Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Szia! Erre most csak azért írok, mert megmondom őszintén nem értem!
Ezt írod:
"Ha rFactoros, az azt jelenti, hogy reálisabb a fizika, mint az eddigi részeké (ez így is van), ugyanis az rF egy szimulátor."
Szimulátor, vagy szimuláció: (Szerintem) azt jelenti, h valamit megpróbálok a lehető legjobban, vagy legalább ahhoz közelítve leutánozni, tulajdonságaiban és minden téren!
Megjegyzés: rFactor-ral játszottam 1 darabig, de annak ellenére, h "autós játék" állítólag (!) nem sikerült rájönnöm, mit próbál meg "szimulálni", mert h nem az autók viselkedését az tuti! Köze nincs az rFactor-nak az autók viselkedéséhez!Következő mondatodban viszont ezt írod:
"Akkor miért kéne közelítenie a valósághoz?"
Ez egyszerű! Azért, mert szimulátor! Esetleg akkor azt döntsük már el, h azért "reálisabb a fizika, mert szimulátor", vagy azért nem közelít a valósághoz, mert "szimulátor"!!! Melyik a kettő közül?
ABS OFF, az biztos király lehet, de melyik mai (!) autóban nincs ABS???
Szerintem nem autónak megfelelően viselkednek az autók! Erre írtam, h "remélem azért segítenek majd rajta, ill. javítanak"

Beállítanom nincs mit rajtuk, tekintettel arra, h tegnap sikerült először játszani ~2, 7 órát!
Na jó ennyi! jó mulatást és jó
ást mindenkinek! 

Na jó, ennyi!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati
üzenetére
igen, engem ezek is zavarnak. de tudod hogy fogalmaznék inkább?! a full testreszabhatóság hiánya a kontrollernek/bill stb....
ha én megszoktam G1 ben, hogy padlófék, majd gázadás, akkor ne vegyék el tőlem ezt... ne akarjanak "megtanítani" a pici "fékfröccsökre"... ez olyan, mint mikor a nyakamba kaptam a G2 driftes vezetését, irányítását... oké, hogy... de ne... maradjunk a G1 vonalon, bitte
( nah, ennyit a siránkozásról, semmi nem változik
)am tényleg oda meg vissza vagyok érte, graf hibátlan (számomra nem mellékes), irányíthatóság remek, játék testreszabhatósága... hááát, na

persze vannak bugok, mint pl hogy ha törmelékre megyek, nem történik semmi
pedig anno de sokat coptam ez miatt. főleg onlányban... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- Születésnapos a Noctua
- BestBuy topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Nikon DSLR topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ást mindenkinek! 
ha én megszoktam G1 ben, hogy padlófék, majd gázadás, akkor ne vegyék el tőlem ezt... ne akarjanak "megtanítani" a pici "fékfröccsökre"... ez olyan, mint mikor a nyakamba kaptam a G2 driftes vezetését, irányítását... oké, hogy... de ne... maradjunk a G1 vonalon, bitte
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)