Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
Topikgazda
válasz
hedgehog
üzenetére
Nem. A 9-es széria és a 10-es széria kameraszigetei minimálisan ugyan, de más méretűek, a 10-es széria szigete kb 1.5mm-rel magasabb, mint a 9-es szériáé. Pl a 10pro tokja rámegy a 9 pro-ra, de a kamerszigetnél alul marad egy lyuk (képen); viszzafelé pedig a 9 pro tokja fel sem megy a 10 pro-ra. Az XL-ekkel ugyanez, csak nyilván nagyobb méretben.
Emiatt persze a fóliák sem lesznek csereszabatosak.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
hubber19
üzenetére
De, ez kínai-ausztrál lesz, mert ugyanitt vettem a Global 9a-t, 2db-ot, amik kínai, koreai, ausztrál és új zélandi piacosak, vagyis garancia csak és kizárólag ott van rajtuk.
Nem szabad összekeverni a piackiosztást, a modell típusával. Van egy USA modell, egy Japán modell és egy global modell. Nem lézetik másfajta Pixel. A global modellt viszont régiós piacokra osztják és kizárólag az EU régiós modellt lehet itthonról garanciáztatni.A partnero árát a sima 9-re pedig 2 nappal előtted írták ide a fórumra.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
miklós67
üzenetére
EU modell nem lézetik. Típusra van egy worldwide modell mindegyik Pixelből (van még USA és Japán modell tipikusan)
Amire figyelni kell, ha garanciáztatni szeretnéd itthon, hogy európai forgalamzású modell legyen, vagyis Európában adják el, ugyanis Európán belül mindenhol érvényes a Google gyártói garanciája. Ha pl az USÁ-ból származik, vagy Ázsiából, vagy Japánból, akkor csak abban a régióban adhatod le garanciára és csak oda postázzák vissza. -
Csepy
Topikgazda
Ismét van olcsó (128.000.-Ft) Pixel 9a 128GB Ali-n, Francia raktárról.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
grizlisandor
üzenetére
Innen én vittem el az utolsó olcsó feketét ma délben. Már csak annyiért van itt is, mint alzán, nem éri meg már.
-
-
Csepy
Topikgazda
Én apkmirror-ról letöltve tettem fel az apkmirror installer app-pal.
(ami a play áruházból egyszerűen letölthető)
Csak letöltöd ezt a file-t és feltelepíted az app-pal.
Elég nagyméretű, 1.4GB. -
Csepy
Topikgazda
válasz
macilacipaci
üzenetére
Minden Pixel 8 Pro panel Samsung.
A probléma a sima Pixel 8-akat érinti kizárólag, a 8 Pro-kat egyáltalán nem. -
Csepy
Topikgazda
-
Csepy
Topikgazda
Aki esetleg nem tudja aktiválni az x ideig járó 2TB-os Google 1 csomagot, annak tapasztalatból mondom: csak végleges szoftveren játszik, Android Beta és Android Canary alatt nem lehet aktiválni. Én anno a 9Pro-n hetekig szervedtem és redditen találtam meg ezt a választ. Bétázom mindig és amiatt feltettem a végleges szoftvert, aktiváltam a csomagot és ment is vissza a Beta.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
Don't Panic
üzenetére
de mi az, hogy "úgy H"?
-
Csepy
Topikgazda
válasz
Ricardo
üzenetére
Pixel sosem volt olcsó, ez tény. Igazság szerint, mivel nem az első pixelem (de ezt te pontosan tudod
), már nem is tűnik fel. Idén nem fogok cserélni, így most egy kicsit sem zavar, hogy mekkora az ára (bár alzánál a 100ezres "akármilyen hulladéktelefont beszámítunk" akció még mindig nagyon jó, tavaly én csak 80ezret kaptam vissza...ők meg egy nem működő nokia 2310-et
)
Ja, és bár nem volt rá szükségem, de a 100ezret érő egy éves ajándék 2TB-os AI Google 1 tárhely sem jött azért rosszul. -
Csepy
Topikgazda
Az 100x AI Pro res zoom kifejezetten tetszik, de csak emiatt nem fogok váltani a P9 Pro-ról a 10Pro-ra. A 9 Pro-val maximálisan elégedett vagyok, semmit sem változtatnék rajta (jó a 100x-os zoom, de ez tényleg a max) és nagyon-nagyon hosszú ideje ez az első ilyen telefonom, amiről ezt el tudom mondani.
A 200 ciklusos akksi limi-gate-et beírtam az összefoglalóba. -
Csepy
Topikgazda
válasz
zolka95
üzenetére
Szerintem nem igazán olvastad el és/vagy értetted meg, amit írtam és annak a jelentését, mivel olyan dolgokba kötsz bele, amiket nem írtam, sőt.
Mindegy, én csak 20 év aktív szakmai tapasztalattal a hátam mögött írtam le a szamai véleményem és tapasztalataim. Innentől mosom kezeim. -
Csepy
Topikgazda
válasz
zolka95
üzenetére
De milyen régen is volt az a Nexus 5?
Azóta nagyon sokat fejlődött a "kinai" utángyártott mindennek is aminősége. Az eredetit is kínában gyártják, ezért nem is helyes a kínai megnevezés. Ha olyan telefonról beszélünk, aminek már nincs aktív alkatrészellátottsága, akkor csak a jó minőségű utángyártott akksik jöhetnek csak szóba (pl. GreenCell, Patona, RedAnt, etc...), mert a legfrissebb gyári akksi is adott esetben éveket pihenhetett már a polcon és úgy egy gyári akksi sokkal rosszabb lesz élettartam, és cikluson belüli akkuidő szempontjából is, mint egy frissebb utángyártott akku. Mobilszervizesként, az elmúlt 20 év során volt már elég sok utángyártott alkstrész, köztük akku is, hogy ez a vélaményem kialakuljon. -
Csepy
Topikgazda
válasz
tomboy0013
üzenetére
"Calling card", vagyis teljes képernyős hívókép beaállítása:
Tárcsázó tetején lévő keresősáv bal oldalán a három vonalra (hamburger menü) kattints!
Válaszd a Beállítások menüpontot. A megnyíló beállításokban az "általános" menüpont legutolsó eleme a "Hívási kártya", eredeti nevén "Calling card". Rákattintasz, és onnantól csak beállítod, akit és ahogy szeretnéd és már kész is.
Ehhez meg kellett néznem egy 25 másodperces videót és totálisan egyértlemű volt a menete. -
Csepy
Topikgazda
válasz
roseben
üzenetére
Nincs gyári 3. év. A Google 2 évet vállal, azt semmilyen módon nem lehet semelyik országban, semmilyen módon meghosszabbítani. Azt az alza intézi, fogalmam sincs kikkel, de mindig korrektek voltak eddig velem és az ismerőseimmel, amikor ilyen saját hatáskörben intézték a garanciát. Abszolút a legmegérősebb bolt, ahonnét Pixelt vehetsz, ami a garancia kényelmét és egyszerűségét illeti.
-
Csepy
Topikgazda
-
Csepy
Topikgazda
Nekem és másoknak is meg épphogy bejön. Ez ilyen, vagy bejön, vagy nem.
Véletlenül sem szeretnék személyeskedni, de meg kell kérdjem, mert látom, hogy sokmindennel kapcsolatban élsz igen áthatóan negatív véleménnyel és ennek mindenkivel és minden esetben eléggé határozottan hangot is adsz:
Ha azért használod a Pixelt, mert szereted a hardvert és a Google féle tiszta szoftvert, akkor nem értem a folytonos panaszkodást.
Ha nem szereted sem a hardvert és/vagy a Google féle tiszta szoftvert, akkor miért használsz Pixelt?
Vagy esetleg kényszerítenek rá? Pislants hármat, ha igen... -
Csepy
Topikgazda
Pixel 9-ből a sima Pro van nekem, a méretei miatt is, abból is az 512GB-os. Tavalyi alzás előrendelés, így a 256GB-os árában kaptam meg az 512GB-osat + ajándék gyári tok járt hozzá. Volt 80ezres beszámítási akció is.
Az 512GB-os eredeti teljes ára tavaly ilyenkor 612.990.- Ft volt. Nem ment fel az ár igazán. -
Csepy
Topikgazda
Az S26 Pro, majd Ferburárben érkezik, jelenleg a tömege sehol a neten nem lelhető fel. A sima S25 tömege 161 gramm, DE ez egy 4.000mAh akksival van ellátva. Az S25 Fe, már 190gram, ami 9grammal könnyebb és amellett, hogy műanyag, még mindig kisebb az akksija, mint a Pixel 9 Pro-nak, 4500 vs 4700mAh. Az Edge-ek meg pofátlanul szar üzemidővel rendelkeznek, butított kamerák és "vékony" ház mellett.
Az én nezemben egy sima S25 semennyivel sem kisebb (6mm-rel alacsonyabb, de kisebb is a kijelzője) és könnyebb (37g, de kisebb az akksi is mellé, nem is kicsit), mint a Pixel 9 Pro. -
Csepy
Topikgazda
-
Csepy
Topikgazda
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nekem volt kb 10, ami előjött, de amúgy semmi egetrengető. Mondjuk egy utolsó előtti bétánál már nem is várnék komoly problémákat, csak apróságokat kelljen javítani.
-
Csepy
Topikgazda
Ahogy juve600 is írta, megjelent az Android 16 QPR1 Beta 3.1.
24 hibát javítottak, valószínűleg az utolsó béta ez a végleges megjelenés előtt.
Changelog itt. -
Csepy
Topikgazda
válasz
grizlisandor
üzenetére
Legalább mindnyájan elolvashatjuk és tájákozódhatunk mind az összefoglalóból, mind az utolsó pár hozzászólásból.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
grizlisandor
üzenetére
Valótlanságot azért ne állítsunk.
A Pixel 6/6 Pro támogatása 2026 Októberében fog megszűnni.A komplett támogatási listát és a támogatási idő végét hozzáadtam a topikösszefoglalóhoz.
-
-
Csepy
Topikgazda
válasz
Postas99
üzenetére
Nekem spciel a régi verzió az, amit sosem tudtam megszokni, megszeretni, mivel lóbaszó méretű körökkel rakta ki a komplett tárcsázóm főoldalát. Ezért vettem vissza 3-ra a kedvenceim számát, mert 1 sor kör még elfogadható volt számomra. Az új verzió sokat javított ezen speciel.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mindig bétazok, már a pixel 3a-m óta és soha nem volt gond sem a banki appokkal, sem az nfc-s fizetéssel (illetve azzal egyetlen egyszer volt gond egy bug miatt).
-
Csepy
Topikgazda
válasz
MikeWazowski
üzenetére
sehogy
-
Csepy
Topikgazda
válasz
domper2015
üzenetére
sajnos senki
-
Csepy
Topikgazda
válasz
domper2015
üzenetére
Igen, de csak osztrák lakcímet fogad el, különben már vettem volna, de ezért nem tudom az egész országot átautózni.
-
Csepy
Topikgazda
Igen, ez a Pixel 6, 7, 8 szériák sajátossága. Azért van, mert a telefonba a kijelző felől lehet bejutni és nincs a kijelző mögött fém hátlap/keret, hanem rögtön a telefon belső alkatrészei vannak a panel mögött. Az 5-nélé még volt fém középső keret a kijelző mögött, a 9-nél pedig már hátulról lehet bejutni a telefonba (ezáltal mondjuk jóval kockázatmentesebb lesz egy akkucsere pl.), így a kijelző stabilan, kereten és fém hátlapon fekszik.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
Celithrandi
üzenetére
Mi volt a baja?
-
Csepy
Topikgazda
válasz
Celithrandi
üzenetére
Van 256GB-os "használt" 9 Pro XL is 259-ért, 50%-os minuszban.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nem, ez nem a lehetséges kinézete, ez egy CONCEPT, ahogy írja is a cikk; valaki gondolt egyet, de jó lenne, ha ilyen lenne (nem lenne az). Ennek semmi valóságalapja sincs és így kezdődnek a hamis pletykák. Már töröltem nem egyszer ezt a topikból, ezt is kellene.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
tomboy0013
üzenetére
A pixel 10 széria nem fog korábban érkezni, "csak" az Android 16 érkezik előbb.
-
Csepy
Topikgazda
Kitakarítottam (már nem először).
Kérlek benneteket, a HDR-ről máshol beszélgessetek!Még egy hsz ebben a "vitában" és automatikusan törlöm.
-
Csepy
Topikgazda
Tényleg kérek mindenkit, hogy lapozzunk, mert különben nagytakarítom kell.
-
Csepy
Topikgazda
Ezzel azért óvatosan. Mobilosként nem egyszer hoznak olyan telefont, amin fent van az üvegfólia és sértetlen, miközben alatta a kijelző ripityára van törve. Volt már olyan is, ahogy látszott, valami ráesett a kijelzőre és a temperált üveg így maradt sértetlen, miközben a kijelző összetört alatta.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
slice14
üzenetére
A Pixel 6 óta nincs töltő már egyikhez sem. (köszi Apple)
DE van saját töltőjül, amit külön árulnak, illetve ezzel a kérdéssel lehet hárítani, mert sokan használnak sajnos valami szar kínai töltőt és az okozhat túlmelegedést, és az akár kijelződelaminációt (szép szó) is eredményezhet végső soron. -
Csepy
Topikgazda
Szia!
Gyári akksit nem hinném, hogy tudnak szerezni hozzá, főleg, hogy a telefon 5 éves minimum már. Utángyártottból vannak a gyárival megegyező minőségű akksik. Telefonszervizesként én magam is gyakran használok jó minőségű (green cell, patona, stb...) utángyártott akksikat és nem szokott gond lenni velük. Out of curiosity, mennyiért vállalták a cserét? a több 10ezer Forint miatt kérdem.
-
Csepy
Topikgazda
Temus hydrogel fólia, parancsolj

-
Csepy
Topikgazda
válasz
mediumgecso
üzenetére
Onnan, hogy a státusz megváltozott olyanról, mint a toknál látható arra, hogy "Lefoglalva". Az mindig azt jelenti az alzánál, hogy fizikailag ott van náluk és a rendelésedhez van adva. Az ilyenkor már a tiéd.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
mediumgecso
üzenetére
Nekem is 18-ára ígérik a Pixel watch 3 45mm hazel szíjat és 19-re a pixel 9/Pro hazel tokot.
Az 512GB-os Pixel 9 Pro hazel és az obsidian Pixel watch 3 45mm már mindketten befoglalva, csak az ajándékokra várok...
-
Csepy
Topikgazda
válasz
Hieronymus
üzenetére
Igen, de ugyanígy használja egy jóbarátom a Samsung S szériás telóit, az s10 plusz óta. Azokban ultrahangos van, pont mint a 9-esben és ott sincs semmi probléma a hydrogéllel.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DUNE médialejátszók topicja
- Motoros topic
- LEGO klub
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Filmvilág
- OpenMediaVault
- Viccrovat
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), már nem is tűnik fel. Idén nem fogok cserélni, így most egy kicsit sem zavar, hogy mekkora az ára (bár alzánál a 100ezres "akármilyen hulladéktelefont beszámítunk" akció még mindig nagyon jó, tavaly én csak 80ezret kaptam vissza...ők meg egy nem működő nokia 2310-et
)

Csepy