Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
Semmiféle választási lehetőséget nem ajánlott fel!
Betoltam a lemezt, install GRID Autosport, ok.
Válasszon nyelvet, ok!
Elindította a klienst, +kérdezte hova tegye, ok!
Kérte a kódot, ok!
És elkezdte letölteni!
Ennyi volt!
Sejtettem, h a Steam így is-úgy is bejelentkezik, de azt nem, h onnan fogja letölteni! Ez nem ok! De miért?????????
Az egyik legjobb háttérszolgáltatás! Hát LoL!!!!!
Legjobb, de mire? 
Most nem akarom ugyanazokat leírkálni, amit már a GRID 2 topicjában leírtam, hiszen a véleményem azóta sem változott a Steam-ről!
Nem azért használom, mert jó, hanem azért, mert muszáj!
X-Fire ugyanolyan tökéletes volt mindenre, mint a Steam, csak nem voltak hozzákötve a játékok, + amiket leírtál, mind +volt benne!!!
Steam-en most 50€ a GRID Autosport (akciósan 45€ volt valamikor a múlthéten), én megvettem 576KByte-on keresztül 7. 990-ért! Tényleg mekkora királyság a Steam!
De most tényleg! 
Kivételesen (és +int csak ismételgetni tudom magam) tényleg azért jöttem, h segítséget kérjek, de látom itt is ugyanúgy reménytelen, mint a GRID 2 topicjában volt, mert itt is csa ka kioktatás + lehülyézés megy! Abszolút semmi kötözködési hangulatom nem volt, de úgy látom (függetlenül attól, h itt sincs kiírva az oldal fejlécében, h: GRID Autosport "rajongói topic") ez bizony uganaz a stílus, mint a GRID 2 topicjában volt, pedig csak szimplán segítséget kértem!

Na 11111111, ezt is megpróbáltam, nem jött be!
Örültem, h itt lehettem, sziasztok!
(#497) Csapoati válasza Brian_GT (#495) üzenetére: Nem kell olvasni semmit, mert nem fogok írni, teljesen felesleges, érdemi segítséget úgysem kapok, akkor + minek? nem szeretem a felesleges köröket!
Természetesen a Topic-ot olvasgatni fogom, csak nem írok! Ne aggódj, ez volt a 3. és (ha minden jól megy) utolsó ilyen szösszenetem!
Mindenki nyugodjon meg, nem kell a baromságaimat olvasgatni, hiszen minden nagyon szép, minden nagyon jó és mindenki mindennel megvan elégedve! Ez a királyság!

Örülök, h mindenki happy és tökéletes minden!

-
MeghaL0L
addikt
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Legjobb, de mire? 
De most tényleg! 

Hatalmas a pali!