- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT #495 üzenetére
Semmiféle választási lehetőséget nem ajánlott fel!
Betoltam a lemezt, install GRID Autosport, ok.
Válasszon nyelvet, ok!
Elindította a klienst, +kérdezte hova tegye, ok!
Kérte a kódot, ok!
És elkezdte letölteni!
Ennyi volt!
Sejtettem, h a Steam így is-úgy is bejelentkezik, de azt nem, h onnan fogja letölteni! Ez nem ok! De miért?????????Az egyik legjobb háttérszolgáltatás! Hát LoL!!!!!
Legjobb, de mire?
Most nem akarom ugyanazokat leírkálni, amit már a GRID 2 topicjában leírtam, hiszen a véleményem azóta sem változott a Steam-ről!
Nem azért használom, mert jó, hanem azért, mert muszáj!
X-Fire ugyanolyan tökéletes volt mindenre, mint a Steam, csak nem voltak hozzákötve a játékok, + amiket leírtál, mind +volt benne!!!Steam-en most 50€ a GRID Autosport (akciósan 45€ volt valamikor a múlthéten), én megvettem 576KByte-on keresztül 7. 990-ért! Tényleg mekkora királyság a Steam!
De most tényleg!
Kivételesen (és +int csak ismételgetni tudom magam) tényleg azért jöttem, h segítséget kérjek, de látom itt is ugyanúgy reménytelen, mint a GRID 2 topicjában volt, mert itt is csa ka kioktatás + lehülyézés megy! Abszolút semmi kötözködési hangulatom nem volt, de úgy látom (függetlenül attól, h itt sincs kiírva az oldal fejlécében, h: GRID Autosport "rajongói topic") ez bizony uganaz a stílus, mint a GRID 2 topicjában volt, pedig csak szimplán segítséget kértem!
Na 11111111, ezt is megpróbáltam, nem jött be!
Örültem, h itt lehettem, sziasztok!
(#497) Csapoati válasza Brian_GT (#495) üzenetére: Nem kell olvasni semmit, mert nem fogok írni, teljesen felesleges, érdemi segítséget úgysem kapok, akkor + minek? nem szeretem a felesleges köröket!
Természetesen a Topic-ot olvasgatni fogom, csak nem írok! Ne aggódj, ez volt a 3. és (ha minden jól megy) utolsó ilyen szösszenetem!Mindenki nyugodjon meg, nem kell a baromságaimat olvasgatni, hiszen minden nagyon szép, minden nagyon jó és mindenki mindennel megvan elégedve! Ez a királyság!
Örülök, h mindenki happy és tökéletes minden!
-
sirszevenap
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest