Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Gaming notebook topik
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Óóóó, hát szófogadó kislány vagyok, így amikor szólt, hogy nem biztonságos a gépen tartani a jelszavakat, birka módra klikkeltem a törlés jóváhagyására.
Utána jöttem rá, hogy nem lett tökéletes a dolog, amikor az érintett oldalakra nem tudtam belépni, mert nem az a jelszó szerepelt a LastPassban, mint ami érvényes volt.
Arra gyanakszom, hogy a begyűjtés a FF-ból is megtörtént és emiatt lett a kavarodás. Most csekkoltam, abból is eltűntek a jelszavak, tehát biztosan abból lett a gubanc, hogy azok nem voltak már aktuálisak. De a noteszem szerencsére megmentett.
Egyébként nekem is szimpatikus volt a tudománya, majd ha feldolgozom a tegnapi megrázkódtatást, akkor tovább barátkozom vele.
Tegnap óta egy másik apró problémám jelentkezett a Chrome-ban. Ha itt a PH!-n rákattintok a hsz-ek fejlécében a user nevére, akkor csak új ablakban hajlandó feldobni az infókat.
A hsz sorszámánál minden rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Seagate 2TB tárhely bővítő kártya Xbox Series S/X konzolhoz
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Utána jöttem rá, hogy nem lett tökéletes a dolog, amikor az érintett oldalakra nem tudtam belépni, mert nem az a jelszó szerepelt a LastPassban, mint ami érvényes volt.

A hsz sorszámánál minden rendben.