Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Lemans szerű az Endurance nem? Még odáig nem jutottam úgyhogy nem tudom, nekem nincs gondom a fékkel, se billentyűzettel, se Ps2 controllerrel, de lehet nem játszottam eleget az elsővel.
-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
eza fékezős dolog elég sok galibát okozhat online élő emerekkel ,sok vita tárgya lesz
G1 ritka volt az ilyen ,szinte mindig ellehetett surrannia másik mellet úgy hogy nem volt baja egyikünknek sem . 
#361) - = Zk = - G1 2.0 legjobb lett volna .

-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem igazán értem, hogy miért szeretnéd ugyanazt, amit a Grid 1-ben láttál. Kell a változás, meg akkor meg az menne, hogy "csak a grafikai motort cserélték ki a sunyik és elkérik érte a lóvét!".
Csapattárs lesz, az tuti, és lehet használtan is kocsit venni (legalábbis a fejlesztői videóban ezt mondták). Le Mans nincs, de a nyakamat tenném rá, hogy az egyik tematikus dlc arról fog szólni (pár LMP autó, maga a pálya és egy 24h=24 min mód). 
-
MeghaL0L
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
LeMans tuti nincs!
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Kingston FURY Impact 2x16GB DDR4 3200MHz CL20 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Philips EP5330 digitális automata kávéfőző tejtartállyal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
G1 ritka volt az ilyen ,szinte mindig ellehetett surrannia másik mellet úgy hogy nem volt baja egyikünknek sem . 

Csapattárs lesz, az tuti, és lehet használtan is kocsit venni (legalábbis a fejlesztői videóban ezt mondták). Le Mans nincs, de a nyakamat tenném rá, hogy az egyik tematikus dlc arról fog szólni (pár LMP autó, maga a pálya és egy 24h=24 min mód).