Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

válasz intercooler #576 üzenetére

Ok, de minek? Gondoltam, van itt olyan éppen elég, aki szereti a Steam-et! Ti sem tudtok megoldást, akkor ott sem! Én bízok ebben a közösségben annyira, hogy ha valaki tudja a megoldást, akkor megosztja velem.

(#578) scampolo84 válasza Syrius XIX (#575) üzenetére: Ennek az egésznek van egy 15. 000 Ft-os előzménye is, nem alapból utáltam! :N

(#579) feri1014 válasza Syrius XIX (#575) üzenetére: Lásd az első mondatot! ;)

(#580) HollyBoni válasza feri1014 (#579) üzenetére: Nem az a lényeg, hanem az, h eddig én még mindennel +szenvedtem a Steam-ben! :((( Lehet ez a bosszúja azért, mert utálom? :F

(#582) CJ4567 válasza Syrius XIX (#575) üzenetére: Így van, ezért kellett a GRID 2-őt is újratelepítenem (am. nem muszáj ugyanott legyen, de ha áthelyezed a Steam-et, akkor az előző helyről töröl mindent, így hiába volt esetleg máshol, nem fogja látni, pedig az lenne a logikus)! :K Steam-ről + már nem írok semmit, mert eddig is írtam róla eleget és nem akarok vele fárasztani senkit! :N

(#583) Viper26 válasza sirszevenap (#577) üzenetére: Szerintem is szép, egyetértek, de ha már itt tartunk, akkor nem "kéne", hanem kellene! :C

(#588) - = Zk = - válasza HollyBoni (#587) üzenetére: Szia! :) Igaz hogy nem ide tartozik, de ha már kérdezted: Sylvia nagyon jó drift autó volt az 1-ben, de 1 kis gyakorlással Mazda RX7-tel többet tudtam elérni. Ott az volt az anomália (és ezt se tudja senki a mai napig se), h volt akinek 20. 000 pont volt 1 "Tőkéletes" zászlóért és volt akinek 60. 000!!! rengeteg dolgot végigpróbáltunk, sokat kísérleteztünk ezzel, de +oldás nem lett!!! Akinek szerencséje volt, az az első pillanattól kezdve 60. 000-et kapott érte, akinek nem az + 20. 000-et, akármit csinált! :F Itt még sajnos nem volt lehetőségem kipróbálni, mert egyenlőre ott tartok, h 6GB felment és a maradék 1,7GB-ot töltögeti a Steam 1 - 1,5 KB/s-mal! nem tudom miért, de ez van! :((( 27 nap múlva kész lesz azt ígéri! :C :K

(#591) kpal válasza - = Zk = - (#553) üzenetére: Legjobb tudomásom szerint nem tud (még, vagy nem is fog)! :N Valamikor ~ 2 évvel ezelőtt volt szó róla, h +oldják a platformok közötti átjárhatóságot, de ez a mai napig nem történt meg!

(#606) Csapoati válasza - = Zk = - (#586) üzenetére: Ezt nem tudom, de azt igen, h az NFSU2-ben, ha tudtam, h most drift versenyt fogok +csinálni, akkor lecseréltem a verdán a 19"-os kerekeket 14"-osra! ;)

(#607) Brian_GT válasza - = Zk = - (#593) üzenetére: Felhőbe mentés esetében nem lehet, mert a mentések nincsenek a gépen tárolva! ezt úgy tudja valaki +csinálni, ha Zk fh nevével és jelszavával lép be a Steam-be! +csinálja helyette és kilép, de ugyanakkor Zk-nál nem futhat a Steam!!! Így + lehet csinálni! :K Bizalom kérdése az egész! :K

:R

Új hozzászólás Aktív témák