte, akinek nem az + 20. 000-et, akármit csinált!