Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
Az S25-nél jobb ha nem akarsz játszani , mivel a procija gyengébb , de ezt a játékon kivül semmiben nem beszed észre , sőt nagyon fuid ..
Kamerában ,majd irják a többiek elvileg jobb a sima 9 ,de szerintem a 10 is van olyan jó ( használtam S25, 9a , 9 , 9 pro ,10 és a 10 pro-t is jelenleg is az van iphone Air után ) .Üzemidőben is a Pixel 10 a nyerőbb ! A Samu egy hangyányival kisebb meg könnyebb ..
És minőségi külsőleg is !Ennyi röviden..nem csalodsz benne ..
-
manokaki
addikt
válasz
steewcv65
üzenetére
Mivel már 4, 4A, 8 ,9, 9A , 10 , 9Pro volt előtte és bevállt , más Androidos telokhoz képest , 10 Pro lett a választott, van még amit kiprobálnék pl. Vivo X300 , de egyenlőre tul van árazva szerintem nagyon. Meg nekem fontos fizikai Proxymeter , ami a mai akár csucs telokbol is hiányzik és helyette virtuális proxymeter van. ( pl : Samu S25 , Vivo X200 Fe )
-
manokaki
addikt
Na ujra itt , elég volt az IOS-ből
, ( Iphone Air ) még mindig gyenge számomra ,főleg az internetes böngészés.. -
manokaki
addikt
Esetleg valaki tud abban segiteni , hogy eladtam a Pixel 9 Pro telefonom , mégsem tudom törölni a Google Store -bol , hiába törlöm még mindig ott van a saját eszközökben

-
manokaki
addikt
én sürün cserélgetem a telefonokat 1-2 havonta de volt már hetente ( kiváncsiságbol ) a feleségem 8 évente
-
manokaki
addikt
válasz
leslien
üzenetére
Hát én is azt hittem , egy két teszt elolvasása esetén , de 4,5 óra kijelző idő 50% aksi fogyasztás alatt nem olyan rossz , ebben volt 30 perc játék ( Assassin Mirage csak a játék durvasága miatt ) kb 20 perc telefon , ja egy 10 perces 2,5Gb -os frissités , a többi internet ,3-4 fotozás, messenger, facebook, most reggel vagyok 49%-on , tegnap reggel 6-kor vettem le a töltőről….
Egyszoval ugyan olyan mint a 9 Pro volt aksi időben Nekem ! -
manokaki
addikt
Na itt hagyom a Pixel világot , más utakra tévedtem
-
manokaki
addikt
válasz
macilacipaci
üzenetére
Ez a 80%-ra valö töltés egy dologra jó , hogy 200 ciklus után már 90%-os legyen az akkumlátorod , másra nem

Rengeteg hirdetést ( irt a töltésről az illető ) megnéztem , tehát nem teszteket ! Hogy aki 100%-ra töltötte éjszaka , annak 200-250 töltési ciklus után is 100%-os volt az aksi állapota , akik meg 80%-ra azoknál 90-95%-os lett , nem igazán tudpm máshoz kötni ezt a dolgot , de szerintem , azonkivül , hogy többször töltöd telefont , másra nem igazán jó ez töltsé fajta...Egyéni vélemény tapasztalatokbol!!!
-
manokaki
addikt
válasz
Gabesz87
üzenetére
nekem sima 25 volt, majd Pixel 10 , most pixel 9 Pro ! Gyorsaság ugyan az vagy még jobb a Pixel esetén , persze nem játéknál , arra nem használom, kamera ( 9Pro ) esetén ég és föld , még a sima pixel 10 kamerája is jobb mint a Samunak , melegedés szerintem semmi komoly , üzemidő hasonlo , pixel 10 és a Pixel 9 Pro is simán 2 nap nálam..
Visszatérve a fő különbség az a kamerában van , egyébként nem hiszem , hogy nagy eltérés van bennük , még annyi hogy a kijelző a sima P10 esetében 60-120Hz , a Pixel 9Pro és a Samu25+-nál 1-120Hz...
De az aksi időben nem veszed észre az ebből fakado különbséget szerintem -
manokaki
addikt
A Magic Editor alkalmazás azt hogy tudom elérni 9 Pro-n ??
-
manokaki
addikt
Létezik hogy a 9 Pro és a 9 Pro XL kamera külső mérete ugyanakkora ? Értem ezt a kamera védő üveg miatt ??
-
manokaki
addikt
válasz
leslien
üzenetére
Nekem pont az tetszik a Pixel 9-10- be ,hogy nem egy péklapát ( pl. Oneplus 13
) !
A legjobb méret , nem nagy ,de nem is kicsi...és mellette gyors és remek a kamerája , ilyen méretben ilyen kamerával csk Iphone van az meg az i.o.s miatt kiesik nekem..Vivo X200Fe- volt még egy választás , de valahogy nem jött be , pedig 2x is kiprobáltam ...
-
manokaki
addikt
Mekkora a Pixel 9 pro digitalis zoom-ja max ?
-
manokaki
addikt
ha egy árban van mi éri meg jobban egy P9 vagy egy P10 ? ( 128Gb) mindkettő ...
-
manokaki
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Sajnos az Iphone az IOS miatt számomra elviselhetetlen dolog , már kb 3x probáltam megszeretni de 1-2 hét után mindig feladtam
-
manokaki
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én szerettem a Samsungot ( S25 ) a mérete miatt , de a fényképezője a Vivo X200 Fe után egy finom szoval is hulladék , de még a Pixel 9 után is az ..
-
manokaki
addikt
P10 lett , Samu S25 ment , egy dolog fájt a Samunál vagyis inkább 3
1, Nem volt benne csak virtuális Proxymeter , igy ha elhuztam a kezem a kijező felett nem jelenitette meg az órát, értesitéseket ( csak mikor éppen kaptam valami értesitést )
2, Samu kamerája negyon nem jött be nekem, komolyan mondom a Samu előtti Pixel 9A is jobban fotozott
3,
, az a rengeteg Bloatware amit lekell tiltani állandoan Elönye is volt azért , a kis sulya
-
manokaki
addikt
Sziasztok !
Szerintetek Samsung S25 vagy Pixel 10 a nyerőbb ?
Játék 0 ( nulla ) , fotozás számit, kijelző , hangszoro , illetve aksi idő is számit ! -
manokaki
addikt
Hát én nem esküdnék meg arra ,hohy a 9 illetve a 9pro jobban birja mint a 9a , most 9a-m van előtte 9pro-m volt és a 9a-val elmegy 3 napot mig a 9 pro 2 nap volt ugyanolyan használattal és helyen ( semmi nem változott a hasznalat szempontjábol se ) , söt sima 9-em is volt 2x is az se ment el 3 napot .
Aksi szempontbol a legjobb a 9A ! Semmi gondom nincs a modem-mel ( térerővel se ) Pest és Érd között...
Hogy öszinte legyek a fotokban se csalodtam , igaz nem 9 pro de simán jobb mint egy S25-ben mondjuk....A 185-ös Alza árat megérte ......
Egy biztos a sulya nagyon elfogadható a 9 proval szemben..
De kinek mi tetszik
-
manokaki
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
már vége alehetőségnek , akármilyen állapotban ( 20 éves Nokiát is hátlap nélkül
) lévő telefont beszámoltak 60,000ért és igy 185,000 lett az ára -
manokaki
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
185 volt beszámitással az alzában a 9A ujonnan, max 130-150,000 a 8A használtan
-
manokaki
addikt
válasz
Draun01
üzenetére
Szerintem ha szükség lesz rá mindenre találnak megoldást

Nem panaszkodo , mert 3 napot simán használom töltés nélkül , söt jelen pillanatban 15 nap alatt 3 töltés ciklut használtam el, pedi ugyan ugy használom mint a testvéreit a 9 , 9 Pro-t vagy korábban a 8-at...azokon 2 nap volt a max. -
manokaki
addikt
válasz
emitter
üzenetére
Szia
Én vettem , mondjuk azt csak felbontotnak hirdették az tökéletes volt , csak a kijelzőfolia hiányzott rola de 100%-os volt. De olvastam olyat is aki az újszerüt vette hibátlánnak. Megnézni nem lehetett fizetés előtt , én kézpénzel fizettem az üzletben igy azt mondta az eladó ,ha nem tetszik azonnal visszaszámláza és visszafizeti , igy kifizettem de nem volt vele gond.
-
manokaki
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az android 15-ben a Pixel 9-ben benne van ...
-
manokaki
addikt
-
manokaki
addikt
teljes Hard Reset-et esetleg csináltál , tudom ez kicsit nagy áldozat
-
manokaki
addikt
válasz
Hintalow
üzenetére
leegyszerüsitve az összehasonlitást a Pro kijelző felbontása jobb ( amit ugyse érzékelsz
) Fényképezője profibb ( + periscope telephoto ) ez az egyetlen amit észreveszel ha fotozol , nagyob a Ram-ja 16Gb 12Gb helyett ( felesleges
) ... ennyi és kb 140,000-rel drágább , hát nekem nem érte meg , volt mindkettő , most sima 9 van és megfelel !
A Note 9s után ez is profi lesz
-
manokaki
addikt
Ha mindkettö mindig van akkor melyik verzio fogyaszt kevesebbet ?
Ha van wifi akkor inkább azon keresztül vagy ha van hálozat akkor inkább azon történjen a beszélgetés ?Attila
-
manokaki
addikt
Én már nagyon régen a ( kb 5 éve ) Glance Plus-t használom az értesitésekre , fogyasztása 0.5% kb azaz semmi 24 óra alatt , viszont remekül kijelez minden értesitést , stb , még ha kell időjárást is , ja és nem ég be mivel mindig máshol jelenik meg !
Ha esetleg valakit érdekel az 1.5.9-es verziot töltse le , ez nem a legujabb viszont ez müködik egyedül hibamentesen tökéletesen !
-
manokaki
addikt
Na lettek ma új P9Pro tulajok ?
-
manokaki
addikt
Arra figyeljetek , hogy akinek adnak hozzá ajándék tokot az Alzánál az lehet hogy még később kapja meg a telefont , mivel a tok csak 19-e után érkezik ! Én az online levelezésbe irtam a hölgynek , hogy válasza szét a telefont a toktol , igy a teelfont holnap áttudom venni és nem a jővő hét pénteken a tokkal együtt.
Ezt az ügyintéző hölgy irta , hogy azért várattak volna , hogy a együtt küldjék , de a tok miatt csuszna a dolog.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Napelem
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Extraflame pellet kályha
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hiába kapcsolom be, gondolom a szolgáltatohoz semmi köze ennek, wifin is kell mennie
lay-re
, 1,5 napja nyuzom , eddig nagyon tetszik …