Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Amig aktív csomagod van, addig nem ajánlja fel. Nekem legalábbis így volt.
Ha lejárat után nem ajánlja fel az app megnyitása után, akkor ajánlott a Google One app-nál egy adatok törlése.Amúgy ez nálad hogy állt össze?
Volt egy P9P-d amivel aktíváltad az egy évet, majd lecserélted a P9-re? -
válasz
slice14
üzenetére
Azt hol látom, hogy meddig van aktívan a csomag? Egy évet kaptam úgy emlékszem, de nem találom sehol mikor jár le...
Megtaláltam..
Nekem is van fél év amit elvileg még 11 hónapig aktiválhatok be, de most nem találom sehol. Augusztusig érvényes a jelenlegi szóval nyilván utána kapcsolnám be a plusz fél évet, hiszen most teljesen felesleges. Hogy tudom elő hívni újra az "ajánlatot"? -
slice14
veterán
A Google One ajánlathoz visszatérve:
Az előfizetés lejárta után a Google One app megnyitásával felajánlotta a 6 hónapra 2TB-os csomagot ingyen az elsődleges fiókomra.
Öröm bódotá.
-
t72killer
titán
Halványan látszik, hol kezdődik a tekercs, lehet a gombokhoz képest tájékozódni
:Közben Amazonról berendeltem egy 5 fontra akciózott dzsunka töltőlapkát, kísérletezgetéshez jó lesz

-
Enclave
aktív tag
Mobilarénás tesztben az jött ki, hogy 10% előnye biztosan van az LTPO kijelzőnek üzemidőben. A jelenlegi telefonom 5,5-6 éves (nem is váltanék ha jönne ki rá security update még), a következőt is 5-6 évre venném legalább (ezért néztem Pixel 9-et mert erre jár 7 évnyi support amiből már kb. fél év le is telt 9-esek esetén) és maximum 6,3-as a kijelzője + Androidos. Youtube-on láttam pár tesztet ahol 9 Pro-t hozták ki üzemidőben győztesnek, 0,5 - 1 órával is akár (most nem találom a videót). Ha LTPO lenne a kijelzője a mezei 9-esnek, akkor biztosan azt választanám. Újabb update-ekkel úgyis romlani fog az üzemidő (reddit tele van ilyen témával Pixelek esetén), igyekezném kimaxolni, ha már ismét 5-6 évre keresek telefont legalább. (ha évente cserélnék telefont nem érdekelne)
Mezei S25-öt már használtam 1 hétig de óriási csalódás volt üzemidőben a Snapdragon Elite, csak 7 óra SOT jött ki nálam, sokkal többet vártam tőle úgy, hogy még a wifit, mobilnetet is kikapcsoltam éjszakára.#5694 vacs: Jogos amit írsz, ugyanakkor hardveraprón most láttam megint 2-3 eladó telefont (múltkor egy darabot sem) és Alzán is akciós most a 9 Pro március 17-ig, az előző akcióról lecsúsztam november-decemberben. Gondoltam hátha van olyan fórumozó itt aki próbált mondjuk 9 Pro XL-t (ugyan nagyobb kijelző de az akku közel áll az 5100-hoz) mezei 9-es után és érezte a különbséget (vagy sem) üzemidőben, esetleg Pixelt használ már évek óta + rendszeresen cserél telefont így van tapasztalata ilyen téren. 9A elvileg március 19-től jelenik meg, amikor az akciónak vége de ez már az én problémám

-
válasz
Enclave
üzenetére
Amíg a 9a-t hivatalosan nem jelentik be, addig semmilyen adat nem tekinthető véglegesnek!
Nem tudjuk mennyire lesz butítva a proci vagy a hűtés, a kijelző ltpo lesz-e, egyáltalán mekkora kijelzője lesz és az akkumulátor kapacitás sincs megerősítve ...
szóval hivatalos bejelentés nélkül nem lehet érdemben válaszolni a kérdésedre! -
Enclave
aktív tag
Pixel 9A vs 9 Pro esetén lenne olyan kérdésem a Pixel guruktól, hogy Pixel 9A esetén elvileg (hivatalos előtt még változhat) 5100-es akku kerül bele, míg Pixel 9 Pro esetén 4700-es akku van benne.
Pixel 9 Pro esetén olvastam a tesztet, hogy a kijelző dinamikusan szabályozza a frekvenciát ezáltal akku kímélő - jobban bírja mint a mezei 9-es, ugyanakkor kisebb az akkuja mint a pletykált 9A esetén.
Viszont Pixel 9A esetén (tudom még nem hivatalos) párszor felröppent pletyka szintjén, hogy a 8-as széria modemjét kapja, ami nem olyan takarékos mint a 9-esekben lévő, viszont 5100-es akkut kap.
A kérdés, hogy a fentiek ismeretében melyik bírhatja tovább 1 töltéssel - ha csak a netezést nézzük? Azaz csak webes használat, semmi játék, semmi zene, semmi videó, semmi navigáció, semmi gps nincs, semmi beszéd, semmi bluetooth, csak netezés 99%-ban és 1% üzenetküldés.
Köszönöm!
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Köszi.
Ezt lehet kipróbálom, bár nekem sima Pro van nem XL verzió és én közvetlen a telefonra akarom tenni, mert tokot nem használok..
-
Pixel 9 Pro XL
A kép alapján meghatározható a pontos hely. -
Én a következő módon jártam el a ring helyének pontosításában.
Van néhány szétszedős videó a YT-on. Az egyiknél amelyiknél pontosan felülről látható a tekercs és az elhelyezkedése, csináltam egy képernyő mentést. A képet az eredeti telefonhoz méreteztem.
Kikalkuláltam az optimális pozíciót.A hatásfok tesztelése egyszerű. Felrakod a ringet a tokra. belülről.
Az elméletileg optimális pozícióba. Elkezded tölteni a telefont. Egy idő múlva megmondja mikorra van kész.
Átrakod fél milliméterrel feljebb. Ha gyorsabb a töltés, akkor még feljebb. Ha romlik, akkor két lépéssel lejjebb.
Ha ügyes voltál a videó használatával, akkor minden irányban romlik a töltés. Ha nem akkor korrigálod a pozíciót. (Tényleg csak tized milliméterekkel szabad tesztelni a végén.
A végén amikor már teljesen precíz volt a felhelyezés, rájöttem túl jó hőszigetelő a tok.
Megvettem a Pitaka legvékonyabb tokját, gyárilag felhelyezett karikával. -
t72killer
titán
40 fok még nem a világ vége, de sokkal fölé már ne menjen...
Azaz 35 fokos kánikulában már inkább kábel.
-
K82
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
Settings - battery - battery diagnostics - phone is very warm menü alatt mér egy akku hőmérsékletet. De ott a DevCheck, kicsit részletesebb.
15W-os wireless töltővel a 9XL simán belenyal a 40°C környéki tartományba 22°C-os szobában, 27W-on tyúkbéllel pár fokkal hűvösebb.
-
t72killer
titán
válasz
PeterPH
üzenetére
Próbáltad tok nélkül különböző pozitúrákban, hogy gyorsabban töltődik-e, ha kicsit feljebb teszed a töltőt?
#5682: én egyelőre nem ragasztok semmit, kutakodok még neten ki mit mért ki. A jó pozíció tippre gyorsabb töltéssel ÉS kevesebb hulladékhővel jár. Sajna "hiányoztam az elmúlt kb 6 év fizikaóráin", úgyhogy egy rakás dolgot át kell még bogarásznom Qi, Qi2, magsafe témakörben, a kettővel ezelőtti S7e telóm már elvileg tudta, de anno nem foglalkoztam vele

-
t72killer
titán
Hopp, találtam egy érdekes tartalmat vezetékmentes töltés témában: a p9 pro sweet spotja a jelek szerint szokatlan helyen van (feljebb, mit sok magsafe tok köröcskéje), lehet emiatt futnak egyesek töltési macerába?
-
Hawk02
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Köszönöm!
-
-
slice14
veterán
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Semmi gond.
Bár az érdekes hogy adat törlés után se ált helyre. -
Hawk02
aktív tag
Sziaztok!
Olyan dologban kérném a segítségeteket,hogy nem tudok sms-t küldeni a telefonról.P7P-ról.Minden üzenet bejön,de kifelé semmi nem megy el.Üzenet küldéskor 332 hibakódot ír ki a telefon.Szolgáltatói oldalról nincs hiba,mondja szolgáltató.(vodafone).A beállításokban sem látok hibát. A kártyát másik telefonba áthelyezve viszont tudok küldeni sms-t.Tárhely,gyorsítótár is törölve lett.Minden engedély megadva.
GrapheneOs fut a telefonon. -
-
slice14
veterán
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Mentésed nem volt a korábbi állapotról?
Egyébként valszeg a mappa ikon méret lett elállítva véletlenül.Nova beállítások -> Mappák -> Ikonméret
Mondjuk ha teljes adat törlés volt, akkor passz. Mert az vissza kéne állítsa alapbeállításra.
-
Sziasztok!
Lakom befelé a Pixel 9 Prot viszont a diktálást egyszerűen nem tudom beállítani. Ha GBoard, ha Swift (az lenne a preferált) mindenképp csak a US jön be hiába ott a magyar nyelv és nem tudom állítani...
Ez mitől lehet és mit cseszek el? Nem először költöztem már rá és sose volt ilyen gondom...
-
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Kényszerített leállítást nyomj a Nova Launcher-re, hátha.
Az adattörlés, az csak gyorstótár vagy minden adat volt? -
kiraly.andra
aktív tag
Pixel 8 Pro, Nova Launcher legfrissebb (nem béta): egyszer csak megbolondult, a csoportba szervezett ikonokat kétszeres méretben mutatja. Erre külön beállítás nincs, adattörlés nem segít. Látott már valaki ilyet? Ha látott: talált megoldást?
-
K82
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
Ezzel meg nem tudod ferdén/rosszul felrakni. Lehet hogy eggyel több szemét, de ha kétszer kell dolgoznom azt jobban utálom.
Mindegy mekkora a töltőpad, a tekercs nem lesz nagyobb benne. Maximum kényelmesebben rá tudod rakni (kevésbé lóg túl). Megsülni akkor nem fog ha nem lesz tokban. Van két 15W-os wireless töltőm, tok nélkül is jobban melegszik velük mint a 27W-os vezetékessel tokban.
-
t72killer
titán
válasz
domper2015
üzenetére
Nekem is kínaivacak lesz amúgy, ami a tokkal (remélhetőleg) jön.
Közben nézegetem, mi legyen az első vezeték nélküli töltőm. Az ilyen nagy tányéroknak van gyakorlati előnye? Nekem az jönne jól, ha a becsukós bőrtokban se sülne meg a teló.
-
mrszitya
senior tag
Ha homokszemek kerülnek a
gépezetbekézre, illetve az üvegre (vagy épp a törlőkendőre), az hagyhat csúnya nyomot igazából. A kés, villa, olló, a kulcs kevésbé veszélyes. Én is jobb szeretem minél hamarabb biztonságban tudni mindenesetre.#5648: az iPhone 16 a fémnek már picit jobban, a homokszemeknek ugyanúgy kevéssé tud ellenállni. Kerámia bevonatos, a Pixel vagy az S25 nem. Például a Oneplus 13-nál írnak még kerámiáról, de az a Youtube alapján nem volt jobb utóbbiaknál.
-
t72killer
titán
Bluetooth zenehallgatás mennyire eszi az akksit az újabb pixeleken?
-
mrszitya
senior tag
Ugyanannyira, mint a többi manapság. Mohs-skála szerinti 6-os értékű tesztszerszám enyhén, a 7-es már mélyen karcolja. Az S25 pont így, bár papíron fejlődött. (Valójában a tükröződésgátló réteg csak a kiemelendő esetében).
Azaz kulcs mellett a zsebben nem ajánlott tartani ezt sem, azt sem.
-
mrszitya
senior tag
Majd minden telóban van hasonló opció, de ha pocsék az üveg, mert mondjuk lekerekített szélű a készülék, és a vásárolt "full cover" fólia "nagy" rést hagy a két felület között akkor teljesen elronthatja a működését, s semmit se segít az említett beállítás.
Az üveg vastagsága csak egy tényező az egyenletben. Ha nem lekerekített a kijelző, alapvetően nem kéne hogy probléma legyen az üvegből fakadóan, de egy olcsó optikai érzékelő alapból se biztos, hogy jó hatékonysággal működik, aztán jön rá még egy üveg...
Szerintem már mindenki találkozott olcsó és ennek megfelelően borzalmas üveggel és fóliával életében. Vagy épp drágával, ami negyed-fél év után a széleinél elkezd szétmállani következetesen.
-
Puresz
csendes tag
Én keretes, fekete szélű üvegfóliát használok, észre sem lehet venni hogy rajta van.Vettem itthonról, rendeltem kínából is, ugyanolyan, az ujjlenyomat olvasó is tökéletesen működik. Az üvegfóliázott telóra kíváncsiságból ráhelyeztem a kínait, és úgy is mhködött az ujjlenyomat olvasó, dupla fólián keresztül 😁
-
Sziasztok. Most készülök venni egy 9 prot (újra...
) viszont állandóan az óra visz vissza az almára. Most kipróbálnám a pixel sajátját viszont azt olvastam hogy borzasztóan karcolódik a hármas széria. Nem igazán tudok vigyázni rá ezért is használok Ultrát a másik oldalon. Szerintetek túlzás amiket olvastam vagy valóban nagy oda figyelést igényel? -
Misogi
aktív tag
válasz
mrszitya
üzenetére
Azt hogy mennyire hatékony az ujjlenyomat olvasó, tudomásom szerint csak az üveg vastagsága befolyásolhatja. De úgy tudom van olyan funkció a Pixel 8-on is, hogy érzékenyebb legyen az érintkezésekre, vagy valami hasonló.
Egyébként most, fólia nélkül szinte tökéletes, 99%-ban elsőre felismer.
-
mrszitya
senior tag
Leginkább az ujjlenyomat-érzékelést vághatja gallyra feltűnően, ha gyenge az üveg minősége, avagy az illeszkedése nem tökéletes. Ekkor egy egyébként kiváló érzékelő hatékonysága is drasztikusan visszaeshet, (de persze egyénfüggő is a dolog, az ujjak zsírossága, tisztasága, stb.)
Előfordulhat, hogy az Alis/olcsó üveg is jó lesz, de előbb nézd meg anélkül a telót, hogy megy az ujjaddal az érzékelő.
Én most a 9-en Ringke, előtte gyakran Spigen üvegeket használtam más telókon, ezek kiválóak, de nem a legolcsóbbak.
-
-
Misogi
aktív tag
Sziasztok, a héten megjött a Pixel 8-am. Imádom nagyon és tökéletes upgrade egy régi Samsung Galaxy S10 Lite-hoz és iPhone 13-hoz képest (korábbi telefonjaim).
Rendeltem egy Ringke Onyx tokot hozzá, tökéletes, viszont bajban vagyok az üvegfólia kérdéssel. Egy boltos ismerősöm ajánlására rendeltem egy 4 darabos csomagot Aliexpress-ről, mert szerinte felesleges megvenni a drágábbat itthonról. Igazából nekem mindegy is, mert nem érdekel az ára, csak azért rendeltem 4 darabos csomagot mert ha esetleg elrontanám akkor van pót.
Bár az is lehet hogy felrakatom valami üzletben, MediaMarkt-ban felrakják, némi összegért, nem?Na de leegyszerűsítve: ti milyen üvegfóliát használtok? most így sajnos nem használom a telót, mert félek hogy megkarcolódik, szóval visszakerült a dobozba addig...
-
-
-
manokaki
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az android 15-ben a Pixel 9-ben benne van ...
-
-
zolka95
őstag
Az android nem tervez olyan funkciót bevezetni, mint az ios-ben lévő részletesebb akkumulátor statisztika?
Ez hasznos funkció lenne a dizájn variálások helyett. -
t72killer
titán
válasz
Hieronymus
üzenetére
-
válasz
t72killer
üzenetére
a kameralencsét véditek? Az ilyesmi nem zavar be a képminőségbe?
A telefonon kameravédő lencse sziget van. Egyszerűen, eszközök nélkül cserélhető.
Lepattintáshoz talán nem elegendő a kézzel elérhető erő. Ha van rajta hőmérő, bonyolultabb lehet a csere. (és drágább)
De legalább nem okoz aberrációt a védőlencsét védő, védőlencse.
Ha tok rásimul a kamera sziget felső szélére, az bőven elegendő.Van Samu telefonom, aminek a legkülső lencséje része volt az optikának.
UFO fotózni még lehet vele. Éles képet még véletlenül sem csinál.
-
Gabesz87
veterán
Hát most sajna sietnem kellett, mert rokonok épp mentek haza vidére, és így velük elküldtem az új (meg a régi Pixel 4a) telót is. Így maradt most a másolás jobb híján. De ha megyünk haza legközelebb, akkor lehet, hogy nekiállok és csinálok egy 0-ról beállítást egyenkénti app telepítéssel.
-
Fradipuma
tag
Köszi a válaszokat, szerintem akkor majd egy pixel 9 pronlesz a befutó
-
K82
őstag
Gabesz87: akkor ott valami más bibi lesz. Ahogy írták korábban, tiszta telepítés lehet megoldás mert költöztetésnél tud érdekes hibákat produkálni (leginkább Huawei-ről).
thegaben86: emlékeim szerint a kamera előtt is vmilyen Gorilla Glass-nak kellene lennie. Nincs gond a strapabíróságukkal, de ez is csak üveg. A tokkal az a bajom hogy magasabban van a pereme mint a kamerasziget így ugyan védve van, de túl nagy a szabad felület. Van ilyen tok is ami anyagra és takarás szempontjából kiváló, csak nem MagSafe-es. Szóval maradt a Ringke és az alu üvegvédő, így csak a lencsék előtt van szabad felület.
-
thegaben86
csendes tag
En is gondolkodtam ezen, hogy a kamera lencset mennyire kell felteni vajon? A tok mintha egy fel millimetert a keret fole nyulva, vagyis ha lerakom a hatlapra akkor talan nem eri a lencse a lapos feluletet.
Maga a lencse gyarilag milyen uveggel van vedve? ezek gondolom azert strapabiroak? -
K82
őstag
válasz
Gabesz87
üzenetére
Ha már egyszer angolul van a teló, akkor settings -> system -> languages -> sytem languages. Mapsen belül nem csoda hogy nem találod ezt a menüpontot mert nincs. Külön a fenti menüpontban van olyan hogy app languages; amelyik app támogatja, azt be lehet állítani a rendszerétől eltérő nyelv használatára.
Nem lehet hogy be van állítva a magyar is, de nem az az alapértelmezett? A preferred language order-ben nézz rá hogy az van-e elöl vagy sem.t72killer: bármit raksz a lencse elé, változtathat a képminőségen. Én egy ilyen keretet raktam a kameraszigetre, a szenzoroknak ki van vágva a helye így nincs extra réteg üveg előttük ami bezavarhat. A toknál viszont lehet faragni kell egy kicsit ha felnyomja.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Fradipuma
üzenetére
A rendszer miatt a Honor ismerősebb lenne iPhone után. Mindkettő jó, Pixel kamerája inkább "bolondbiztosabb" - kevesebbet hibázik. Nálunk van Magic 6 Pro, 200 Pro és volt rengeteg Pixelem, 8 Pro is, 9 már nem. Ha a szemem bírná jobban a pwm-es pixel kijelzőket, akkor amúgy a Pixelt venném, így viszont marad a Honor és remélem a 10-es szériába már jobb kijelzőt raknak ilyen szempontból.
-
-
-
Fradipuma
tag
Sziasztok! Tapasztalatokat szeretnék kérni olyanoktòl akiknek esetleg volt Honor magic 6 pro típusú telòjuk, illetve pixel 9 pro. A kettő készülék között vacilálok és nem igazán tudom eldönteni melyik is lenne ideális. Tudom itt a fórumon a Pixel 9-et fogjátok ajánlani, ha a másikba kérdezném ott a honort ajánlanák
ami fontos számomra az akksi idő, és a kamera. Iphone 12 pro-ròl váltanék (előtte is volt már androidos eszközöm, szóval nem lesz gond elhagyni az Ios-t) szóval ahoz képest mind a 2 nagy ugrás. Ako tudja írja le legyen szíves a tapasztalatait! Ezer köszönet
( nekem az eszem egy kicsit a pixel 9 felé húz) -
Gabesz87
veterán
Megjött ma a 8a, anyámnak most állítgatom be. Régi telóról átmásolt mindent, mostmár csak pár apróság van hátra, viszont ami feltűnt, hogy a Maps nyelve angol. Minden menü angolul van, de nem értem miért. Teló nyelve magyar, be is állítottam a Mapsra magyart preferált nyelvnek, de semmi változás. Hol lehet átállítani a nyelvet? Elvileg videó alapján, amit néztem, Mpason belül a beállításoknál kéne legyen App language menüpont, de én nem látok. Vagy ez valami bug? Mondjuk az Android 15 most települ, hátha utána helyreáll.
-
thegaben86
csendes tag
válasz
thegaben86
üzenetére
Valoszinuleg az akkuoptimalizalas lesz a problema (csak 80 szazalekra tolt, ugy van beallitva). Egyenkent lehet tovabba az alkalmazasokat beallitani, hogy az akkuoptimalizalas kilojje-e vagy sem. Gemini segitett.
-
thegaben86
csendes tag
Sziasztok!
Pixel 9-et vettem nehany hete, minden nagyon szupi es jo eddig, egy-ket dolog van ami zavar.
Az a problemam, hogy a telefon automatikusan bezarja a megnyitott appokat a hatterben, vagyis amikor a kis negyzetre kattintok es bejon a multitasking menu (nem vagyok benne biztos, hogy ez a neve), akkor az ott kilistazott appok szama az mindig kb 6-8 kozott van, es az 5 perce hasznalt app is eltunik, amit igy a fokepernyorol vagy az alkalmazaskezelobol kell ujra kikeresnem es megnyitnom. Ezt be lehet valahol allitani, hogy ne igy legyen, es menjenek az appok szepen a hatterben, akar 30 is? (ahogy az pl az elozo samsungomon volt alapbol) -
KoVee84
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Vezetéknélküli töltő, de direkt hűtéssel.
Bár igazad van a gyári google tok nem vékony. -
mrszitya
senior tag
válasz
KoVee84
üzenetére
Töltés közben ez nem meglepő, egyéb esetek meg minden telónál akadnak, emlékezzünk csak pl. az extrém melegedő csúcs Qualcommokra az elmúlt évekből. A vapor chambor, meg a SoC-áttervezés a legtöbb helyzetben megoldotta a problémát, legalábbis remélhetőleg nem zár be appokat, kamerát, mint a korábbi Tensoros Pixeleknél.
-
válasz
KoVee84
üzenetére
Az autó szellőzőnyílás rácsa rögzítettem a Magsafe töltőt.
A 80% töltés leállítással már nincs jelentős melegedés. Nincs akkumulátor töltés, a telefon a külső energia ellátásról üzemel.
A tok vastagsága viszont nagyon beleszól a melegedésbe. Minél vastagabb a tok, annál erőteljesebb a melegedés. Egyrészt a tok hőszigetelő hatása, másrészt a töltés távolság növekedése miatti hatásfok csökkenés növekedő hőtermelés eredményez.
A mai napig sem értem, miért nem rakták rá a fémkarikát a hátlap belső felére.A melegedés tapasztalása vagy nem tapasztalása nagyon függ a toktól. Tok nélkül valóban töltés közben is csak langyos a telefon. Viszont nagyon csúszós a készülék kialakítása.
-
mrszitya
senior tag
Mint mondottam, a 9-es sorozatnál már nincs extra melegedés... Csak vezeték nélküli töltésnél volt nálam észrevehető a dolog, ami viszont minden telóra igaz. Így én nem tartanék a becsukós toktól sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

:
)

Csepy