Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezt én is felraktam, köszi!

(#2180) silver star: A hosts fájl arra való, hogy adott domain címeket egyedi ip-re irányítsd át. Első sorban rendszergazdáknak jó, de mivel minden oprendszerben ott csücsül, ki lehet jól használni egyedi felhasználóknak is. Esetünkben pl a ad.reklam.fos domaint átirányítjuk a 127.0.0.1 (localhost) címre, ami ugye a saját gépünk, így kb. 1ms alatt (legalábbis ez a minimális mérési érték
) kap rá a böngésző választ, miszerint ilyen nem létezik az adott címen. Gyakorlatilag villámgyorsan eldől, hogy nincs mit megjeleníteni, nem akad be az oldal másodpercekre egy lassú reklámszerver miatt. Persze ez a módszer csak a külső szerverek ellen hatásos.Mivel én dev csatornában vagyok, már a megjelenéskor a 6-ost használtam. Egyelőre nincs különbség az 5-höz képest, leginkább bug javítás csak, de azt az 5 is megkapja, illetve bővítik a natív plugin kezelést, ami továbbfejlesztésben és beépített pdf olvasóban nyilvánul meg.

Új hozzászólás Aktív témák
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motoros topic
- Béta iOS-t használók topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) kap rá a böngésző választ, miszerint ilyen nem létezik az adott címen. Gyakorlatilag villámgyorsan eldől, hogy nincs mit megjeleníteni, nem akad be az oldal másodpercekre egy lassú reklámszerver miatt. Persze ez a módszer csak a külső szerverek ellen hatásos.