Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

válasz Csapoati #800 üzenetére

Szia! Erre most csak azért írok, mert megmondom őszintén nem értem!

Ezt írod:
    "Ha rFactoros, az azt jelenti, hogy reálisabb a fizika, mint az eddigi részeké (ez így is van), ugyanis az rF egy szimulátor."
    Szimulátor, vagy szimuláció: (Szerintem) azt jelenti, h valamit megpróbálok a lehető legjobban, vagy legalább ahhoz közelítve leutánozni, tulajdonságaiban és minden téren!
    Megjegyzés: rFactor-ral játszottam 1 darabig, de annak ellenére, h "autós játék" állítólag (!) nem sikerült rájönnöm, mit próbál meg "szimulálni", mert h nem az autók viselkedését az tuti! Köze nincs az rFactor-nak az autók viselkedéséhez!

Következő mondatodban viszont ezt írod:
    "Akkor miért kéne közelítenie a valósághoz?"
    Ez egyszerű! Azért, mert szimulátor! Esetleg akkor azt döntsük már el, h azért "reálisabb a fizika, mert szimulátor", vagy azért nem közelít a valósághoz, mert "szimulátor"!!! Melyik a kettő közül? :F

ABS OFF, az biztos király lehet, de melyik mai (!) autóban nincs ABS???

Szerintem nem autónak megfelelően viselkednek az autók! Erre írtam, h "remélem azért segítenek majd rajta, ill. javítanak" ;)

Beállítanom nincs mit rajtuk, tekintettel arra, h tegnap sikerült először játszani ~2, 7 órát!

Na jó ennyi! jó mulatást és jó :))ást mindenkinek! ;)

:R

Na jó, ennyi!

• - = Zk = -

félisten

válasz Csapoati #800 üzenetére

igen, engem ezek is zavarnak. de tudod hogy fogalmaznék inkább?! a full testreszabhatóság hiánya a kontrollernek/bill stb.... :U ha én megszoktam G1 ben, hogy padlófék, majd gázadás, akkor ne vegyék el tőlem ezt... ne akarjanak "megtanítani" a pici "fékfröccsökre"... ez olyan, mint mikor a nyakamba kaptam a G2 driftes vezetését, irányítását... oké, hogy... de ne... maradjunk a G1 vonalon, bitte
    ( nah, ennyit a siránkozásról, semmi nem változik :C )

am tényleg oda meg vissza vagyok érte, graf hibátlan (számomra nem mellékes), irányíthatóság remek, játék testreszabhatósága... hááát, na :U
    persze vannak bugok, mint pl hogy ha törmelékre megyek, nem történik semmi :C pedig anno de sokat coptam ez miatt. főleg onlányban... ;]

Új hozzászólás Aktív témák