Hirdetés
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati #800 üzenetére
Szia! Erre most csak azért írok, mert megmondom őszintén nem értem!
Ezt írod:
"Ha rFactoros, az azt jelenti, hogy reálisabb a fizika, mint az eddigi részeké (ez így is van), ugyanis az rF egy szimulátor."
Szimulátor, vagy szimuláció: (Szerintem) azt jelenti, h valamit megpróbálok a lehető legjobban, vagy legalább ahhoz közelítve leutánozni, tulajdonságaiban és minden téren!
Megjegyzés: rFactor-ral játszottam 1 darabig, de annak ellenére, h "autós játék" állítólag (!) nem sikerült rájönnöm, mit próbál meg "szimulálni", mert h nem az autók viselkedését az tuti! Köze nincs az rFactor-nak az autók viselkedéséhez!Következő mondatodban viszont ezt írod:
"Akkor miért kéne közelítenie a valósághoz?"
Ez egyszerű! Azért, mert szimulátor! Esetleg akkor azt döntsük már el, h azért "reálisabb a fizika, mert szimulátor", vagy azért nem közelít a valósághoz, mert "szimulátor"!!! Melyik a kettő közül?ABS OFF, az biztos király lehet, de melyik mai (!) autóban nincs ABS???
Szerintem nem autónak megfelelően viselkednek az autók! Erre írtam, h "remélem azért segítenek majd rajta, ill. javítanak"
Beállítanom nincs mit rajtuk, tekintettel arra, h tegnap sikerült először játszani ~2, 7 órát!
Na jó ennyi! jó mulatást és jó
ást mindenkinek!
Na jó, ennyi!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati #800 üzenetére
igen, engem ezek is zavarnak. de tudod hogy fogalmaznék inkább?! a full testreszabhatóság hiánya a kontrollernek/bill stb....
ha én megszoktam G1 ben, hogy padlófék, majd gázadás, akkor ne vegyék el tőlem ezt... ne akarjanak "megtanítani" a pici "fékfröccsökre"... ez olyan, mint mikor a nyakamba kaptam a G2 driftes vezetését, irányítását... oké, hogy... de ne... maradjunk a G1 vonalon, bitte
( nah, ennyit a siránkozásról, semmi nem változik)
am tényleg oda meg vissza vagyok érte, graf hibátlan (számomra nem mellékes), irányíthatóság remek, játék testreszabhatósága... hááát, na
persze vannak bugok, mint pl hogy ha törmelékre megyek, nem történik semmipedig anno de sokat coptam ez miatt. főleg onlányban...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Vector GP78HX 17" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- iPhone 15 Plus 128GB Black 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest