Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
És nem félsz, hogy egy rossz mozdulattal kirepül a telefon a kezedből?
Miért félnék?
Szuper vékony Pitaka tokban van a telefon. A tok fogása gumiszerű, jól tapad a kézhez.Nekem elég macatos a kezem...
Arról nem a telefon tehet.
PS:
A Gemini az modja, hogy a most megjelenő 10-ben, tovább fejlesztett akku lesz. De még nincsenek megerősített adatok.Az akkumulátorok tölthetőségének száma csak akkor ad egyértelmű információt, ha az egy töltéssel elérhető üzemidőt is fegyelembe vesszük.
-
TaylorPro
addikt
Mert bűn lassú. Próbáltam LineageOS és Pixel Experience romokkal is. Azokkal még lassabb. Még jó teló, de szerintem akkor vagy nem volt ilyen lassú, vagy nem éreztük. Főleg hogy így Pixel 9 mellett ha kézbe veszem. Itt még volt színes RGB led, imádtam. Sokan nem is tudták mert csak külső appal megy.
-
manokaki
addikt
Arra figyeljetek , hogy akinek adnak hozzá ajándék tokot az Alzánál az lehet hogy még később kapja meg a telefont , mivel a tok csak 19-e után érkezik ! Én az online levelezésbe irtam a hölgynek , hogy válasza szét a telefont a toktol , igy a teelfont holnap áttudom venni és nem a jővő hét pénteken a tokkal együtt.
Ezt az ügyintéző hölgy irta , hogy azért várattak volna , hogy a együtt küldjék , de a tok miatt csuszna a dolog.....
-
hi,
engem hét elején kerestek telefonon (napot pontosan nem tudom) , és pénteken a kártyámon volt a visszatérítés, azaz én már megkaptam.Én előrendeltem a p9 pro xl -t, első nap amint lehetet átvettem és a boltban átvételkor adtam le a régi telefonomat, az űrlapot ott a boltban töltötték ki nekem akkor (akkor még ott az eladóknak se volt teljesen tiszta, hogyan működik ez a visszatérítéses dolog).
-
slice14
veterán
Ha már Alza. Az oldal sikeres beküldésen kívül semmilyen visszajelzést nem küld a beszámítási regisztrációról? Ill. gondolom elég megadni a SIM1 IMEI-ét regisztrációnál?
Már regisztráltam egy hete, de fura hogy nem kaptam róla semmit, csak az oldalon kapott visszajelzést. -
kerxy
őstag
Írták korábban, hogy a rendelés időpontja számít, P9P esetén máshogy nem is tudnál élni az akcióval hiszen akció végét követően kezdik a szállítást. Úgyhogy holnapig meg lehet rendelni, én pl üzletbe kértem, ott fogom kifizetni, aztán leadni egy régi telót (11 éves Moto G, ami még simán bekapcsol), azt követően pár hétre utalják a 80k-t, így szerintem se rossz deal, idén nem várom, hogy olcsóbb legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...