- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem volt még időm belemélyedni.
Az értesítős rész miatt komolyabban ráfeküdni a MooTools-ra gondolom elég melós lenne. A jQuery-t már viszonylag jól vágom, az nekem jobban feküdne.
Eleve meg is kellene akkor értenem az egész kódodat, de csak miután a MooTools-szal simán elboldogulok - habár az csak nem lehet már olyan nehéz...
De gondolom az idők során az értesítős rész elég komplex lett. Még azért persze meggondolom.
Mondjuk azt még nem tudom, egész pontosan melyik részek hibádznak Opera alatt, de ahogy leírtad, meg ahogy tapasztaltam is, ott eléggé hajtépős a problémák felderítése és megoldása is.Akkor az esetleg megoldható, hogy egy részleges verziót megnyiss Operára?

Nekem meg még szerintem sok Opera-felhasználónak (már amennyi van (mi hárman hunfatallal, Penge_4-gyel biztos használnánk
), és aki tudna a kiegészítődről) legalábbis egy ilyen billentyűkombós cuccos elég jól jönne, és a tiédben mindegyik tökéletesen megvan, tehát akár már alkalmazható is lenne.
Én az értesítős cuccost annyira nem hiányolom egyelőre, jól megvagyok nélküle az e-mailes értesítés miatt.
Megköszönnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk azt még nem tudom, egész pontosan melyik részek hibádznak Opera alatt, de ahogy leírtad, meg ahogy tapasztaltam is, ott eléggé hajtépős a problémák felderítése és megoldása is.
), és aki tudna a kiegészítődről) legalábbis egy ilyen billentyűkombós cuccos elég jól jönne, és a tiédben mindegyik tökéletesen megvan, tehát akár már alkalmazható is lenne.