- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
Egy friss garis tapasztalat: ahogy írtam, valami gond van az USB ajzattal, így a német store-ban vásárolt P7P-t megpróbáltam gariztatni.
Magyar lokációval nekem nem tölt be a rendelések menüpont (lásd lentebb), így osztrák lokációra váltottam, mert Bécsben lakik ismerősöm. Az IMEI számot megadva azt írta, hogy nem indítható gari rá (nem volt egyértelmű miért, valószínűleg a lokáció különbsége miatt), így indítottam egy chat-et.
Megértették a problémát és meg kellett adnom egy osztrák címet. Pár órával később jött egy UPS szállítási címke, amit fel kell ragasztani a csomagra. Ami viszont pozitív, hogy ez feladható díjmentesen itthon is: vagy csomagponton (Pesten van csak), vagy futárral jönnek érte.
A visszaküldés részleteiben megjelent, hogy ha beérkezik hozzájuk a teló, akkor küldenek is csere készüléket. Értelmezésem szerint ezzel vége is lesz a storynak, az általam beküldött eszközzel majd valamit csinálnak. Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy emiatt újra indul-e a garancia (szeritnem kellene).
Jövő hétre kértem a teló elszállítását (magyar címre), ha érdekel valakit, akkor beszámolok majd az eredményről.
-
K82
őstag
Nem, mert a használat helyétől (és részben a használt SIM-től) függ az elérhető szolgáltatás.
5G tavaly még nem volt áprilisban Magyarországon elérhető a Pixeleken, az USA-ban meg csont nélkül. De német SIM-mel volt roamingban 5G, magyar kártyával meg nem.
Van egy P7-em (EU/UK modell), itthon nincs pl. crash detection vagy call screening. De ha kint vagyok és belerakok egy US SIM-et, már minden elérhető. Ugyanez volt a P2XL-nél és a P3-nál is (mindkettő US modell volt), addig volt call screening amíg vissza nem raktam Frankfurtban a magyar kártyát. -
K82
őstag
Elő lehet csalogatni ha elköltözöl az USA-ba, sőt ott alapból jár is. Itt nincs csc csere, mindegyik telefon ugyanazt a ROM-ot használja (kivéve a SIM lock-os, de az minket nem érint). Régiótól függ mit engedélyeznek, nagyon maximum rootolva tudod előhozni de ebben sem vagyok biztos.
Technoman: szerintem sok vizet nem zavar, a jelenleg használt P7 is "csak" UFS3.1. Fájlokat nem mozgatok, a legdurvább terhelés amit kap az a Spotify zenék letöltése; az a cca. 2000 track is hamar lejön a legmagasabb minőségben percek alatt.
-
Cyborg
őstag
válasz
Jinx L. Joke #2877 üzenetére
A gemini ai mire való pontosan?
Le lehet írni a különbséget közte a google assistant között 1 mondatban?Véletlen gemini van google assistant helyett a telefonon, de ez nem úgy működik, pillanatnyilag azt se tudom, mire való
-
Technoman
őstag
Olvasom, hogy a Pixel 9 Pro XL-nél a 128 vs 256Gb modelleknél, nem azonos a belső flash sebessége (3.1 vs 4.0). Ez normál használat mellett -főleg fotózásnál és azok külső adathordozóra való másolásakor, GPS használatkor, netezéskor és semmi játéknál- mennyire érződik?
-
Dare2Live
félisten
válasz
kaposznyak #2876 üzenetére
Nem tudom van e rakd fénymérést spotra és a spotot a holdra. Úgy a holdra fog fényt mérni.
De ilyemihez igazából Pro kell a "zoom" miatt...
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
Hieronymus #2878 üzenetére
Szép!
-
aldebaran
addikt
válasz
Le kell venni a fényerőt és esetleg másik kamera app kell.
Pixel 6 Pro
Nincs szerkesztve -
szabeska
addikt
-
LadaLord
aktív tag
Helló mindenki!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az ifixit.com-ról rendelt már valaki? Mik a tapasztalatok?
P7 Pro-mat szeretném megmenteni, és onnan rendelnék kijelzőt és akksit.Köszi előre is!
Üdv,
T. -
LadaLord
aktív tag
válasz
Legjobb tipp a telefonnal Hold fotózáshoz: felejtsd el, nem lesz jó sehogyse.
-
válasz
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
Írd be az Gemini AI-nak, hogy generáljon egy képet a holdról, és kész.
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Pixel 8-al tudtok tippet adni Hold fotózáshoz?
Egy nagy fényes paca, fényerő, árnyék, fehéregyensúly, bármit állítok, nincs javulás... -
-
MC Pite
veterán
válasz
leslien #2801 üzenetére
Nekem 20 éve nem rémlik olyan, hogy szolgáltatónál olcsóbb let volna telefon, mint gsm boltban.
Ha volt már soktízezer hűségkedvezményem, úgy esetleg megérte, de az is rég volt.Sot: nálam P8 5-6 óra vegyesben, jellemzően gyenge térerős helyen meg napi 2 óra utazással.
Ha valaki otthon böngészget csak rajta, bőven többet megy el. -
kerxy
őstag
Van ott is, csak a másik oldalon
Köszi, akkor valamiért összeakad a lokációváltáskor, ami érdekes, mert német Store rendelést simán látok osztrák lokációval, de magyarul meg nem.
Ez nálam egyelőre azt jelenti, hogy korábbi rendelések visszaküldése továbbra sem lesz lehetséges magyar store-o+ keresztül.
-
Enclave
aktív tag
FYI:
Állítólag a Yettel üzletekben holnap délutántól vagy holnap után lesznek kiállítva a Pixel telefonok, mindegyik forgalmazott típus. (Ma budapesti üzletben eladó mondta) -
sub71
aktív tag
hát akkor nem értem
ezt írják az oldalukon:
"Bei Vorbestellung / Kauf des neuen Google 9 | 9 Pro | 9 Pro XL I 9 Pro Fold bekommen Sie automatisch ein kostenloses Speicherupgrade und können sich bei der Rückgabe Ihres alten Smartphones im Markt vor Ort zusätzlich zum Eintauschwert bis zu € 300,- Bonus sichern."
telefon értéke+ akár 300€ -
Cyborg
őstag
Igazad van, azt benéztem, bocs.
Volte nélkül használhatatlan volt a P8, fél percenként bontotta a vonalat, az volt az első dolgom, hogy bekapcsoltassam a Voltét.kerxy
nincs megrendelések menü nekem, kosár van, az üres, mindenhova tudok kattintani, nincs hibaüzenet. A magyar oldalon se ár, se trade ajánlat nincs, csak az van kiírva, hogy új.Bazsi84
az nem opció, éjszakai ügyeletet adok rendszeresen, ha hívnak, menni kell. -
kerxy
őstag
Azt tudom, hogy magyar lokáció esetén nem lehet rendelni, az eredeti kérdés arra vonatkozott, hogyha volt valakinek korábbi (német/osztrák/stb) Google Store rendelése, akkor magyar lokációval kiválasztva a Megrendelések menüpontot mi történik? Mert nálam a képen látható nem túl bőbeszédű hibát dobja.
-
Cyborg
őstag
Úgy, hogy már Te is variálsz a beállításokkal
Nincs 5G, tehát hívás alatt nincs neted, legalább is Vodafonnál, én emiatt váltottam Pixel 4A-ról, mert ez már hiányzott, biztos nem fogom kikapcsolni, meg anélkül hulla a Voda hálózat, mondjuk azzal is.
Hálózat erőssége is befolyásoló tényező lehet. A Ne zavarj mód is már "mókolás"
Az ultra felbontás az mi?
A smooth display nekem is ki van kapcsolva....Na mindegy, nem akartam ezt a SOT "méregetést" elkezdeni, nem esik jól Nekem ilyen SOT-okat nézegetni
...valamit próbálok majd én is , mert éjszakai fogyasztást sokallom
kerxy
A magyar nyelvű oldalon nincsenek árak, és átirányít a yettel,alza,emag triumvirátusra, ha rendelni akarsz
-
dropi
senior tag
válasz
Csendeske #2856 üzenetére
De ezt hogy csináljátok, hogy nektek ilyen kevés. Nekem ez kb az átlag. Jó 5G kikapcsolva, ultra felbontás kikapcsolva, és képfrissítés is alacsonyabban. De szinkronizal vagy 10 emilcimet, meg egy apphoz sincs kikapcsolva az értesítés. Éjjel is nagyon max 3 százalékot merül. Pedig csak ne zavarj módban van AOD is végig van a kijelzőn éjjel is. 15 béta van rajta, de kb ennyi volt előtte is. Korlátlan nettel kb sosincs wifin csak mobilnetet mindjg
-
Csendeske
aktív tag
Nálam mindenfajta szinkronizálás ki van kapcsolva. 🙂
Egy email fiókom van, arra ránézek melóban mondjuk kétszer, Viber szintén. Napközben nem lóg a neten a telcsi, otthon vetem magam az internet bugyraiba wifin.
Neked a 10+ % nagyon sok szerintem! Az igazsághoz tartozik, hogy előtte sem volt, és utána sem sikerült megismételni ezt a képernyő időt! Jellemzően 9 óra körül szokott lenni. -
sub71
aktív tag
Aki közel él az Osztrák határhoz, megveheti az ottani MediaMarktban, hasonló a Német Storehoz, ott is van telefonbeszamítás, és nagyobb tárhely alció
-
Dare2Live
félisten
Ezen a vonalon ami nagy lépés, hogy a Pixel 9 meg a Pixel 9 PRO mérete megegyezik. Megveheted a csúcstelót Pixel 9 méretben. Nem kell lapát 8 PRO méretet venned ehez.
Ettől még ~68mm felett semmi se egykezes...(Ezért mondom, hogy a Pixel 8 PRO váltója a Pixel 9 PRO XL.)
Amúgy mindig megy a sírás ezen a méreten de amikor vki kidob 68mm alatti telót dob piacra akkor azt senki se veszi. Iphone mini nem pici bukás volt az SE pedig nem véletlenül nőni fog.
-
Thom!
veterán
Hidd el számít
P4 és S24 majd hasonló méret de mégsem...P8 is nagyobb mindkettőnél P9 meg hagyjuk is.
Telefonok csak nőnek és egyre nehezebbek többet fogyasztanak alig tudnak valamivel többet és brutálisan drágul az árúk, az innováció hiánya majd profil oldalon lefog csapódni. -
Cyborg
őstag
válasz
Csendeske #2842 üzenetére
Ott is vissza lehet nézni visszamenőleg, de nem is érdekes annyira.
Nekem minden be van kapcsolva kb, szinkronizáció, értesítés, stb., kivéve insta,tiktok, meg egyéb baromságok értesítései, de azon kívül semmit nem állítottam rajtaNekem egy éjszaka alatt, vagyis inkább 23-6 között simán lemegy 10+ százalékot, uh nekem a készenléti fogyasztásom is emberes, Neked a 24 óra alatt ~0%! az kb a lehetetlen übervarázslat kategória
Respect
Integrale
igen, kb ez a várható SOT mindenkinél
-
zssas
tag
Nagyon rajta vagy ezen a méret dolgon, 2,3mm-el hosszabb meg 1,2mm-el szélesebb lett mint P8, szerintem ez nem egy óriási növekedés pedig kis kezem van nekem is és nem szeretem a tepsiket, a vastagabb Spigen tokom többet dobott a P8-on, meg tényleg észre veszel 10g különbséget tömegben? Én nem hinném...
-
Dare2Live
félisten
válasz
TaylorPro #2845 üzenetére
A 8 PRO emlékszem, hogy 499-520közt nyitott ez alapján kb uannyit fog esni.
Sajnos évek óta nincs érdemi előrelépés telefon vonalon sehol. Pixelnél a sorozat legkehésebb darabja a Pixel 6 is egy teljesen jó telefon 2024ben is. Nincs 5G na bumm. Az idei előrelépés az AI+UWB+új állítólag jobb standbyt dobó modem+ujlenyomat érzékelő+... se hudenagy előrelépés de valami.
Új funkciók közül pedig van pár ami tetszik. pl hogy lejegyzeteli a telefon beszélgetéseket amikbe aztán legalábbis demo alapján jól lehet majd keresni. További plusz, hogy várhatóan/remélhetőleg ez az EUse fogja betiltani (mint a hangrögzítést.)
-
Thom!
veterán
Kar hogy sima 9 és pro minden màr csak nem kompakt teló méret.
S24, P8, i15 mind kisebb telefon és ez már a kompakt kategória felső határát szerintem átlépi..
P4,P5 az még kompakt volt, de az idei széria nem az...
S24, i16 hasonló lesz minden dimenzióban sajnálatos hogy ez a trend. -
Csendeske
aktív tag
Nem, nem volt töltőn!
Keveset használtam szombaton, de a készenléti fogyasztás parádés!
Általában 9-10 óra szokott lenni, de inkább 9. Legtöbbször wifin netezek, szinkronizáció kikapcsolva. Digitális jólétben csak a mai napot tudnám megnézni, de az ügye még nem releváns. -
TaylorPro
addikt
Nekem ennyit adnának a full makulátlan nyolcasomért.
-
Cyborg
őstag
válasz
Csendeske #2837 üzenetére
Fura szokásaid vannak
Szombaton töltőn volt egész nap, vagy mi?Folyamatosan ezeket az időket hozod rajta? Mennyi élesztés, mennyi értesítés mellett? Digitális jólétben meg tudod nézni.
...szerintem ez nagyon egyedi, tehát a tied a kiugróan sok, nem az enyém a kiugróan kevés, oké, Nekem van FB, Messenger, Whatsapp,YT, satöbbi ,de na..
-
Thom!
veterán
Zoom Enhance is now rolling out to the Pixel 8 Pro [link]
-
zöldhunyor
csendes újonc
Huh, hát ez a bemutató nagyon nem az én asztalom volt. Kb másfél percig volt szó a telefonokról, mint hardver, a többi mind AI AI AI. Ráadásul a sima 9-es érezhetően nagy és nehéz lett még a 8-hoz képest is
Mindegy, nem sürgős a váltás annyira, egyelőre várok inkább, majd pár hónap múlva talán lejjebb megy az ára. Az akku méret miatt jó lenne a P9, vagy ha nem fogyasztana annyit, akkor a P8 is simán (vagy ha több SW támogatás lenne rá, akkor egy Xperia 5, vagy ha nagyobb akkuja lenne, akkor egy S24...) -
zssas
tag
Yettelnél persze csak a P9 pro-t nem lehet venni! Csodálatos...
-
Cyborg
őstag
Nekem a Pixel 4a-n volt ~4 óra kijelző időm.
Most Pixel 8 van, és jobb ugyan, de nem estem hanyatt, ~5 óra. Ugyanúgy naponta töltöm, napi ~150 értesítés, és ~ 60-70 feloldás mellett. Szerintem átlagosan használom.
...van aki ki tud belőle hozni 7 óra SOT-ot , 2 nap üzemidővel, de az nem én vagyok, és fogalmam sincs, hogy csinálja.
-
szkorhetz
őstag
Igen, sok újdonság nincs benne, de a következő Galaxyban vagy almában még ennyi se lesz szerintem.
Én eléggé Pixel hívő vagyok, viszont ez már szerintem az az árszint, ahol a remek szoftver és kamera nem fogja tudni ellensúlyozni a szokásos Pixel gyengeségeket és nehezen érzem megalapozottnak a Pixelt választani egy S24 Ultrával vagy egy 15PM-mel szemben, pedig az elmúlt években ezt sosem láttam így.
Ami szintén rohadt zavaró, hogy az egész bemutatón egyszer nem volt szó arról, hogy a frissen bemutatott új funkciók közül elérhető lesz-e bármi lefele, 8P-re bemutatón beígért Zoom Enhance sincs sehol. -
kerxy
őstag
válasz
ghiottone #2826 üzenetére
Magyar Google Store kapcsán egy téma: kíváncsi lettem volna, hogy el tudok-e indítani garanciális ügyintézést korábban osztrák/német Store-ban vásárolt telefonra a magyar felületről. Amíg az osztrák és német Store-ban is látszik az összes rendelés, ha magyarra váltok, akkor a megrendelések oldal nem tölt be, hanem hibát dob: "500. Ez egy hiba."
Másnak működik a megrendelések oldal magyar lokációra állított Store mellett?
Gyanítom ennek ahhoz lehet köze, hogy nem teljes értékű a store és inkább csak a forgalmazókhoz visz a felület.
-
s4tch
veterán
Lőttem én is egy Pixel 8-at. Jó áron volt, nem tudtam kihagyni. Pixel 2 után vissza akartam térni erre a vonalra. Az üzemidő kivételével nulla fenntartásom van; meglátjuk, mire megyünk egymással a Oneplus fél óra alatt feltöltős, 8 óra SOT-re képes produkciója után.
-
gulb
senior tag
válasz
bbendre #2814 üzenetére
Hat ez most nagyon karcsu...itt Ukben van kedvezmeny az orara😂😂 kosz eddig mind eladtam.. ( Garmin user vagyok...mondjuk most eppen ugyfest kezdik behozni a lemaradast de hat nah..) jahh es beszamiljak a regi p8p vagy p7p 30£ van a ketto kozott es igy 397£ adnak a 8p ert oke..
De a legmeglepobb ID szolgaltatonal 24£/ho 2 evig es abba benne van a vonal es data is.. nah az mutatja a realis arat a kezuleknek..690£ korul. Jovore ez is max 300£ fog erni es jon az uj 3nnm chip TCMs tol akkor ez most nem er semmit a8p vel szemben. -
bbendre
őstag
Én most értem haza és nézem mi történt
Fold: 1.899 €
9 Pro (256): 1.199 €és már rendelhetem is meg ... de nincs semmi előrendelési akció????
Ok, én vagyok a béna.Szóval Bécsben a 128as ért kapod a 256 és így tovább
Ez még nekem is sok(k). Megnézem mit tud, de egy év múlva fele ennyi lesz
-
Integrale
veterán
Majd jövôre egy P9 Pro-ra beújítok, feltéve ha a PWM rendben lesz.
-
K82
őstag
Ahogy számolgatom még így is megéri kimenni Bécsig, útiköltséggel együtt is jobban jövök ki mintha itthon venném.
-
BossBoss
őstag
Alzán előrendelésnél:
"Rendeld elő a Google Pixel 9-et
és szerezd meg a nagyobb tárhellyel rendelkező modellt a kisebb tárhellyel rendelkező modell áráért, ez a 9-es sorozat összes modelljére érvényes." -
válasz
kristoof92 #2798 üzenetére
"Úgy néz ki, hogy nem lesz Google VPN a Pixelekhez Magyarországon"
Ne sajnáld. Mióta kivették az One szolgáltatásból, egyre rosszabb. Reklamál, hogy túl hosszú ideig volt bekapcsolva. Egy ideig minden hálózati kapcsolatra kellett külön engedélyezni. Most vissza állt az általános használatra.Gondolkodom rajta, érdemes lenne a Google One szolgáltatást maradékát lemondani és előfizetni egy rendes VPN szolgáltatásra.
-
Thom!
veterán
-
Technoman
őstag
válasz
Drakmusz #2800 üzenetére
Jól tetted
(az általad linkelt árakhoz képest mindenképpen)
Na ennyit a hivatalos árakról eMag XL 602K (128GB), de a legviccesebb az 1TB-s ára (849K)Ennyiért már Fold 6-ost veszek.
Nem stimmelnek az árak és a matek az eMag oldalán:
A főoldalon:
Ha kattintasz az egyikre, akkor:
-
Thom!
veterán
24MP mód sincs ahogy látom...
A sima 9es nem tud 50MP főkamerával fotózni...kár ezekért, rendeltem egy menta színű 9est kiváncsiságból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest