- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az eBay-t inkább kihagyom, mert nem annyival olcsóbb, hogy megérje ráfizetni a vámot és az áfát.
német ebayt nézd meg esetleg, onnan nincsenek plusz költségek.
Egyszerűen nem értem, hogyan vesznek egyesek 3-4-500 ezres telefonokat.
én pl mintha a fogamat húznák
de sokáig szeretném megtartani, az elődjét is 4 évig használtam. életem első okostelefonját 25e-ért vettem, az se esett jól, és elszörnyedve hallgattam, hogy az akkori csúcs htc desire 160e forintba kerül. aztán szép lassan mentek felfelé az árak, a oneplus 3t még százhuszonvalami volt, azóta meg már se a xiaomi, se a oneplus nem olcsó
a csúcs xiaomi jóval drágább is, mint a p9p, elvileg a kamerái is jobbak (ami nálam az egyik fő szempont), de a pixel képei összességében egységesebbek, és jobban tetszenek. a vas meg hiába erősebb benne, azt nem igazán használom ki. a gyorstöltés meg... hát ez van
-
11hh
tag
Én eddig mindig csak 150 euró alatt vásároltam, így gondolom, ezért úsztam meg a plusz költségeket. Mostanában már szinte hihetetlen, milyen gyorsan megérkeznek a dolgok Aliról – van, hogy kevesebb, mint egy hét alatt itt vannak. Az eBay-t inkább kihagyom, mert nem annyival olcsóbb, hogy megérje ráfizetni a vámot és az áfát. Idővel itthon is biztos lesznek olcsóbb ajánlatok, nekem a felső határ 100 ezer forint. Ez is már egy félhavi fizetés, és hónapokig tart, míg összegyűjtöm. Egyszerűen nem értem, hogyan vesznek egyesek 3-4-500 ezres telefonokat.
-
válasz
szabeska #3794 üzenetére
nem. 2021 óta IOSS van, a nagyobb webshopokban 150€ alatt az áfás árat fizeted rendeléskor, magyarországra már vámkezelve jön be a cucc.
magáneladóknál ez nem igazán jellemző, így még rájön az áfa, meg a vámkezelési költség (ami futárcégeknél néha meglepően sok tud lenni). -
K82
őstag
A szállítás lehet annyi, de vám + áfa tétellel számolj és úgy már nem nagyon éri meg; mostani árfolyammal meg főleg nem.
Használhatóak a US modellek itthon is (nekem is felváltva volt hol EU hol US piacos Pixelem), ami elsőre beugrik különbségben h a 7-es szériánál van a kinti verzióban mmWave antenna is.
A felsorolt három közül a sima 7 a legjobb választás.
A P6 még amolyan "beta-jellegű" az első generációs Tensor miatt és a modem sem a legtökéletesebb. Működik, de a következő széria már egy nagyságrenddel jobb térerőben. Azt se feledd h most lesz az utolsó OS frissítés, az A15-öt még megkapja, onnantól csak security patch lesz még két évig.
A P7a határeset, nem annyival olcsóbb és kisebb h megérje. Ha hozzáveszem a benne lévő jóárasított Tensor G2-t, egyértelműen a sima 7 felé billen a mérleg nyelve. Jó időben a 7a a más gyártástechnológiával készülő SoC miatt sokkal hajlamosabb melegedésre és jóval hamarabb leszabályoz fényerőben és teljesítményben. -
11hh
tag
Sziasztok!
Még sosem volt Google Pixel telefonom, de most nézegetem az eBay-en a Pixel 6, 7 és 7a modelleket. Lehetséges, hogy az USA-ból a szállítás 8 ezer forintba kerül? Az amerikai verziók eltérnek valahogy az európaiaktól? Melyik típust érdemes választani? -
Bazsi84
aktív tag
Igen,baromi jó,épp pár napja osztottam meg itt egyet,pedig az egy bortle 3-as helyen volt,de már találtam a közelben bortle 1-est,csak egy tiszta éjszakára várok és megyek is. 😁
Kerestem már sok helyen,tudja is sok app a timelapse-et csak hát nem night side/astro módban.az meg úgy teljesen más tészta.csak ezért meg nem veszek huaweit,vagy új telót.
-
LÁZ
addikt
válasz
Bazsi84 #3776 üzenetére
igen, gyanitottam, hogy ez fix dolog lesz, mert néztem szeptemberi update-et is a gcamra, de ott sem találtam ilyen beállitást,
elvben a samsung galaxy s2x-ek kamera appja tudna ilyet (expertraw vagy vmi ilyesmi), de azt meg az istennek se lehet a zflip5ön mozgásra birni, amig nem találok vmi dedikált appot a hosszabb astro timelapsere, használom a pixelest, mert egyébként meg qrva jó képeket csinál.ha lenne flip-es pixel a 'csőben' tuti váltanék rá, de erre egyelőre sztem zéró az esély, legalábbis sehol sem olvastam még rumor szinten se.
-
-
slice14
veterán
válasz
grizlisandor #3768 üzenetére
Nálam P9 esetén alapból ment a VoWiFi Yettel eSIM-el. Annyi hogy át kell állítani WiFi preferáltra.
Valamint a kijelzés az operátor kijelzés után "WIFI Hívás" felirattal történik, nem ikonnal a térerő mellett. -
nutfile
aktív tag
válasz
Nandivagyok #3780 üzenetére
3 hete vette én is a P8-at (újat) alzánál. alapból 24 hónap jótállást írnak amúgy.
mikor átvettem, akkor nekem annyit mondtak, hogy ha bármi baj van, akkor külföldön szervizelik, mert itthon nincs hivatalos szakszervíz, ezért az kb. 1 hónap. kérdeztem, hogy ezt miért emelik ki, sokat kell szervizelni? azt mondták, h egy idő után a töltésvezérléssel elő szokott fordulni probléma, csikozódást nem említettek
szóval bármi lehet -
gabro0
őstag
Ebben a hónapban kis patch helyett az Android 15 fog érkezni? Nem emlékszem már hogy működik
-
Nandivagyok
aktív tag
Sziasztok!
Az Alzánál kapható sima pixel 8-ra tudja valaki milyen garancia vonatkozik? Mivel a P8 a kijelző zöld csíkozós hibája miatt 3 évre kiterjesztett garanciát élvez a Googlenél (csak a kijelzőre él a +1 év) ezért érdekelne hogy az alza is megadja-e, vsgy egyáltalán elismeri-e a hivát, javítjw-e gariban. (Ugyanis mondhatják azt hogy leesett és amiatt csíkozódik)Egyrészről az Alza már hivatalos Pixel forgalmazó, másrészt viszont a P8 forgalmazás kezdetén még nem volt az.
Másik kérdés hogy felbontottként hirdetett példányt vett már valaki? Mi a tapasztalat, van bármi buktató?
Előre is köszi!
-
stigma
addikt
#3774K82 : Köszi az infót, már megnyugodtam, hogy nem kell mókolni a telóval már csak egyet kell jó áron találni.
#3777Dare2Live : Köszi, amióta családos ember lettem, kevesebbet nyomkodom, mivel időm nincs telefont nézni, csak estefele van nagyon használatban.
#3778s4tch : Pixel órákat akkor kukázom, marad a másik kettő szerintem. Garmin-ok is tetszenek, de mivel annyit nem sportolok/mozgok amihez jobban passzolnak, így nekem a "manager" féle óra is elég --> értesít, NFC fizetés, Spoty vezérlés,lépésszámláló, stb
Köszi mindnekinek az infót.
-
s4tch
veterán
Pixel órák youtube tesztek, reddit alapján 1 napot bírnak. Garmin nálam bő 2 hét GPS nélkül.
Nálam P8 van, ezt csak a wireless android auto borítja meg, anélkül lazán megvan 8 óra SOT. Éjjel 6-7%-ot merül mindenféle energiatakarékos üzemmód nélkül. Óvatos használat mellett 2 napos telefon. Most pl. tegnap reggeli töltés után, 5 óra kijelzőidővel 45%-on vagyok. Tesztek alapján a P8P hasonló lehet.
-
Bazsi84
aktív tag
Sztem az az astro módos timelapse fix 1 mp,mint ahogy a képek expoja is fix 4:02. Ezalatt csinál 15 képet,ezt stackeli,és ezeket látod timelapse videóban is.Annyit tudsz sztem csinálni,h amint elkészül egy,inditod a másikat.persze lesz kozte 4-4 mp szünet,amig feldolgozza a régi képeket és kész az újra.aztán ezt össze tudod illeszteniár külsős programmal könnyen.
-
*RLaci*
addikt
válasz
grizlisandor #3772 üzenetére
P8-on Telekomnál is megy.
-
K82
őstag
P7 és P9XL van használatban Yettel flottában. VoWifi P7-nél stabil A14-en nincs, A15 betában van, P9XL-nél viszont már rögtön elérhető. Lényeg ha jelen pillanatban nem elérhető a P8P-n, nagyon valószínű h az A15-tel megkapja (tippre betában ott is lennie kell VoWifi-nek, azonos a modem a P7 szériával).
-
grizlisandor
veterán
válasz
Grande Ale #3771 üzenetére
Telekom és Pixel7a esetén megy alapból.
Ez érdekes. -
Grande Ale
őstag
válasz
Pixel 8 Yettel vowifi nincs alapból, aktiválva van, de nincs.
-
stigma
addikt
válasz
#3768grizlisandor , #3769winbox :
Köszönöm mindkettőtöknek az infót, jó pár óra utánna olvasgatást spóroltatok nekem. -
winbox
senior tag
VoLTE megy alapból. Android 14-en Pixel 8 Pro-n nekem kellett a Shizuku+PixelIMS, hogy menjen a Yettel VoWiFi, nem tudom, hogy a 15-el out of the box lesz-e, de a lényeg, hogy tökéletesen megy. Ha itt rakeresel a nevemre ott lesz a beállítás, amivel nekem ment, mert csak IPv6-on megy nekem, másnak ilyet nem kellett állítani.
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Telefonvásárlás előtt állok, kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Eddig 15 évid droid-os voltam, majd 1,5-2 éve váltottam a sötét oldalra és vettem egy iPhone 13-at.
kb 2 évente viszont szoktam telókat nézni hova lehet váltani, mostanit eladva egy újat venni. (Legutolsó telóm Pixel 6 volt)
250k-ig néztem telókat (Hardverapro használt és sok garival) és látom van Pixel 8 Pro, ami szerintem a mostanihoz képest előrelépés lesz.
Ami érdekelne:
- Shizuku féle mókolással Yettel esetében VoLTE és Vowifi van ugye? Yetteles flottámban mindkettő aktiválva van
- Üzemidőben kb 1 max 2 napot kibír a teló ugye? Átlag user vagyok nem játszok/filmezek csak a szokásos .pl: Socail Media, net, youtube,spoty.Ha már iOS-ről váltok, órám is van amit eladok. Helyette több alternatíva van , de Pixel 2/3-al mi a helyzet?
Sportolásra nem kell az óra, vagy napi többórás GPS használatra, de mennyit bír a Pixel 2/3-as széria?
Alap funkcikra kell, NFS-s fizetésre, lépésszámlásás, stb.Pixel Watch mellett más márkát is néztem, lényegében Snapdragon W5 Plus Gen 1 chipsettel szerelt órát akarok, és alternatíva még az Oppo Watch X/Oneplus Watch 2 vagy Tichwatch 5 pro széria.
Válaszokat előre is köszi.
-
LÁZ
addikt
nálam ott sajna 'beállitások szerű' ikon van, nem kerék, hanem csúszkás ikon, visszaállitás-megvilágitás-fehéregyensúly opciókkal, a másik szélén nekem is ott a beállitás kerék, ott rengeteg opció van, de nem találtam hasonlót.
megnéztem, hogy van e vmi update rá, és lehet azon már ott lesz, ahol nálad van gyárilag
-
bbendre
őstag
Szerintem ezt csak GCam mod tudja
Valamint semmi újdonság, de akkor is érdekes lehet
https://cybernews.com/security/google-pixel-9-phone-beams-data-and-awaits-commands/ -
LÁZ
addikt
üdv, ha lehetett, mindig pixelt használtam (avagy galaxy nexust), bár most az utóbbi 2 samsung flipes csoda, de ha előkerül egy flipes pixel, biztos meggyőzhető leszek
a lényeg, hogy éjszakai/astro képekhez a pixel kamera appot használom, kérdés, hogy ami timelapset csinál 1mp-eket, azt vhol be lehet állítani, pl 10mp-re vagy akármennyire, hogy hosszabb legyen?
biztos van ilyen opció, csak nem találom, ha esetleg a pixel kamera appal ez nem megy, mert automatikusan ezeket az 1mp-eket csinálja, és ennyi, akkor van e másik opció astro timelapsere.
bittedanke
-
Picco
addikt
aliX kijelzovedo ami mukodik ujjlenyomat olvasoval
par feloldas utan es kijelzovedo folia mod aktivalasa utan legtobbszor ugyanolyan sebesseggel mukodik nalam a feloldas.
-
K82
őstag
Ez a Creative repertoárja: LC3, aptX Lossless, aptX adaptive, aptX, AAC, SBC. Ezekből az aptX az elérhető legjobb Pixeleken, ezért írtam h a jobb kodekhez min. SD8 Gen 1 SoC kell (egyszerűbben SnapDragon Sound). A LE mód kapcsolható de az még nem stabil, tesztekben is említik h Pixelek kivételével működik mindenhol rendesen. Hozzáteszem, én nem tapasztaltam problémát egyikkel sem és amúgy is inkább az aptX kodekkel használom (lefelé tudsz választani SBC és AAC között).
A Bose pedig tudná az aptX adaptive-ot, de SnapDragon Sound hiányában AAC az elérhető legjobb.
A hangzás már sokkal szubjektívebb mert pl. hiába kerül kb. a harmadába (Európában felébe) az Aurvana Ace 2, a gyengébb kodek ellenére is gazdagabbnak tűnik a hallgatott zene mint az LDAC-t használó Sonyban. A Bose-t meg nem a hangminőség hanem a zajszűrés és a kényelem miatt vettem, ANC-ben szerintem köröket ver a Sonyra is - pedig azt is a legjobbak között emlegetik.
-
K82
őstag
aptX és aptX HD lesz, adaptive nem; amit a többiek megosztottak képet láthatod a kodek támogatást.
Végigpróbálgattam a fülhallgatóimat biztos ami biztos: LDAC (Sony WF1000XM5), aptX (Sennheiser CX6.00BT, Creative Aurvana Ace 2) és AAC (Bose QC Ultra) ami aktívvá válik. A Creative és a Bose tudna jobb kodeket is de ahhoz Snapdragon SoC (abból is min. SD888, de inkább SD8 Gen 1) kellene ami nincs.
-
Bazsi84
aktív tag
Bocs,kicsúsztam a szerkesztésből.
-
ZRO18
csendes tag
Sziasztok!
Pixel 8a vásárlás előtt állok. Van egy sennheiser fülesem ami támogatja az aptx, és aptx adaptive bluetooth codeceket. Arra lennék kíváncsi, hogy a pixel támogatja-e ezeket? Pontos infókat nem találtam erről ezért gondoltam hogy Hozzátok fordulok.
Üdv, Roland
-
Dare2Live
félisten
Sajnos, hálistennek telefon vonal is eljutott arra a szintre, hogy átlagembernek nincs értelme cserélgetni... így nem terhelem a pénztárcámat meg a környezetet. Ha viszket a kezem mindig kiszámolom mennyi időt dolgozok az adott termékért és azonnal nincs is kedvem megvenni...
-
Landor
tag
Fun fact: eddig sehol nem láttam, hogy a P9P támogatná az LDAC audió kodeket. Sőt, sok helyen kifejezetten azt írták, hogy nem.
Erre amikor a fülhallgató szoftverében bekapcsoltam az LDAC-ot, hallhatóan megugrott a minőség.
A fejlesztői üzemmódban pedig a telefon el is árulta magát -
kutkut
addikt
válasz
forintuser #3741 üzenetére
Magyarországról Magyarországra kérted, vagy külföld?
-
forintuser
őstag
válasz
forintuser #3719 üzenetére
E-mailt kaptam. Elfogadták, és pár napon belül javítják. Természetesen nem kerül semmibe.
Ha már az akksit kicserélik is nyertem.
-
kerxy
őstag
Köszi szépen a tippet!
Vasárnap délelőtt rendeltem P9P-re egy ilyen üvegfóliát, szerda reggel már meg is érkezett. Felhelyezés ezzel a szerelőkerettel tök egyszerű volt.
Az ujjlenyomatot nem kellett újrafelvennem. Úgy érzem, hogy nagyon picit tovább kell ott tartani az ujjam, de ugyan úgy hibátlan. -
Dare2Live
félisten
Aksi tapasztalatok elmúlt hétben:
Pixel 6. Feleségemé ~3éves.
Éjjel töltve, adaptiv charging be van kapcsolva.
Aksi degradáció 3 év alatt 4600mah->4284mahra ~8% degradáció 3év alatt.
Aktív céges használat mellett, kis net, kis fotó, kis GPS estére ~25-30%.
Hétvégén félóra telefon, félóra net, kis gps, pár fotó esetén estére ~40%.
Ez alapján bőven ki fogja bírni az 5évet.Pixel 8 Pro. Enyém új vásárlás.
accubattery még nem állt be de 5086mahra tippeli az aksit.
Este leülök gép elé rakom töltöre, adaptívan, 80%ra tölt.
Ha aktívan használom hotspot, foto... akkor 80%ról lemegy estére 30%ra.
Amúgy simán kibír 2napot, pedig mostanában rákaptam ezekre a rövid yt/fb videokra, kamerát tesztelgetem...
Ez így bőven jó.Most a vezeték nélküli töltést nézegetem egy vastagabb tok+régi 3éves töltőpad kombóval... 5watt. Mivel este töltöm nem zavar, fogok venni új padot.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
slice14 #3721 üzenetére
Nem biztos, hogy ugyanarról beszélünk. Angolul ez "minimize", ami csak akkor jelenik meg, ha ki van választva a "silent" opció, és a leírás szerint (meg a gyakorlatban is) ez azt eredményezi, hogy az értesítés csak egy soros.
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Pixel-hez keresek fittness trackert, létezik olyan, ami natívan támogatott a google fit által és nem kell hozzá mindenféle 3rd party szoftvereket telepíteni? Ha jól értelmezem a wear OS órák ilyenek, de egyrészt nem akarnék sokat költeni rá, másrészt elég egy kompaktabb "karkötő" jellegű cucc is.
Előre is köszi a válaszokat! -
BusyChild
tag
sziasztok!
Tudna valaki jó minőségű kijelzővédő fóliát ajánlani pixel 8 hoz, ami teljes képernyőt lefedi a sarkokig? köszönöm -
bbendre
őstag
válasz
bbendre #3727 üzenetére
szerk: mondjuk nem tudom ez mit jelent: "Funtouch OS 15 will be available for upgrade starting from mid-October on vivo X Fold3 Pro, X100 Series and iQOO 12."
mert nem ismerem a line-upotlehet a Pixelekkel együtt Októben 15.én jelenik meg.
Elvileg 14 lenne de akkor lesz Columbus Day -
bbendre
őstag
Hoppá, elérhető az Android 15, de NEM A PIXELEKRE, hanem a VIVO adta ki elsőnek az Android 15-öt idén.
https://www.vivo.com/en/about-vivo/news/vivo-unveils-foutouch-os-15What a time to be alive
-
seamus
csendes tag
válasz
fokukac #3725 üzenetére
Szia,
Köszi az infót! Sajnos én nem csak életben szeretném tartani, hanem napi szinten használni is. Ráadásul 2 sim kártyával (céges is ebben van). Egyébként a 8-as széria elég jó áron van már, de nekem a 9-es tetszik igazán. Sajnos annak az ára egyelőre nekem egy lélektani határ felett van már...
-
L4D1K
őstag
Lehet, hogy túl türelmes vagyok.
Most hívtam az Alzát mert kaptam egy értesítést, hogy értékeljem a megrendésemet.
Sajnos a szupport nem volt a helyzet magaslatán, de úgy néz ki a rendelésemet nem tudják szeptember végéig teljesíteni és csúszik Novemberre. Az külön off, hogy nem látta az áruhitelt és a rendszer simán kiárta fizetendőnek a teljes összeget.
Ezek után mehetne hozzá a pixel buds ajiba.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
tomboy0013 #3717 üzenetére
A 4,5 éves teló akksija annyi idős,nem? Az utángyártott lehet,hogy annál akár 2-3 évvel is újabb.Vagy melyik része kérdéses? Arra irtam a hozzászólást,h sztem mindenképp van értelme cserélni.
-
slice14
veterán
válasz
kiraly.andra #3720 üzenetére
Ha a "Kis méret"-re gondolsz, azt megtaláltam. De ez nem pont az amit szeretnék.
Akkor megszokom hogy az email értesítések elfoglalják a fél értesítési panelt. -
forintuser
őstag
Történet következik. Pixel 7 Pro, német aprón vásároltam. Bootloadert nyitottam, root, miegymás. Egy rosszul kiválasztott és felrakott zip után a telefon megállt a bootloadernél. Se recovery, se rescue mód nem volt elérhető. Köszönhetően a haldokló usb-c portnak, a számítógépem nem ismerte fel. Google németország párbeszéd, küldjem vissza. Akku problémával vették fel a hibajegyet. Hétfőn adom fel, 10 munkanapot mondtak rá. Kíváncsi leszek.
-
seamus
csendes tag
-
Bazsi84
aktív tag
-
Enclave
aktív tag
Ifixit-től esetleg? 44,95 € a kit (azaz nem csak az akkumulátort hanem a cseréhez szükséges szerszámokat is tartalmazza) és részletes leírás is van hozzá, hogy házilag hogyan lehet elvégezni a cserét.
A "genuine" szóból kiindulva gyári akkumulátornak kellene lennie, nem "utángyártott" vacaknak.
Maga az akkumulátor 39,95 €.
Például Pixel 9-hez is van leírás már és az akkumulátor nem sokkal drágább, mint egy régebbi típushoz. (42,95 € az akku és 49,95 € a kit, pedig kb. 1 hónapja jelent meg a telefon)update: most nézem, hogy "out of stock", így nehéz lesz rendelni... Kérdéses hogy a későbbiekben lesz-e még nekik
-
Csepy
Topikgazda
Szia!
Gyári akksit nem hinném, hogy tudnak szerezni hozzá, főleg, hogy a telefon 5 éves minimum már. Utángyártottból vannak a gyárival megegyező minőségű akksik. Telefonszervizesként én magam is gyakran használok jó minőségű (green cell, patona, stb...) utángyártott akksikat és nem szokott gond lenni velük. Out of curiosity, mennyiért vállalták a cserét? a több 10ezer Forint miatt kérdem.
-
seamus
csendes tag
Sziasztok,
Van valakinek esetleg tapasztalata a Mobee szervízzel? Van egyáltalán értelme egy közel 4,5 éves Pixel 4-ben akkumulátort cserélni? Azt gyanítom, hogy utángyártott akksit szerelnének be. Annak pedig nem látom értelmét, hogy több 10 ezer forintért fél év után a helyzet ugyanez legyen.
-
slice14
veterán
Be lehet állítani hogy az értesítések összecsukva jelenjenek meg az értesítési panelen?
Samu esetében elég volt összecsukni és legközelebbi lehúzásnál maradt összecsukva.
Köszi előre is a választ. -
Varoz
addikt
Szevasztok!
Arról lehet valamit tudni, hogy a Yettelnél mikor várható a sima 9 Pro? Nem akarok XL-t és csak a Yettel játszik, mert ott megkapom a flottásra részletben.
-
gabro0
őstag
válasz
mediumgecso #3703 üzenetére
Ez benne van igen, én is hiányoltam, de azért várd ki a végét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged