Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezt én is felraktam, köszi!

(#2180) silver star: A hosts fájl arra való, hogy adott domain címeket egyedi ip-re irányítsd át. Első sorban rendszergazdáknak jó, de mivel minden oprendszerben ott csücsül, ki lehet jól használni egyedi felhasználóknak is. Esetünkben pl a ad.reklam.fos domaint átirányítjuk a 127.0.0.1 (localhost) címre, ami ugye a saját gépünk, így kb. 1ms alatt (legalábbis ez a minimális mérési érték
) kap rá a böngésző választ, miszerint ilyen nem létezik az adott címen. Gyakorlatilag villámgyorsan eldől, hogy nincs mit megjeleníteni, nem akad be az oldal másodpercekre egy lassú reklámszerver miatt. Persze ez a módszer csak a külső szerverek ellen hatásos.Mivel én dev csatornában vagyok, már a megjelenéskor a 6-ost használtam. Egyelőre nincs különbség az 5-höz képest, leginkább bug javítás csak, de azt az 5 is megkapja, illetve bővítik a natív plugin kezelést, ami továbbfejlesztésben és beépített pdf olvasóban nyilvánul meg.

Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) kap rá a böngésző választ, miszerint ilyen nem létezik az adott címen. Gyakorlatilag villámgyorsan eldől, hogy nincs mit megjeleníteni, nem akad be az oldal másodpercekre egy lassú reklámszerver miatt. Persze ez a módszer csak a külső szerverek ellen hatásos.