-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egy szóval se mondtam, hogy nincsen benne hiba. De ezt ellehet mondani szinte bármiről amit kevesen használnak. Am érzem én, hogy hibás az érvelésem, hagyjuk az offot.
On:
Újra próbáltam az IE9-et pár napig. Megjelenése óta sokat javult a böngésző stabilitása, elég használható programot sikerült összehozni. Megfelelő 3rd party kiegészítő támogatással, ami nem ilyen Windows installeres, összevissza gányolt takony formájában állna rendelkezésre a sebességgel sem lenne gond, még jobb lenne ha alapból támogatna olyan alap dolgokat mint a helyesírás ellenőrzés. A böngésző sebessége rendben van, de ha komolyabb feladatokra akarom használni telepíteni kell sok átalában örülj, ha megy minőségű kiegészítőt, amik teljesen instabillá, lassúvá, meg még ki tudja milyen anomáliássá teszik a böngésző használatát.
Most vissza térve a Google Chrome legfrissebb stabil kiadására, sokkal gördülékenyebben tudom ellátni ugyan azokat a feladatokat, még akkor is ha a gyorsítótárazásban néha jobban szerepel az IE. Úgyhogy van még hova fejlődni az IE-nek hiába jó, nem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest