Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
- = Zk = - #353 üzenetére
Lemans szerű az Endurance nem? Még odáig nem jutottam úgyhogy nem tudom, nekem nincs gondom a fékkel, se billentyűzettel, se Ps2 controllerrel, de lehet nem játszottam eleget az elsővel.
-
kpal
nagyúr
válasz
eza fékezős dolog elég sok galibát okozhat online élő emerekkel ,sok vita tárgya lesz
G1 ritka volt az ilyen ,szinte mindig ellehetett surrannia másik mellet úgy hogy nem volt baja egyikünknek sem .
#361) - = Zk = - G1 2.0 legjobb lett volna .
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Nem igazán értem, hogy miért szeretnéd ugyanazt, amit a Grid 1-ben láttál. Kell a változás, meg akkor meg az menne, hogy "csak a grafikai motort cserélték ki a sunyik és elkérik érte a lóvét!".
Csapattárs lesz, az tuti, és lehet használtan is kocsit venni (legalábbis a fejlesztői videóban ezt mondták). Le Mans nincs, de a nyakamat tenném rá, hogy az egyik tematikus dlc arról fog szólni (pár LMP autó, maga a pálya és egy 24h=24 min mód).
-
MeghaL0L
addikt
válasz
LeMans tuti nincs!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest