Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
steewcv65
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Partnerogsm-nel vett itt mar valaki telefont? Vannak erdekes velemenyek, azert fordulok ide, mert gyakran megjelnik itt is...
-
Celithrandi
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
asszony szerette elmismásolni és 4-5 évente venni és láttam a telefonjait. Nekem is volt pixel 3 amit már 6 ra cseréltem. Nekem biztos nem kell 5 éves telefon
Azért a 3110 óta volt pár telóm, nem véletlen, hogy 1-1,5 évente cserélek. -
Dare2Live
félisten
válasz
tomboy0013
üzenetére
almanal 16 pro 499en nyitott és kivéve zuggsm tartotta is sokáig a 499et. Egy év múlva használtan, rendes(telekom garival) 310K. [link] 190K/38% bukás egy év alatt. Ez tény jobb mint a Pixel de na...
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Celithrandi még le is szólta azokat a felhasználókat, akik nem évente cserélik a telefont ... grat.
-
Celithrandi
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
számomra nem releváns az a user aki 5 évre vesz telefont. nem autó ez.
-
dombila
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Türelmesnek kell lenni! Csak olyan release tud kiléptetni wipe nélkül, aminek a dátuma frissebb, mint a beta verzió dátuma.
Ez akár hetek múlva jelenthet majd meg, nem jön azonnal.
Én a QPR1 Beta-ból kb 6 hét után tudtam kiszállni wipe nélkül.
Szóval maradj kilépve a beta programból és várj türelmesen! A wipe-os frissítést soha ne fogadd el és egyszercsak megjelenik a nem wipe-os is.
(De ezt írja is a kilépéskor a Google hogy néha sok ideig tart a wipe mentes frissítés.) -
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Oké sejtem, de eddig általában én jártam előrébb de most még novemberi patch sincs bétán ez fura.
-
Thom!
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
OTP kártyával nem megy
Wise kártyával nem megyPixel 9Pro tökéletesen vitte, Pixel 4 itt van mellettem tökéletesen megy.
Újra tettem már a telót mindent kipróbáltam más telefonnal megy. 2 kártyával nem megy nem a kártya a hiba... -
Don't Panic
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Így van
-
krono.
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Szerintem csak szoftveres korlátai voltak eddig is, de nem vennék mérget rá, hogy visszafelé is lecsorgatják a featuret, USA-ban jó érv lehet a Pixel 10 vásárlás mellett.
-
dussy
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Jogos. Akinek fontos a 3 év vegye a simát alzaPlus nélkül.
steewcv65: én ilyet nem mondtam.
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Tisztában vagyok vele, csak GSM esetén arra utaltam, hogy a 3 évet ugye a bolt vállalja, a Googlehoz 2 évig küldheti ebben az esetben! És ha mondjuk a GSM megszűnik akkor a gari is, Alza esetén erre azért kicsi az esély!
-
macilacipaci
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nekem se jött még novemberi 8 Prora, azért gondoltam hátha én is kiestem a havi prixisből.
-
lovas93
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én is ugyanezt csináltam a lekerekített telóknál!
-
dussy
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Csábító, főleg a 10 pro.
-
hubber19
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
ha nincsen ilyen, nekem is fixen 3% 1 éjjel repcsi módban
-
errorcode06
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Érdekes. Olyan mintha 2 különböző távolságból lenne készítve a két kép.
-
roseben
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
A Chatgpt-t arra használom, hogy kikeressen helyettem az internetről dolgokat ami nekem egy napig tartana.
A fotó appot meg fotózásra. Ha nagymamámra irányítom a kamerát akkor ne az Rsztergályos Cecília legyen a képen mert ő nem a nagymamám.
Köszönöm az életvezetési tanácsadást. Annyira primitív vagyok, hogy magamtól sose támadtak volna ilyen éles gondolataim. Big respect. Tényleg hiányzott. Most már jól indul a napom. -
Tomiii258
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ez mind sokkal lassabb annál, mint hogy tudod, hogy pl a térkép/navigáció appokat mondjuk alulról a 2. sorba raktad és nem kell azon agyalnod, hogy mi is a pont annak a térkép appnak a hivatalos neve, amit most épp használni akarsz mondjuk túrázás során évente 2-3 alkalommal
Az új launcher persze tök jogos érv, de ennyire már nem akarok "mókolni". Oké-oké, egy launcher telepítés azért nem mókolás, egyszerűen telepíteni kell csak, de utána simán elmókol vele az ember pár napot, mire beállítja, vagy egyáltalán rájön, hogy mit hogyan lehet beállítani és még ezek után sem biztos, hogy tetszene.
Meg egyébként is ég már a fejem, hogy egy pixel telefonon Thunderbird levelezőt és Samsung Internet böngészőt használok, mert a Gmail. de főleg a Chrome aztán pusztulatosan fostos
-
embe
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Arra gondolok hogy egyes 9-es Pixelekre kijött, más Pixel 9-esre hetek múlva sem.
Én szerintem elvárható lenne hogy azonos sorozatra kb. egyszerre jöjjön ki, max 1-2 nap csúszással - szerinted nem.
És igen háborgunk a kínai telók frissítése miatt, most ebből szempontból nekem mindegy hogy op. rendszer vagy alkalmazás frissítés, amikor a Pixel a saját telóira az alkalmazásokat sem tudja egységesen időben kiadni.
Ha a sokat szidott alma meg tudja csinálni az egységes frissítéseket, persze figyelembevéve a különböző modellek hardver sajátosságait, akkor azonos sorozaton belül a Google is tudja már megcsinálni.
Ha már az op rendszer is ilyen össze-visszajönne a Pixelekre, akkor az már tényleg gáz lenne.
Te szerinted én rosszul látom, én szerintem te látod rosszul. Más szögből nézzük a dolgokat. X -
embe
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Rosszul látod amit írtam. Én nem arról beszéltem amire válaszoltál.
Én azt várom el a Pixeltől, hogy a rendszert és az alkalmazásokat is frissítse, APKMirroros okoskodás nélkül. Ne az legyen hogy egyik Pixel telóra kijön, mondjuk a kamera app frissítése, a másikra meg hetek múlva sem jön még ki. -
hedgehog
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én sajnálni fogom a MS Lens-t, mert abban lehetett fileméretet állítani, meg jpg-t választani.
Mivel én általában csak arra használom a scannelést, hogy a Revolutba belefotózzam a nyugtákat (beépített megoldás is van, de az szánalom), erre a drive/files féle megoldás sajna nem jó (a pdf-et nem látja a Revo) -
lovas93
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ez nem jó hír...
Tehát jönnek a frissítések gyakran, csak érdemi változást nem nagyon hoznak magukkal.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nagy vagy köszönöm
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Jogos valamilyen szinten, viszont mit nevezünk Android szinten jobb órának? Nekem watch 3 45mm van, valóban nem megy heteket, de 3-4 napot elmegy cserébe kb olyan mint iPhone és apple watch kombó. Vannak szebb komolyabb órák de szinte mindegyik kompromisszumos.
-
*RLaci*
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Megmondtalak a fiúknak.
Szánalom....
-
*RLaci*
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
A kioktató, lekezelő stílusodért ez jár, vamzer. Nem anyáztam amúgy, az nem ilyen. Szimplán utaltam rá, hogy kit oktass.
-
*RLaci*
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Rendben etikett szakértő, majd legközelebb kérdezek
-
*RLaci*
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nekem ez a heppem, lassú töltés=hosszú akku élettartam.
-
sub71
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Biztos??? Pixel 9a az amazon.de oldalon 418,49€ (163.215Ft). Kérhetem 5 hónap kamatmentes részletre is akár. Az árukeresőn a legolcsóbb hazai találat 167.500Ft . Bár lehet csak benéztem, és valahol még olcsóbban is van itthon.
-
zolka95
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Magyarországra rendelni. Mért számít?
Nem a play store-ból venném, hanem a német amazonról. Csak gondolom hátha ott is kap akciót, ha a play store-ban is. Mert amazonon is a google árulja. -
Tomiii258
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Igen, csak csetelés meg böngészés volt és ahogy számolgatom, lehet, hogy az lesz, amit írsz.
Vagyis, hogy az "Eddig" nem azt jelenti, hogy a szokásos napi használattal (használom, lerakom, később újra használom, éjszaka alszok és azalatt sem nyomkodom stb) várhatóan mikor kell újra töltenem a telefont (ami kb péntek vagy inkább szombat lesz, hiszen 2-3 naponta töltöm), hanem azt, hogy ha mostantól folyamatosan aktívan használom arra, amire szoktam (csetelés, böngészés), akkor délután 5-ig bírná szusszal. -
Tomiii258
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Új a telóm, telepítgetés/próbálgatás miatt csináltam is néhány újraindítást mostanában, ezért is adok még időt a Fotók appnak, hátha idővel azért kikopnak ezek és tényleg csak az újraindítás miatt jöttek most is elő.
Egébként pont azért panaszkodtam, mert tök fura lenne, hogy egy ilyen alap gyári app így nyaggasson hoszabb időn keresztül és én azért még bízok benne, hogy ezek majd kikopnak. Ha meg nem, akkor kipróbálom a Galleryt, ahogy már többször javasolták, meg ahogy én is írtam már többször. -
ghiottone
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ebben van valami, de ha eddig sima 7-ese volt, akkor már az árkülönbözet miatt se venném a sima 10-est.
+steewcv65: gsmarena összehasonlítást ajánlom figyelmedbe. + tényleg 1-2 teszt, te fogod használni majd, csak Te tudhatod mi fontos számodra.
-
bbendre
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Magyar nyelven? Esélytelen
Btw gesztuson csiszolak. Már a balra swipe univerzális. Nem kell a képernyő szélén húzni hanem bárhonnan elérhető. Kényelmesebb. Mármint ha támogatja az app... -
embe
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
A probléma itt inkább az hogy visszalépés.
-
Dare2Live
félisten
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nekem fekete a téma és fekete a keep is. Nem váltogatom, nem vettem észre semmi difit.
Amúgy nagyon szeretem, minden teendő benne, feleségem oda írja bevásárló listát... -
hubber19
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Urak, valaki vett mostanában Pixel-t a Partnero GSM-től? EU Régiós készülékeket árulnak?
Váltani akarok Pixel 9 Pro XL-re és alig kapható pár helyen, ahol van 1-2 nap alatt eltűnik a készlet, vagy rendelni kell és várni... Köszi ! -
Bferibörs
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
+1
-
embe
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Persze az sem tetszik amit az Apple művel - de ezt majmolja le a Google is.
Volt Nexus 5 és Nexus 6 telóm is anno. Azoknál megvolt az a "hűha" faktor. Ennél nincs.
ok. Máshogy látjuk a világot - mások a prioritások. De jól van ez így. -
hubber19
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én sem válnék meg a P7P-től, de ezek a hívás elmaradások - menj le 2G-re az egyik eSIM-mel a másikkal meg csak 4G azért elég meredek.
9 Pro XL lesz, és úgy néz ki BestByte beszerzés, a tokot már megrendeltem hozzá

(lehet menni box-ba átvenni)
Telefon meg talán jövő héten meglesz.
Spigen Liquid Air Matte Black Google Pixel 9 Pro XL tok -
embe
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
De ha kicsit elgondolkodsz rajta, rájössz hogy ez olyan "bugyuta" megközelítés. Ha a Google az almát majmolva kihoz 2 év múlva valami új fícsört, lehet egy új soc-hoz fogja kötni a használatát.
Van amit meg lehet oldani szoftveres optimalizációval, de van amit nem.
A kamera: Iphone 13-t váltottam Pixel 9-re. Nem érzem jobbnak a kameráját az én felhasználói szokásaimmal. Sőt!
És szoftveresen sem érzem azt a fene nagy fölényt. A frissítés ok, mivel frissítés fetisiszta vagyok, így ez nálam egy marha nagy piros pont. -
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Közben nálam is megjelent a fenti verzió számú tárcsázón!
-
Csepy
Topikgazda
válasz
tomboy0013
üzenetére
"Calling card", vagyis teljes képernyős hívókép beaállítása:
Tárcsázó tetején lévő keresősáv bal oldalán a három vonalra (hamburger menü) kattints!
Válaszd a Beállítások menüpontot. A megnyíló beállításokban az "általános" menüpont legutolsó eleme a "Hívási kártya", eredeti nevén "Calling card". Rákattintasz, és onnantól csak beállítod, akit és ahogy szeretnéd és már kész is.
Ehhez meg kellett néznem egy 25 másodperces videót és totálisan egyértlemű volt a menete. -
nutfile
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
ez így nem igaz. ha csak a feliratra koppintasz, akkor a híváslistát szűri a kontaktokra (nem jeleníti meg az idegen számokat a híváslistában)
szerk.
ja bocsi, most jövök rá, hogy kedvencek melletti feliratra gondoltál.
igazad van! -
hard74
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nálam szintén fennáll ez a hiba.
Legújabb béta. -
Thom!
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Értelek.
De az ár nő a minőség stagnál/csökken.Jövő hét végén megnézem P8 vs. P10 mekkora fejlődés.
-
Postas99
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nálam a media player disappear or become unresponsive, már előjött.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nekem volt kb 10, ami előjött, de amúgy semmi egetrengető. Mondjuk egy utolsó előtti bétánál már nem is várnék komoly problémákat, csak apróságokat kelljen javítani.
-
citkar
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Igen, ezt látom, de egyszerűbb lenne nekem, ha a hangerő gombbal egyből a csengés hangerejét változtathatnám és akkor böknék a pöttyökre, ha mást állítgatnék. Más gyártónál ez személyre szabható, mert lehet más valóban a média hangerejét állítja többször, más meg a csengését.
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Sztem ő arra gondol, hogy átállítani, hogy alapból a média hangerőt állítsa. Itt erre sztem nincs opció
-
Postas99
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Az a baj a tárcsázóval amit már néhány hete itt jeleztem, hogy nagyon sz@r irányba mennek. Nekem tökéletesen megfelelt a régi nagy "ikonos" kedvencek, lehetőség.
Erre behozták az apróbetűs részt, mintha mindenki 18 éves volna és fél szemmel is látná a dolgokat. Most, hogy szembesültem azzal, hogy egy nyamvadt jobba balra húzogatással kell felvennem a hívást, még a classic opció is eltűnt, nem beszélve arról, hogy én nagy betűmérettel használom a telefont amit a f@szkalap fejlesztő sosem fog kitesztelni, hogy ilyenkor szétesik minden is. A felirat nem fér bele a widget-button akármi shape-be vagy olvashatatlan katyvasz szar lesz lemaradnak szövegek.
Az egész egy pistikés fejlesztésnek tűnik. Nagyon sz@r az irány. -
Bferibörs
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
-
macilacipaci
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Szerintem remek a videó is Pixel 8 Pron, legalábbis nappal elég jó a 4k60fps és még a kamerák közt is tudok váltani. Este is csináltam egész jó videókat, igaz a városközpontban sok a fény. Inkább a 5x telén látom, hogy kevés neki a fény este. Jó persze nekem ezek előtt közép kategóriás telefonjaim voltak, bár a 4k videót már a Realme 8 és a Nokia 6.1 is tudta, igaz csak 30fps. Ami nekem gyenge volt videóban az a Huawei P8 FullHD 30fps. Főleg a 4K tv-n visszanézve gyász. Ja és a Pixel 8 Pro az első olyan telefonom, amin tudok váltani kamerák között felvétel közben és ebben minden kamera jó, nem csak a fő. Realmen az ultraszéles kamera gyenge, a makrót meg hagyjuk is.
-
maross
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
oh...ranezek google oldalan, hatha valtozott valami, es ha nem, akkor marad az alza. Koszi!
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ott a jelzés az akkutöltöttség jelzőn.
Beraktam a képet. Azon látszik, hogy hálózati tápellátásról működik.Az akkumulátor kalibrációja miatt, általában 1-2 alkalommal tölteni fog 100%-g. Utána beáll a 80%.
Működik. Nálad van a hiba, ha nem.
Ha gondolod, rakok még egy képet, amin látszik a 80% és a hálózatról üzemelés. -
válasz
tomboy0013
üzenetére
A Pixel 7, kettő 80%-s módban használható.
1. Este 80%-ra tölt, majd a beállított ébresztő előtt teletölti az akkumulátort.
2. Feltölti 80%-ra és azon tartja az akkumulátor, miközben a tápegységről üzemel. Ha leveszed a töltőről és úgy használod, akkor akkumulátor működik. Ha vissza rakod tölteni, akkor vissza áll 80%-ra és utána a töltőről üzemel. -
válasz
tomboy0013
üzenetére
A kép egyértelműen mutatja, hogy 80%-n a töltőről működik a telefon.
-
t72killer
titán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ez ugyebár tűző napon autós navinál igencsak hasznos fícsör

-
t72killer
titán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én csak abban nem vagyok egész biztos, hogy az 5W-os töltés tényleg jobb-e az akksinak, mint a pl 18W, amit egy random töltővel tudnak a pixelek. Ha tényleg csak a töltési hőmérséklet a necces paraméter (márpedig a szakirodalom bőven 1C feletti töltési sebességeket is tárgyal LiPo témában)
A max cellafeszültség (=100%-ra töltés) és a eszi az akksit, főleg, ha TARTÓSAN magas hőfokkal van kombinálva. A magam részéről aktiváltam a 80%-os töltési limitet, amit ha másnap sok használatnak van kitéve a teló, manuálisan elengedek még 95%-ig, hogy pl bírja ki túra végéig/ne az 50 fokos kocsiban kelljen tölteni.
Utóbbival asszem el is érkeztünk a lényegig: egyetlen kánikulás napon a kocsiban felejtett, bekapcsolt teló esélyesen többet bukik az akksijából, mint amit 4éven keresztül gyorstöltünk. Ha vigyázni akarsz rá, minimálisat legyen forró helyeken bekapcsolva a gépezet.
-
TTomax
félisten
válasz
tomboy0013
üzenetére
Dehogy van nekem 7-8órát tölteni van hogy 3órát sem alszom...nálam nem opció az 5W töltés, töltöm ahol bírom azért van a töltés vezérlő még az akku funkciók hogy megvédjék az akkut . Aztán ha úgy látom majd akkut cseréltetek, akkor lenne értelme ezzel foglalkozni ha valóban lenne garancia arra ha beázik, de mivel nincs így csak a szerencsén múlik hogy beázik-e egy 1 éves telefon.
Így ötvenen túl had legyen a telefon értem ez egy használati eszköz, nehogy már két évig szivassam magam 5W töltéssel mert 20K egy akku csere.... Ez olyan mintha vennél egy lambót, de jujjuj 90el mehetünk vele mert csapágyas lesz...azt amit gyárilag engednek nehogy ne használjam már,ezért fizettem, így se nagy szám a töltés sebessége.... -
t72killer
titán
válasz
tomboy0013
üzenetére
27-28W-nál több kakaót még egy P9P sem vesz fel a gyakorlatban, rövid ideig sem. Más telók 40+Wattokkal nyomják, ergo nekik 1 év alatt ki kéne már purcanni.
A töltési melegedés meg kevesebb, mintha elkezdenél játszani vagy akár nehezebb weboldalakat pörgetni kézben tartott telefonnal. Ráadásul gyorstöltésről beszélünk, max fél óra, amíg a meleg időszak tart, kimértem.
-
Joe123
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én is éjszaka töltöm a telefonom szinte mindig PC-ről USB 2-ről (500mA). Nem vagyok egy power user, mostanában 2 naponta kell tölteni, régebben kibírt 3-4-et is, 6 éves benne az akku, abattery szerint 642 ciklus van benne és 70%-on áll.
-
Ricardo
titán
válasz
tomboy0013
üzenetére
A vízállóság pár év alatt akkor is bizonytalanná válik, ha nem bontatod a készülékházat.
-
TTomax
félisten
válasz
tomboy0013
üzenetére
Biztos hogy nem tölteném a telefont 5W-al azért hogy két év helyett három után kelljen akkut cserélni. Ez egy használati eszköz, nem egy mütárgy. Ha pedig kell akkut cseréltetek. Gondolom két naponta töltöd.
-
consono
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Akkor az sem lehet, hogy nálad a tok hiánya miatt nem melegedik

-
Csendeske
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
+1
Így vagyok én is a P8-al! -
TTomax
félisten
válasz
tomboy0013
üzenetére
Hát nem tudom, valóban nem sokan tapasztalják,élik meg a telefont ahogy te.
Gyors töltéssel meg gyilkolni a telefont nem lehet, hiszen olyat nem is tud... a 23W minden csak nem az. -
consono
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
LEhet, hogy eszközfüggő a frissítés...
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Keress rá nekem is úgy dobta fel, 4mb az egész béta 2.1
-
juve600
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Azt hogy ?

Nálam lezárt képernyőn jobb alul van a kapcsolja azzal indítom amikor fizetni szeretnék
-
Bilux
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Van 3 kártya és variálni szoktam. De a sima érintésről se tudtam

fura is volt miért van egy wallet kapcsolóm is most már ezt is tudom
-
slice14
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Gondolom nem az alapértelmezett kártyával szeretne fizetni.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mindig bétazok, már a pixel 3a-m óta és soha nem volt gond sem a banki appokkal, sem az nfc-s fizetéssel (illetve azzal egyetlen egyszer volt gond egy bug miatt).
-
Essien
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nálam is minden tökéletesen működik.
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én is bétáztam eddig is és banki appok mennek, fizettem is már itthon, valamint ma használtam az Android autót is vezetékmentesen nem volt probléma.
-
hard74
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Banki appok tökéletesen mennek,bár én eddig is bétáztam, és sosem volt hiba.
-
macilacipaci
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mondjuk a 100 ezer Forinttól ez sincs messze.
-
slice14
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nekem is a Gesztusvezérlés volt az első reakcióm a kérdés olvasásakor, de úgy éreztem hogy inkább nem írom. Mert ez nálam is elhatározás kérdése volt hogy átálok a használatára.
Én P9 vásárlása előtt kb. 1 hónappal kezdtem el használni. Nálam a fő ok a gombok felcserélésének hiánya volt Pixel-nél. -
H10
csendes tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ismerem a gesztusvezérlést, de nem kedvelem. Nincs más megoldás? Gondolom ez egy sima kis szofterhiba, de nem értem, hogy az áprilisi frissítésben mért nincs javítva. Gondolom nem csak engem zavar, hisz a családon belüli mindhárom Pixelen kijött a nyűg.
-
domper2015
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Kártyásként is megvásárolható, ez + 7,99 €.
-
storm3
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Értem, hát az kellemetlen mert én alkalmazott vagyok itt (tehát nem saját cég), de a garipapírt ideadták hogy intézzem itthon, ha tudom - de akkor ezek szerint itthon ezzel a zöldséggel nem foglalkoznak.
-
bbendre
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Az utolsó Android 15 QPR2 Beta 3 Januárban jelent meg:
https://developer.android.com/about/versions/15/release-notes
Release date: January 21, 2025
Itt nem lehetett kilépni (ha jól tudom) wipe nélkül
Mivel megszűnt a 15 Beta és helyette a 16 beta van valószínűleg nem készül olyan update amivel ki lehet lépni a Beta-ból?
Ez a legjobb tippem -
szkorhetz
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Csak ha majd kijött a végleges 16
-
nutfile
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
ez eddig valahogy elkerülte a figyelmemet, pedig hasznos. thx!
-
tom570
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Köszönöm, de ezen nincs ilyen funkció
-
tom570
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Igen arra gondoltam. Amikor ugye egy hosszabb cikket szeretnék lefotózni. Hol találom azt a funkciót?
Amúgy mielőtt azt mondjátok beleugrottam.
A készülék ajándék a Fiamtól, akivel előtte az alábbi szempontokat vettük figyelembe:
Kompakt méret, kiemelkedő minőségű kamera, google támogatás. Stabilitás és használhatóság a mindennapokra. Nem irodában asztalon, hanem a zsebemben akár fizikai munka közben is.Az előző 2019-es készülék, gondoltam a kisebb tudások, trükkök majd lesznek ezen is hiszen újabb készülék és majd megszokom.
Valami még eszembe jutott...
A betű és egyebek mérete.
Alap beállítás számomra olvashatatlan, olvasó szemüvegben is.
Viszont ha állítom a méretet akkor a fenti rendszer jelzések ikonok mérete is változik.
A jelenlegi beállításoknál csak az akku százalék látszik. Sem a térerő sem a wifi, sem a BT jel.
Csinálhatnék képernyőképet, hogy megmutassam, de azt nem jeleníti meg a kepernyőkép.
Na ez is egy érdekes kis bosszantó dolog.
Amúgy azért kérdezlek Titeket, mert tényleg érdekel, mit és hogyan ezzel a telcsivel.
És nem tudom elégszer mondani, hogy valóban Köszönöm a segítséget
-
csipuka
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nekem CC Ultra van, es tegnap kiprobaltam a tukrozest ujra. Teljesen ok volt. Inkabb azert nem hasznalom, mert meg fekvoben sem teszi ki teljes kepernyore.
Casting-ra meg teljesen OK, a kepeket/videokat a Photos segitsegevel teszem ki. Popec. -
laczkaba
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Pixel 6a-nál szintén.
-
Puresz
csendes tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Tudom.
Csak azt nem tudom hová tűnt a gyáriról a hdr+ vezérlő a beállításokból. -
hard74
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
P9-re pár órája tettem fel. Eddig nem tapasztaltam hibát,bár nem sokat használtam azóta.Appok amiket használtam mind működtek.
-
Bazsi84
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nyilván nem ugyanaz,MKBHD mondott róla jókat.De Pixel3a-hoz kozeli meretben flagship teljesitmeny más nem nagyon van. (Samsung 🤮)
-
Ijk
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nem húzom le a mobilokat, egész egyszerűen nem üti meg az igényemet a kamerájuk minősége, és ezért nem szempont számomra telefon választásánál a kamera.
-
Ijk
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ha megfelel neked a telefon képminősége akkor nincs kérdés, sokkal egyszerűbb mint külön fényképezőgép. Tegnap kipróbáltam a Gcam-et (Frankeistein profil), nekem így is gyatra a minőség. Persze elszórakozhatnék beállításokkal, profilozással fél napot, de minek, akkor sem fogja megugatni egy fényképező minőségét.
Régebbern szórakoztam opencamera raw-lighroom feldolgozással, szóval tudom mi a max amit ki lehet hozni ebből, de azért meg nem éri meg LR-ozni vele. -
Ijk
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
A szenzorméret és az optika képességei nem érik el amit elvárok egy fényképezőtől, ezért nem érdekel az egész. Ha gyorsan kell lőnöm dokumentálás jelleggel fotót azt meg bármelyik mai telefon megteszi.
Majd ha lesz APS-C méretű érzékelő f2.8 optikával akkor vacakolok a szoftverrel, de nyilván ilyen soha nem lesz. -
Drakmusz
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
+1.
Egyébként a Telegramon kismillió csoport van ahol ezzel foglalkoznak, és nagyon segítőkészek a srácok.
A Skyyking féle verziók egy ideje már nem ingyenesek, de itt maximum egy pizza árára kell gondolni ha támogatást küldesz a fejlesztőnek. -
Ijk
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Köszi de nem vacakolok ezzel. Mobil kamera, egyszerűség a lényeg dokumentálni, csak dupla katt a bekapcs gombra és már megy is, nincs is kint az ikonja. Aztán megy automat a felhőbe.
Kár hogy gyári szoftverben nem lehet kikapcsolni ezt az agyonélesítést, agyonhúzott dinamikát. -
bbendre
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Sorry, elvesztettem a kontextust
Ráadásul az alsó kategóriákkal nincs is tapasztalatom. Így valóban értelmetlen amit írtam. Sorry -
Celithrandi
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Egyre több ilyen van itt. Fogalma sincs, hogy mi a téma és mit ír, de grafomán hajlamai vannak. Nekem már az is LOL kategórai amikor valami érzésre stabilabb
Én még filózok, hogy érzésre a kombájn vagy a katamarán a stabilabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- weiss: Autó költségek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azért a 3110 óta volt pár telóm, nem véletlen, hogy 1-1,5 évente cserélek.
Tehát jönnek a frissítések gyakran, csak érdemi változást nem nagyon hoznak magukkal.

Csepy